Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Roata astro Aimeen

Discutii generale despre Lenormand.
Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Roata astro Aimeen

Mesaj de Sulis » 30 Apr 2010, 15:36

Imagine


Imagine

O carte a transformarilor pe prima casa, va fi un an al transformarilor care vor aduce un nou inceput. Vei avea nevoie de ajutor, dificultatile pe care le vei intalni vor fi de scurta durata si vor fi depasite cu ajutorul cuiva apropiat.
Cu sase de pica pe casa finantelor, este cartea tradarii pe planul acesta. Vei fi victima unei tradari, carte a fatalitatii care poate aduce disperarea. Pe axa 2-9, va trebui sa actionezi in secret, sa te duci pe nepusa masa in locuri unde poti intalni persoana. Trebuie sa te mobilizezi pentru banii tai o lunga perioada, va trebui sa dai dovada de vointa si curaj pentru a recupera banii.
Vaduva nu arata o evolutie pozitiva financiara, exista instabilitate financiara. Pe casa opusa este carte rea, dusmanul, te vei confrunta cu o situatie nefavorabila, certuri si discutii pentru bani, blocaj financiar si nereturnarea banilor.
Regele de caro pe casa comunicarii si a deplasarilor, un barbat ce va aduce un sprijin, cadouri, poate fi un prieten, frate, persoana din anturajul apropiat. Se vad oportunitati pe aceasta casa, sfaturi, sprijin din partea acestui barbat care iti permit sa faci fata problemelor. O scisoare din partea autoritatilor (institutie, etc).
Relatii utile in jur si protectie.
Posibil o vacanta, un drum facut pentru a visita mama sau mama care va veni , daca exista departare. Vacanta impreuna, deplasare impreuna daca este in apropiere. Posibil trasformari in casa (renovare, schimbare de domiciliu).
In iubire va exista o rupere a relatiei ce va provoca deceptii. Iubirea va fi pierduta, nefericita, fara nici o speranta de viitor. Relatia va fi instabila si frageda. Este si casa copilului, atentie la sanatatea ei, sunt carti de boala. Va exista o forma de comunicare « indirecta » prin care copilul va incerca sa iti transmita niste mesaje, va trebui sa le iei in considerare.
Educatia copilului iti va fi prioritara cu cartea 8 de car ope casa 6, vei fi foarte ocupata, multe responsabilitati care iti vor da o senzatie de oboseala, un sentiment de abandon pe care il vei simti si sentimentul de nevoie de ajutor, de a partaja un pic responsabilitatile ce tin de copil. Pentru micile boli, cartea varsatorului corespunde circulatiei sanguine, alergiilor sau gleznelor.
Partenerul nu este o persoana responsabila, este cineva care iti ascunde multe , nu trebuie sa te increzi in tot ce spune, « vorbe in vant », trebuie selectate relatiile cu mai multa atentie. El ori manipuleaza ori se lasa manipulat in viata, insa tie iti va oferi numai tristete. Axa relatiei nu este buna, daca trebuie sa se angajeze, sa faca anumite planuri de viitor, nu e capabil.
Te vei focaliza mult pe trasformari de viitor, noi proiecte pe care le vei pune in aplicare. O transformare spre mai bine in viata pro, o trasformare radicala de ceea ce este acum. Ameliorare a situatiei tale generale datorita noilor proiecte. Pe casa reusitei socio-pro e o carte buna, exista multe demersuri pro, posibil sa faci naveta pentru serviciu, deplasari pentru serviciu dar este si o carte a schimbarii de domiciliu. In orice caz, o propunere interesanta care poate sa iti schimbe cursul vietii, spre mai bine, spre o evolutie, cu asumerea unor riscuri insa ( schimbare de domiciliu, deplasari, etc).
Pe plan amical vei face noi cunostinte. Un barbat din trecut va veni cu vesti sau vizite.
Scisori, vesti, apeluri telefonice ce iti vor da raspunsuri in legatura cu demersuri administrative. Se vad multe demersuri pe plan administrativ, vei avea raspunsuri si daca astepti ceva raspuns déjà, va veni cu siguranta. (in legatura cu un servicu, impozite si tot ce tine de administratie).
Pentru barbatul actual exista o iubire secreta de care nu iti spune, tine secrete multe fata de tine.
Va exista o deplasare obligatorie in urma unor incoveniente, vizita unui medic de asemenea. Atentie le prieteni falsi, dar si la tot ce tine de impozite, administratie.
Sulis

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 01 Mai 2010, 10:31

Sulis scrie:Imagine


Imagine

O carte a transformarilor pe prima casa, va fi un an al transformarilor care vor aduce un nou inceput. Vei avea nevoie de ajutor, dificultatile pe care le vei intalni vor fi de scurta durata si vor fi depasite cu ajutorul cuiva apropiat. AM NEVOIE DE UN INCEPUT,IMI DORESC ACEST LUCRU!
Cu sase de pica pe casa finantelor, este cartea tradarii pe planul acesta. Vei fi victima unei tradari, carte a fatalitatii care poate aduce disperarea. Pe axa 2-9, va trebui sa actionezi in secret, sa te duci pe nepusa masa in locuri unde poti intalni persoana. Trebuie sa te mobilizezi pentru banii tai o lunga perioada, va trebui sa dai dovada de vointa si curaj pentru a recupera banii. DEMERSURILE AU FOST INCEPUTE,CHIAR IN SECRET CU CINEVA APROPIAT IN CARE AM INCREDERE.AM MARE NEVOIE DE AJUTOR,SI ASA CUM SPUI SI TU ,ACEST AJUTOR PARE SA VINA DIN PARTEA UNOR PERSOANE SUS-PUSE .
Vaduva nu arata o evolutie pozitiva financiara, exista instabilitate financiara. Pe casa opusa este carte rea, dusmanul, te vei confrunta cu o situatie nefavorabila, certuri si discutii pentru bani, blocaj financiar si nereturnarea banilor.
Regele de caro pe casa comunicarii si a deplasarilor, un barbat ce va aduce un sprijin, cadouri, poate fi un prieten, frate, persoana din anturajul apropiat. Se vad oportunitati pe aceasta casa, sfaturi, sprijin din partea acestui barbat care iti permit sa faci fata problemelor. O scisoare din partea autoritatilor (institutie, etc).
Relatii utile in jur si protectie. SUNT SI AM NEVOIE DE AJUTOR!
Posibil o vacanta, un drum facut pentru a visita mama sau mama care va veni , daca exista departare. Vacanta impreuna, deplasare impreuna daca este in apropiere. Posibil trasformari in casa (renovare, schimbare de domiciliu). VREAU SA FAC MODIFICARI,RENOVARI IN CASA!
In iubire va exista o rupere a relatiei ce va provoca deceptii. Iubirea va fi pierduta, nefericita, fara nici o speranta de viitor. Relatia va fi instabila si frageda. Este si casa copilului, atentie la sanatatea ei, sunt carti de boala. Va exista o forma de comunicare « indirecta » prin care copilul va incerca sa iti transmita niste mesaje, va trebui sa le iei in considerare. NU VREAU SA PIERD IUBIREA,INSA ESTE FOARTE FRAGILA!
Educatia copilului iti va fi prioritara cu cartea 8 de car ope casa 6, vei fi foarte ocupata, multe responsabilitati care iti vor da o senzatie de oboseala, un sentiment de abandon pe care il vei simti si sentimentul de nevoie de ajutor, de a partaja un pic responsabilitatile ce tin de copil. Pentru micile boli, cartea varsatorului corespunde circulatiei sanguine, alergiilor sau gleznelor. ADEVARAT,EDUCATIA COPILULUI ESTE PE PRIMUL LOC....NUMAI CA SINGURA CUM SUNT SIMT CA NU MAI POT....PREA SINGURA TREBUIE SA LE DUC SI SA LE DESCURC PE TOATE!
Partenerul nu este o persoana responsabila, este cineva care iti ascunde multe , nu trebuie sa te increzi in tot ce spune, « vorbe in vant », trebuie selectate relatiile cu mai multa atentie. El ori manipuleaza ori se lasa manipulat in viata, insa tie iti va oferi numai tristete. Axa relatiei nu este buna, daca trebuie sa se angajeze, sa faca anumite planuri de viitor, nu e capabil. PARTENERUL...NU-L POT NUMI ASA,...DACA ESTE SA MA GANDESC LA FOSTUL SOT,EL ESTE MAI TANAR SI A PLECAT DE LANGA NOI LASADU-NE SINGURE ...A FUGIT DE RESPONSABILITATI.CEL "ACTUAL".....NU PREA ESTE!
Te vei focaliza mult pe trasformari de viitor, noi proiecte pe care le vei pune in aplicare. O transformare spre mai bine in viata pro, o trasformare radicala de ceea ce este acum. Ameliorare a situatiei tale generale datorita noilor proiecte. Pe casa reusitei socio-pro e o carte buna, exista multe demersuri pro, posibil sa faci naveta pentru serviciu, deplasari pentru serviciu dar este si o carte a schimbarii de domiciliu. In orice caz, o propunere interesanta care poate sa iti schimbe cursul vietii, spre mai bine, spre o evolutie, cu asumerea unor riscuri insa ( schimbare de domiciliu, deplasari, etc).SA-MI SCHIMB DOMICILIUL?NU M-AM GANDIT SA PLEC IN ALTA PARTE...NUMAI DACA ESTE SA SE IVEASCA ALTCEVA ...SI MA GANDESC LA ALTA PERSOANA ...NU STIU.....
Pe plan amical vei face noi cunostinte. Un barbat din trecut va veni cu vesti sau vizite.
Scisori, vesti, apeluri telefonice ce iti vor da raspunsuri in legatura cu demersuri administrative. Se vad multe demersuri pe plan administrativ, vei avea raspunsuri si daca astepti ceva raspuns déjà, va veni cu siguranta. (in legatura cu un servicu, impozite si tot ce tine de administratie). POATE FOSTUL SOT,VREA SA SE CLARIFICE ACTE INCURCATE...PREA INCURCATE.MA GANDESC SI LA FAPTUL CA ANUL ACESTA VOI SUSTINE EXAMENUL DE LICENTA...ADEVARAT CATE SUNT,ACUM CAND LE CONTABILIZEZ IMI DAU SEAMA CA SUNT FOARTE MULTE DE REZOLVAT.
Pentru barbatul actual exista o iubire secreta de care nu iti spune, tine secrete multe fata de tine. IMI DORESC SA POATA SPUNE CEVA CU ACEASTA IUBIRE PANA NU VA FI PREA TARZIU.REGRETELE VOR VENII DIN PARTEA MEA SAU DIN PARTEA LUI?
Va exista o deplasare obligatorie in urma unor incoveniente, vizita unui medic de asemenea. Atentie le prieteni falsi, dar si la tot ce tine de impozite, administratie.
AM MAI TRECUT "PE LISTA" UN PRIETEN FALS.CE DEZGUST URAT ATUNCI CAND ITI DAI SEAMA CA TE SIMTI FOLOSIT!

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 01 Mai 2010, 10:37

Evenimentele cred ca se vor petrece mai lent.Prezentul meu este ca am facut acele demersuri "financiare" si educatia copilului,prietenul fals,fostul fos...dezgustata de el si iubirea mea "iluzorie".
Multumesc Sulis!
Voi da feedback indata ce-l voi avea!

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 01 Mai 2010, 13:21

Copilul imi transmite aspecte legate de o asa-zisa prietenie cu fata "pritenei" mele!Oameni FALSI!

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de Sulis » 01 Mai 2010, 14:46

Buna Aimeen,

multumesc pentru feedback. E normal sa nu ai toate feedbackurile, roata e pt viitor, pe un an.
Fiecare casa poate reprezenta de asemenea o luna, ar da luna august rupere in relatia actuala, luna septembrie licenta,luna octombrie deceptie, luna ianuarie mari schimbari in viata ta, etc. Nu am urmarit niciodata sa vad cum se potrivesc cartile pe luna pentru ca nu fac etalari pentru mine.
Iti iasa studiile pe casa 6, te vei fixa mult pe acele examene, cu reusita. Nu am vorbit de studii pt ca nu e cazul decat la studenti, cand nu stiu ca exista studii nu o interpretez pe domeniu.
Pe casa 10 este o carte buna, reusitele tale, 10 de caro este o trasformare, poate in urma studiilor vei avea o alta oportunitate de lucru. Pe casa 10 este si casa ofiterului, nu e rea carte pt reusita pro.
Nu ma pricep la datari, cand se potrivesc eu cred ca e o simpla intamplare, dar poti sa te uiti in fiecare luna ce carte apartine.
Licenta, examene cad pe luna septembrie (dupa calculul asta).
Sulis

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 01 Mai 2010, 19:40

Cu toate ca nu-mi place relatia actuala,ma doare ca se va sfarsi....poate se va sfarsi in favoare de altceva!Am "parcurs" un an "asa".

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 02 Mai 2010, 15:50

Vizita la mama.Sfarsit de saptamana placut alaturi de mama si tata.

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 15 Mai 2010, 19:16

Sulis scrie:Imagine


Imagine

O carte a transformarilor pe prima casa, va fi un an al transformarilor care vor aduce un nou inceput. Vei avea nevoie de ajutor, dificultatile pe care le vei intalni vor fi de scurta durata si vor fi depasite cu ajutorul cuiva apropiat.
Cu sase de pica pe casa finantelor, este cartea tradarii pe planul acesta. Vei fi victima unei tradari, carte a fatalitatii care poate aduce disperarea. Pe axa 2-9, va trebui sa actionezi in secret, sa te duci pe nepusa masa in locuri unde poti intalni persoana. Trebuie sa te mobilizezi pentru banii tai o lunga perioada, va trebui sa dai dovada de vointa si curaj pentru a recupera banii.
Vaduva nu arata o evolutie pozitiva financiara, exista instabilitate financiara. Pe casa opusa este carte rea, dusmanul, te vei confrunta cu o situatie nefavorabila, certuri si discutii pentru bani, blocaj financiar si nereturnarea banilor.
Regele de caro pe casa comunicarii si a deplasarilor, un barbat ce va aduce un sprijin, cadouri, poate fi un prieten, frate, persoana din anturajul apropiat. Se vad oportunitati pe aceasta casa, sfaturi, sprijin din partea acestui barbat care iti permit sa faci fata problemelor. O scisoare din partea autoritatilor (institutie, etc).
Relatii utile in jur si protectie.
Posibil o vacanta, un drum facut pentru a visita mama sau mama care va veni , daca exista departare. Vacanta impreuna, deplasare impreuna daca este in apropiere. Posibil trasformari in casa (renovare, schimbare de domiciliu).
In iubire va exista o rupere a relatiei ce va provoca deceptii. Iubirea va fi pierduta, nefericita, fara nici o speranta de viitor. Relatia va fi instabila si frageda. Este si casa copilului, atentie la sanatatea ei, sunt carti de boala. Va exista o forma de comunicare « indirecta » prin care copilul va incerca sa iti transmita niste mesaje, va trebui sa le iei in considerare.
Educatia copilului iti va fi prioritara cu cartea 8 de car ope casa 6, vei fi foarte ocupata, multe responsabilitati care iti vor da o senzatie de oboseala, un sentiment de abandon pe care il vei simti si sentimentul de nevoie de ajutor, de a partaja un pic responsabilitatile ce tin de copil. Pentru micile boli, cartea varsatorului corespunde circulatiei sanguine, alergiilor sau gleznelor.
Partenerul nu este o persoana responsabila, este cineva care iti ascunde multe , nu trebuie sa te increzi in tot ce spune, « vorbe in vant », trebuie selectate relatiile cu mai multa atentie. El ori manipuleaza ori se lasa manipulat in viata, insa tie iti va oferi numai tristete. Axa relatiei nu este buna, daca trebuie sa se angajeze, sa faca anumite planuri de viitor, nu e capabil.
Te vei focaliza mult pe trasformari de viitor, noi proiecte pe care le vei pune in aplicare. O transformare spre mai bine in viata pro, o trasformare radicala de ceea ce este acum. Ameliorare a situatiei tale generale datorita noilor proiecte. Pe casa reusitei socio-pro e o carte buna, exista multe demersuri pro, posibil sa faci naveta pentru serviciu, deplasari pentru serviciu dar este si o carte a schimbarii de domiciliu. In orice caz, o propunere interesanta care poate sa iti schimbe cursul vietii, spre mai bine, spre o evolutie, cu asumerea unor riscuri insa ( schimbare de domiciliu, deplasari, etc).
Pe plan amical vei face noi cunostinte. Un barbat din trecut va veni cu vesti sau vizite.
Scisori, vesti, apeluri telefonice ce iti vor da raspunsuri in legatura cu demersuri administrative. Se vad multe demersuri pe plan administrativ, vei avea raspunsuri si daca astepti ceva raspuns déjà, va veni cu siguranta. (in legatura cu un servicu, impozite si tot ce tine de administratie).
Pentru barbatul actual exista o iubire secreta de care nu iti spune, tine secrete multe fata de tine.
Va exista o deplasare obligatorie in urma unor incoveniente, vizita unui medic de asemenea. Atentie le prieteni falsi, dar si la tot ce tine de impozite, administratie.
IMPOZITE...LUNI TREBUIE SA MERG LA PRIMARIE PENTRU TAXE SI IMPOZITE !!!

AIMEEN
membru Club
Mesaje: 267
Membru din: 25 Mai 2008, 17:50
Zodie: Gemeni
Localitate: maui

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de AIMEEN » 18 Mai 2010, 13:02

Feedback...taxe si impozite rezolvate si achitate.Copilul...raceli ce au necesitat tratament intravenos,astazi s-a lovit la glezna in ora de sport.Primul examen sustinut si trecut cu bine.
Sulis,multumesc de ajutor!

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Roata astro Aimeen

Mesaj de Sulis » 18 Mai 2010, 18:52

Buna Aimeen,

multumesc pentru feedback. :giverose:

Felicitari pentru examene. :drinks:
Sulis

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator