Pagina 1 din 1

Vis Maica Domnului..

Scris: 31 Aug 2010, 16:23
de darina_
Acum ceva timp, treceam printr-o perioada trista, eram deprimata, plansesem foarte mult in acea zi. Nu-mi amintesc daca citisesm vreun Acatist in acea zi, se poate sa o fi facut, fiindca ma linistesc rugaciunile, intotdeauna indiferent de starea pe care o am.
Cert e ca in acea noapte, am avut un vis, atat de frumos care mi-a alungat orice zbucium, durere, o stare de calm si liniste si fericire pusese stapanire pe mine, nu doar in vis, in somn ci m-am si trezit cu aceeasi stare de bine.

In vis mi-a aparut turla unei Bisericii, vedeam foarte clar Crucea, vedeam aceasta turla inconjurata de lumina, si auzeam o voce a unei femei, o voce atat de calda si de blanda care imi spunea ca totul va fi bine. Inca din vis, eu stiam ca e Fecioara Maria, nu ma intrebati, cum dau de unde? pur si simplu stiam!

Poate credeti ca aberez, sau ca a fost vis de noapte, cum mi s-a mai spus. Insa eu chiar cred si stiu ceea ce am vazut si ceea ce am simtit. :)

Re: Vis Maica Domnului..

Scris: 31 Aug 2010, 18:47
de whisper
Cel de sus stie cind trebuie sa-si faca aparitia si sa ne incurajeze :) ...cred ca este un semn de la puterea divina si iti transmite sa ai incredere ca lucrurile se vor indrepta...fiecare om este supus la teste...de noi depinde sa-l trecem cu bine :)

Re: Vis Maica Domnului..

Scris: 31 Aug 2010, 20:00
de darina_
whisper scrie:Cel de sus stie cind trebuie sa-si faca aparitia si sa ne incurajeze :) ...cred ca este un semn de la puterea divina si iti transmite sa ai incredere ca lucrurile se vor indrepta...fiecare om este supus la teste...de noi depinde sa-l trecem cu bine :)
Important este sa nu ne pierdem credinta, sa nu uitam de Dumnezeu..Cand ne simtim singuri si la capatul puterilor, sa ne amintim ca El este langa noi, in noi..si ca ceea ce trebuie sa facem, e sa iubim si sa multumim pentru tot ce avem si tot ce ne da, bune sau rele.

Re: Vis Maica Domnului..

Scris: 30 Sep 2012, 13:24
de SCARLETOHARA
Si eu am visat acelasi lucru.Doar ca mesajul mi-l transmisese Sfanta Paraschiva...
Mi-a spus ca o sa fie bine...