Pagina 1 din 1

Oboseala si teama

Scris: 08 Dec 2010, 12:46
de alleen
Buna tuturor,

Am si eu o intrebare sau mai degraba o problema in care as dori putin ajutor. De cateva nopti am cosmaruri in care imi apare bunica moarta. Mentionez ca ea a murit anul acesta in iulie. Am mai avut perioade in care sa am cosmaruri unul dupa altul dar acuma parca e mai rau. Intr-un cosmar plangea ca toti o considerau moarta, in altul imi zicea ca sunt bolnava si sa ma odihnesc si in ultimul tipa. Ideea e ca eu sunt racita si am stat in pat zilele astea. Ar putea sa-mi zica cineva ce se intampla, pentru ca tot episodul acesta ma oboseste, ma sperie, ma deprima si ma face sa uit multe lucruri. Va multumesc anticipat.

Re: Oboseala si teama

Scris: 08 Dec 2010, 13:06
de Ady80
Eu as zice sa mergi sa dai ceva de pomana pentru sufletul ei...Dupa aia ai sa te linistesti. :)

Re: Oboseala si teama

Scris: 08 Dec 2010, 14:02
de alleen
Am dat de pomana si imediat se apropie pomana de 6 luni in ianuarie pe 11. Nu inteleg de ce imi apare asa in vise. Partea mai ciudata este ca de fiecare data dupa ce o visez ma trezesc greu si mai obosita decat cand m-am pus sa dorm.

Re: Oboseala si teama

Scris: 08 Dec 2010, 15:34
de jr_fairy
Incearca sa dormi cu un crucifix sub perna. Stropeste-ti prin camera cu apa sfintita. Si roaga-te (la divinitatea in care crezi) inainte de culcare si cere a-ti trimite ingeri/spirite care sa te protejeze in timpul odihnei trupului.

Re: Oboseala si teama

Scris: 08 Dec 2010, 15:51
de alleen
Pai cam asta fac seara de seara si tot speriata si plangand ma trezesc. Poate am eu o problema ce poate fi rezolvata de un psihiatru?

Re: Oboseala si teama

Scris: 26 Dec 2013, 22:38
de ancastanciu
E absolut normal sa i cosmare in cazuri dintr-astea, poate te ajuta sa citesti mai multe lucruri despre cosmare : Dictionar cosmare‎ :good: