Pagina 1 din 1

Zeita

Scris: 18 Ian 2010, 16:22
de Lilithutza
De multe ori visez tot felul de zeite...si nu inteleg de ce.De exemplu,noaptea trecuta m-am visat vorbind cu Babalon.Pe ea nu am reusit sa o vad dar stiam ca ea e cea cu care vorbeam.Ma vedeam doar pe mine,si o intrebam ce medalion o sa port astazi.Atunci mi-au aparut la gat 2 medalioane : un dragon [pe care il am] si 3 cranii argintii unul deasupra celuilalt si imaginea asta mi-a ramas intiparita in minte.Ma poate ajuta cineva?Va rog frumos! :beg:

Re: Zeita

Scris: 19 Ian 2010, 11:35
de iard
Lilithutza scrie:De multe ori visez tot felul de zeite...si nu inteleg de ce.
Cea mai simpla explicatie: in vis se reorganizeaza/proceseaza informatiile capatate in timpul zilei.
Lilithutza scrie:De exemplu,noaptea trecuta m-am visat vorbind cu Babalon.Pe ea nu am reusit sa o vad dar stiam ca ea e cea cu care vorbeam.
De unde stiai ca e ea? Semana cu ce ai citit/vazut in Liber BAB vel OLUN?
Lilithutza scrie:Atunci mi-au aparut la gat 2 medalioane : un dragon [pe care il am] si 3 cranii argintii unul deasupra celuilalt si imaginea asta mi-a ramas intiparita in minte.Ma poate ajuta cineva?
Cand cauti ceva, vezi in Liber 777. Nu gasesti exact ce vrei, dar iti faci o idee...

O observatie personala, sper sa nu te superi prea rau: nu esti un pic prea tanara pentru asa ceva? Daca e doar muzica, gen Thanateros, e OK. Altfel, daca varsta ta e cea din profil, poate e mai bine sa incepi cu ceva mai "conventional" si vezi incotro te duci mai departe. :grin:
Oricum, e nevoie de mult studiu pentru a intelege ceva din toate astea...