Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

roata astro Alexdyana

Discutii generale despre Lenormand.
Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

roata astro Alexdyana

Mesaj de Sulis » 27 Apr 2010, 21:52

Imagine

Imagine

Casa 1 : Eul, personalitatea, posibilitatile reale, intentiile, proiectele, starea de spirit prezenta si cum vor decurge urmatoarele 12 luni, sectorul de existenta cel mai important.
Trei de trefla este o carte a progresului. Va fi un an al investitiei totale in activitati, a da o forma trecutului si efortului trecut, a se lansa, a da o valoare banului prin transformari importante. Este o perioada de insamanntare continua.
Va fi o perioada de contemplare si de de meditatie lunga, o perioada in care vei avea nevoie de izolare interioara necesara pentru o noua construire.
Cartea « banii » arata o buna comunicare dar si interesul acordat banilor , perioada de armonie gererala, o perioada de crestere interioara.
Cartea arata o securitate a muncii si ca si 3 de trefla de a semana si a lasa sa se vada roadele, deci evolutie progresiva.
Esti o persoana cu simtul datoriei si cu un comportament justitiar profund. Perioada de securitate financiara in acest moment , chiar daca exista nemultumiri in privinta efort-recompensa pe casa 2, exista totusi o stabilitate, intrari regulate de bani.
Axa 1-7, relationala, este in conflict. Banii si boala arata probleme de comunicare, stagnare, suferinta, o stare de dezechilibru, o situatie dureroasa care apasa sau un sentiment de lipsa in relatia actuala. Suferinta , stagnare, un proces lent al evolutiei care nu convine.
3 de trefla si dama de caro, arata riscuri de conflicte si de certuri, gelozie.
Cartea banii langa cartea pierdere (casa 2) arata de asemenea nemultumiri financiare. 3 de trefla langa 7 de pica, stare de spirit tulburata, bataie de cap.
Casa 2 : banii, planul financiar ( banii castigati prin munca), ceea ce se poseda, satisfactie sau frustrare datorite banului.
Cu 7 de pica, inainte de realizarea financiara exista un timp de pregatire, rezultatele se vor vedea cu timpul (se leaga mult de ceea ce am vazut pe casa 1), trebuie avuta rabdare, exista un ritm necesar pentru ca proiectele financiare sa ia o alta forma. O carte buna care da speranta, dar intr-un ritm lent, obligatoriu pentru evolutia finaciara.
Cu « pierderea » exista o deceptie pe planul financiar, o stare de lipsa. Recompensele muncii nu sunt satisfacatoare.
Axa 2-8 (axa banilor ce sunt primiti, castiguri nesperate sau mosteniri). Pe casa opusa, asul de caro este si castig « secret » , bani primiti in secret, este cartea « secretelor ce trebuiesc tinute » (a vedea imaginea centrala, se tine degetul pe gura, trebuie pastrat un secret). Este de asemenea bani primiti prin posta, scrisori, conferinte, publicatii, etc.
Gandirea pe casa banilor din alte surse, poate fi o persoana si are aceeasi interpretare ca si Asul de caro « secret », lucruri ce nu sunt divulgate, dar si activitatilile intelectuale sunt reprezentate cu aceasta carte.
Exista deci bani care vor proveni si din alte resurse cum ar fi : munca la negru, o locuinta inchiriata pt care nu se platesc impozite, bani primiti prin posta, in plic, etc.
Pierderea si iubirea langa, ruperea relatiei, cu 7 de pica si as de caro, poate fi vorba de o relatie secreta care va creea cearta, dar va exista impacare apoi.
Casa 3 : comunicare, inteligenta, anturaj apropiat (frati, surori, vecini, prieteni apropiati) , deplasari scurte. Climatul in care se traieste si evolutie.
4 de caro arata rolul partenerului, ajutor de ordin afectiv, un rol iportant in evolutia sociala sau pro. Este si casa anturajului apropiat …
Cu iubirea exista corespondenta sentimentala cu influenta lui Venus pe aceasta casa a comunicarii, este o carte a unei bune comunicari, de a se face placuta interlocutorilor.
Relatiile cu anturajul apropiat sunt placute, o ambianta placuta.
« Iubirea » si « casa » dau o ambianta buna, de securitate, de calm, de pace.
Casa 4 : familie, camin. Ambianta in familie, mama, domeniul material sub alt unghi decat casa 2, mai muylt material dacat financiar (locuinta, comert, vanzare-cumparare, schimbare de domiciuliu, chirii, etc).
Crize in relatie . Descoperirea unor lucruri neplacute ce te vor face furioasa in legatura cu casa 4 .
Cu cartea « norocului » si a « mortii » pe casa opusa vei avea o transformare radicala in ceea ce priveste aceasta axa 4-10. Sunt favorizate bunurile imobiliare, hartii legale in legatura cu locuinta.
Daca ai o casa pe care o inchiriezi, exista o transformare la nivel de chirie , de chirias.
Casa 5: casa copiilor, a iubirii, a hobby-urilor.
Dama de rosu arata ca trebuie sa faci o alegere importanta in domeniul sentimental, posibil in perioada august-septembrie. Exista o anumita rezerva, sens critic aplicat iubirii. In ceea ce privesc hobby-urile, placere scientifica, intelectuala. Exista o anume raceala in viata sentimental pe viitor.
Furia arata o fire pasionata intr-un proiect creativ. Certuri in iubire.
Cu regele de caro pe casa opusa iubire cu un barbat de alta origine sau la distanta. Acest barbat iti va oferi protectie, ajutor, oportunitati , sfaturi care iti vor permite prevenirea anumitor dificultati.
Casa 6: casa micilor constrangeri, bolile de mica importanta, cotidian, rutina
8 de rosu este o carte buna, a evolutiei, a indepartarii unor probleme cotidiene, un dusman, o persoana sau o situatie defavorabila se va indeparta. Se deschid usi noi, va exista o transformare, schimbari de obiceiuri, evolutie. Cu « calatoria » o transformare, poate fi schimbarea unui mijloc de transport (alta masina, etc) cu casa opusa.
Vor trebui depuse multe eforturi pentru o evolutie cu 9 de caro in casa opusa, pregatirea terenului.
Casa 7 : asociatti, contracte, altii, celebritatea, viata exterioara, partenerul.
O lipsa de satisfactie, o relatie ce nu poate fi realizata din cauza unor « lipsuri » resimtite, suferinta, lupta interna, incapacitatea de a face fata unor probleme in care se doreste avansare. Posibil o perioada de pauza resimtita ca folositoare in relatie , lipsa responsabilitatilor din partea partenerului, posibil sa ai o rivala. Pe casa 12 este un angajament ascuns al acestei persoane . Nu va fi despartire, insa o perioada de criza. Certuri.
Pe plan profesional se va stagna, exista un sentiment de nemultumire impotriva caruia nu se poate face nimic, rezultate nu vor exista decat dupa multa asteptare.
Casa 8 : sfarsitul lucrurilor, banii altora, sexualitatea, mostenirea, renasterea, moartea. Transformarile radicale
Planuri ce se fac in secret, ce nu se divulga. Planuirea unei schimbari. Posibile boli nervoase, pe casa 6 exista mult stres, pe casa 9 cu « gandirea » se face trimitere la sanatatea mentala , boala nervoasa. Anumite capitaluri ce se pot avea in asociere cu cineva.
Vor exista decizii f importante de luat dar si multe preocupari cu casa opusa in iubire.
Casa 9 : calatorii, strainatate, intelepciune, studii superioare, noi orientari
Perioada semnului Leului, intre iulie si august, pot aparea ocazii (promotii de ex) ; o carte f buna a promotiilor, a reusitei, a orientarilor noi ce se fac cu succes, se vor vedea rezultatele. Nimic nu iti va parea imposibil. Cartea favorizeaza reusita si noile orientari, insa cu cartea casa nu sunt favorizate schimbarile de domiciliu. Pe casa 4 nu vad carti de schimbare de domiciliu pe urmatoarele trei –patru luni.
Casa 10 : reusita, viata socio-profesionala, ambitii, evenimentele importante.
Cu 10 de rosu vei fi in situatie de asteptare, vei privi viitorul cu alti ochi. Vei urca inca o treapta in evolutia pro, insa nu se ajunge unde se doreste, dar la mai bine. Succesul va veni cu siguranta pentru ca va exista o bulversare completa cu moartea. O transformare in viata pro.
Casa 11 : ajutoare, sprijine, sperante, priecte
O oportunitate ce va veni din partea unui barbat, o propunere interesanta. Poate fi seful tau actual sau viitor cu propuneri interesante, vei schimba ceva in gradul actual, vei avea mai multe responsabilitati.
Casa 12 : dificuLtati, lucruri secrete, ascunse, boli ce necesita spitalizare, izolare, relatii ascunse.
Cu 9 de caro, cu eforturi, curaj, organizare vei depasi toate problemele. Exista anumite schimbari importante, se lasa in urma obiceiuri vechi ( o masina, amintiri neplacute, un loc de munca neplacut, etc) si se evolueaza inspre mai bine . Psihologic vei depasi multe confruntari cu ajutorul unor persoane sigure si fidele, ce te respecta si iti recunosc meritele. Exista multe obstacole inca de depasit, intarzieri pentru a ajunge acolo unde tu doresti. Aceasta carte a calatoriilor lungi se afla pe casa 12, a dificulatilor. Multa oboseala acumulata in acest an. Te vei consuma mult, energia consumata iti va da o stare de stres si de agitatie. Dar vei fi pe calea buna.
Sinteza : asteptari care vin cu intarziere, dar intervin evenimente favorabile totusi la care nu te asteptai. Vei avea o stare de furie care te va determina sa o iei de la zero, dar va fi o reluare a legaturilor de prietenie dupa aceasta criza. Unele reuniuni, intalniri importante vor fi amanate. Dorinta ta va fi de a te alatura unei persoane la distanta.
Promotii importante la locul de munca, recompensarea si recunoasterea meritelor de catre un barbat cu functie. Viata pro se va ameliora, schimbare de post (poate alta institutie sau un post mai bine platit, mai multe responsabilitati).
Sulis

Avatar utilizator
alexdyana
membru Pro
Mesaje: 1404
Membru din: 07 Apr 2009, 17:16
Zodie: Scorpion
Localitate: Iasi

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de alexdyana » 27 Apr 2010, 22:35

Sulis scrie:Imagine

Imagine

Casa 1 : Eul, personalitatea, posibilitatile reale, intentiile, proiectele, starea de spirit prezenta si cum vor decurge urmatoarele 12 luni, sectorul de existenta cel mai important.
Trei de trefla este o carte a progresului. Va fi un an al investitiei totale in activitati, a da o forma trecutului si efortului trecut, a se lansa, a da o valoare banului prin transformari importante. Este o perioada de insamanntare continua.
Va fi o perioada de contemplare si de de meditatie lunga, o perioada in care vei avea nevoie de izolare interioara necesara pentru o noua construire. Asta imi doresc o noua construire
Cartea « banii » arata o buna comunicare dar si interesul acordat banilorTRUE , perioada de armonie gererala, o perioada de crestere interioara.
Cartea arata o securitate a muncii si ca si 3 de trefla de a semana si a lasa sa se vada roadele, deci evolutie progresiva. Asa gandesc sa trag acum sa imi fie bine mai tarziu, sa capat experienta acum..
Esti o persoana cu simtul datoriei si cu un comportament justitiar profund. Perioada de securitate financiara in acest moment , chiar daca exista nemultumiri in privinta efort-recompensa pe casa 2, exista totusi o stabilitate, intrari regulate de bani. Ce salarii mici avem noi si cat muncim, dar de bine de rau e ceva sigur
Axa 1-7, relationala, este in conflict. Banii si boala arata probleme de comunicare, stagnare, suferinta, o stare de dezechilibru, o situatie dureroasa care apasa sau un sentiment de lipsa in relatia actualaVai si cat mai doare. Suferinta , stagnare, un proces lent al evolutiei care nu convine.
3 de trefla si dama de caro, arata riscuri de conflicte si de certuri, gelozie.
Cartea banii langa cartea pierdere (casa 2) arata de asemenea nemultumiri financiare. 3 de trefla langa 7 de pica, stare de spirit tulburata, bataie de cap.
Casa 2 : banii, planul financiar ( banii castigati prin munca), ceea ce se poseda, satisfactie sau frustrare datorite banului.
Cu 7 de pica, inainte de realizarea financiara exista un timp de pregatire, rezultatele se vor vedea cu timpul (se leaga mult de ceea ce am vazut pe casa 1), trebuie avuta rabdare, exista un ritm necesar pentru ca proiectele financiare sa ia o alta forma. O carte buna care da speranta, dar intr-un ritm lent, obligatoriu pentru evolutia finaciara.
Cu « pierderea » exista o deceptie pe planul financiar, o stare de lipsa. Recompensele muncii nu sunt satisfacatoare.
Da salar mic, dar trebuie sa capat experienta ca sa pot urca si asta cere rabdare, timp
Axa 2-8 (axa banilor ce sunt primiti, castiguri nesperate sau mosteniri). Pe casa opusa, asul de caro este si castig « secret » , bani primiti in secret, este cartea « secretelor ce trebuiesc tinute » (a vedea imaginea centrala, se tine degetul pe gura, trebuie pastrat un secret). Este de asemenea bani primiti prin posta, scrisori, conferinte, publicatii, etc.
Gandirea pe casa banilor din alte surse, poate fi o persoana si are aceeasi interpretare ca si Asul de caro « secret », lucruri ce nu sunt divulgate, dar si activitatilile intelectuale sunt reprezentate cu aceasta carte.
Exista deci bani care vor proveni si din alte resurse cum ar fi : munca la negru, o locuinta inchiriata pt care nu se platesc impozite, bani primiti prin posta, in plic, etc. Sa va explic cu medicii cum sta treaba :D
Pierderea si iubirea langa, ruperea relatiei, cu 7 de pica si as de caro, poate fi vorba de o relatie secreta care va creea cearta, dar va exista impacare apoi.Deja ne am certat
Casa 3 : comunicare, inteligenta, anturaj apropiat (frati, surori, vecini, prieteni apropiati) , deplasari scurte. Climatul in care se traieste si evolutie.
4 de caro arata rolul partenerului, ajutor de ordin afectiv, un rol iportant in evolutia sociala sau pro.Eu cred in sustinerea morala a partenerului, conteaza mult pt mine sentimentul de siguranta pe care mi l da o relatie stabila, ajutorul afectiv. Cand imi era bine in relatie munceam mai cu spor, eram mai productiva Este si casa anturajului apropiat …
Cu iubirea exista corespondenta sentimentala cu influenta lui Venus pe aceasta casa a comunicarii, este o carte a unei bune comunicari, de a se face placuta interlocutorilor.
Relatiile cu anturajul apropiat sunt placute, o ambianta placuta. TRUE
« Iubirea » si « casa » dau o ambianta buna, de securitate, de calm, de pace.
Casa 4 : familie, camin. Ambianta in familie, mamadoar ea din pacate, domeniul material sub alt unghi decat casa 2, mai muylt material dacat financiar (locuinta, comert, vanzare-cumparare, schimbare de domiciuliu, chirii, etc).
Crize in relatie . Descoperirea unor lucruri neplacute ce te vor face furioasa in legatura cu casa 4 . Deja sunt furioasa pe mama
Cu cartea « norocului » si a « mortii » pe casa opusa vei avea o transformare radicala in ceea ce priveste aceasta axa 4-10. Sunt favorizate bunurile imobiliare, hartii legale in legatura cu locuinta.
Daca ai o casa pe care o inchiriezi, exista o transformare la nivel de chirie , de chirias.
Aici nu a habar despre ce e vb, dar cine stie ce va urma
Casa 5: casa copiilor, a iubirii, a hobby-urilor.
Dama de rosu arata ca trebuie sa faci o alegere importanta in domeniul sentimental, posibil in perioada august-septembrie. Exista o anumita rezerva, sens critic aplicat iubirii. In ceea ce privesc hobby-urile, placere scientifica, intelectuala. Exista o anume raceala in viata sentimental pe viitor. TRUE
Furia arata o fire pasionata intr-un proiect creativ. Certuri in iubire.TRUE
Cu regele de caro pe casa opusa iubire cu un barbat de alta origine sau la distanta. E de la distantaAcest barbat iti va oferi protectie, ajutor, oportunitati , sfaturi care iti vor permite prevenirea anumitor dificultati. Acum in acest moment imi ofera doar nervi, agitatie, durere dar...
Casa 6: casa micilor constrangeri, bolile de mica importanta, cotidian, rutina
8 de rosu este o carte buna, a evolutiei, a indepartarii unor probleme cotidiene, un dusman, o persoana sau o situatie defavorabila se va indeparta. Se deschid usi noi, va exista o transformare, schimbari de obiceiuri, evolutie. Cu « calatoria » o transformare, poate fi schimbarea unui mijloc de transport (alta masina, etc) cu casa opusa. Aici nu poate fi chiar calatoria in sine?
Vor trebui depuse multe eforturi pentru o evolutie cu 9 de caro in casa opusa, pregatirea terenului.
Casa 7 : asociatti, contracte, altii, celebritatea, viata exterioara, partenerul.
O lipsa de satisfactie, o relatie ce nu poate fi realizata din cauza unor « lipsuri » resimtite, suferinta, lupta interna, incapacitatea de a face fata unor probleme in care se doreste avansare. Posibil o perioada de pauza resimtita ca folositoare in relatie Da eu simt ca imi face bine aceasta pauza, lipsa responsabilitatilor din partea partenerului, posibil sa ai o rivala. Pe casa 12 este un angajament ascuns al acestei persoane .Habar nu am de nici o rivala,dar totul e posibil Nu va fi despartire, insa o perioada de criza. Certuri. Asta chiar ca nu mai stiu ce va fi pana la urma
Pe plan profesional se va stagna, exista un sentiment de nemultumire impotriva caruia nu se poate face nimic, rezultate nu vor exista decat dupa multa asteptare. Acum sunt asa de afectata de partea sentimentala ca am sentimentul ca stau pe loc si profesional
Casa 8 : sfarsitul lucrurilor, banii altora, sexualitatea, mostenirea, renasterea, moartea. Transformarile radicale
Planuri ce se fac in secret, ce nu se divulgaNu zic la nimeni nimic. Planuirea unei schimbari. Posibile boli nervoase, pe casa 6 exista mult stres, pe casa 9 cu « gandirea » se face trimitere la sanatatea mentala , boala nervoasa.Ma omoara stresul vietii mele plus stresul de la spital Anumite capitaluri ce se pot avea in asociere cu cineva.
Vor exista decizii f importante de luat dar si multe preocupari cu casa opusa in iubire.
Casa 9 : calatorii, strainatate, intelepciune, studii superioare, noi orientari
Perioada semnului Leului, intre iulie si august, pot aparea ocazii (promotii de ex) ; o carte f buna a promotiilor, a reusitei, a orientarilor noi ce se fac cu succes, se vor vedea rezultatele. Nimic nu iti va parea imposibil. Cartea favorizeaza reusita si noile orientari, insa cu cartea casa nu sunt favorizate schimbarile de domiciliu. Pe casa 4 nu vad carti de schimbare de domiciliu pe urmatoarele trei –patru luni. da si eu care vreau sa plec afara cu medicina
Casa 10 : reusita, viata socio-profesionala, ambitii, evenimentele importante.
Cu 10 de rosu vei fi in situatie de asteptare, vei privi viitorul cu alti ochi. Vei urca inca o treapta in evolutia pro, insa nu se ajunge unde se doreste, dar la mai bine. Succesul va veni cu siguranta pentru ca va exista o bulversare completa cu moartea. O transformare in viata pro.
Casa 11 : ajutoare, sprijine, sperante, priecte
O oportunitate ce va veni din partea unui barbat, o propunere interesanta. Poate fi seful tau actual sau viitor cu propuneri interesante, vei schimba ceva in gradul actual, vei avea mai multe responsabilitati. Eu am o sefa destul de pretentioasa, nu stiu ce barbat ar putea sa imi propuna ceva pe plan profesional
Casa 12 : dificuLtati, lucruri secrete, ascunse, boli ce necesita spitalizare, izolare, relatii ascunse.
Cu 9 de caro, cu eforturi, curaj, organizare vei depasi toate problemele. Exista anumite schimbari importante, se lasa in urma obiceiuri vechi ( o masina, amintiri neplacute, un loc de munca neplacut, etc) si se evolueaza inspre mai bine . Psihologic vei depasi multe confruntari cu ajutorul unor persoane sigure si fidele, ce te respecta si iti recunosc meritele. Exista multe obstacole inca de depasit, intarzieri pentru a ajunge acolo unde tu doresti. Aceasta carte a calatoriilor lungi se afla pe casa 12, a dificulatilorOFFF. Multa oboseala acumulata in acest an. Te vei consuma mult, energia consumata iti va da o stare de stres si de agitatie. Dar vei fi pe calea buna.
Sinteza : asteptari care vin cu intarziere, dar intervin evenimente favorabile totusi la care nu te asteptai. Vei avea o stare de furie care te va determina sa o iei de la zero, dar va fi o reluare a legaturilor de prietenie dupa aceasta criza. Unele reuniuni, intalniri importante vor fi amanate. Dorinta ta va fi de a te alatura unei persoane la distanta.
Promotii importante la locul de munca, recompensarea si recunoasterea meritelor de catre un barbat cu functie. Viata pro se va ameliora, schimbare de post (poate alta institutie sau un post mai bine platit, mai multe responsabilitati)Eu vreau in afara tarii...
Off cu plecatul asta in afara probabil `nu e momentul.
Multumesc mult!!!!! :hagirl:

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de Sulis » 29 Apr 2010, 13:31

Buna Alexdyana,

multumesc pentru feedback.
In legatura cu plecarea, meseriile ce tin de strainatate sunt pe casa 11, ai o carte fff frumoasa. Cu 9 de caro pe casa 12 va fi intarziata aceasta plecare, dar va avea loc. Nu stiu sa datez, am luat cartea leului ca o perioada ca este pe casa strainatatii, muncii in strainatate, cu cartile in jur pentru mine exista o oportunitate.
Pe casa 11 e casa ajutoarelor, este un barbat acolo, deci propunere din partea unui barbat si nu a sefei actuale. E pe viitor, vei vedea tu cine va fi. Cu subiectul din dreapta ti se ofera o oportunitate.
Pe axa 9 -3 ai carti de reusita, ajutor din partea cuiva pentru aceasta reusita. Pe casa 10 ai reusita si trasformare radicala. Ma asteptam sa am o carte gen 10 de caro sau chiar 9 caro pe casa 11, sa vad plecarea, sa vad mutarea propriu-zisa.
Sulis

Avatar utilizator
alexdyana
membru Pro
Mesaje: 1404
Membru din: 07 Apr 2009, 17:16
Zodie: Scorpion
Localitate: Iasi

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de alexdyana » 30 Apr 2010, 14:47

Nu stiu ce barbat ar putea sa ma ajute :dontknow: Dar eu sper ca voi reusi in cele din urma sa plec pe alte meleaguri!Multumesc mult de tot Sulis!!! :hagirl:

Avatar utilizator
alexdyana
membru Pro
Mesaje: 1404
Membru din: 07 Apr 2009, 17:16
Zodie: Scorpion
Localitate: Iasi

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de alexdyana » 30 Apr 2010, 20:09

Sulis tie toata despartirea asta de prieten ti se pare o perioada de criza peste care se va trece si se vor relua legaturile? :dontknow: Acum in acest moment sunt pornita sa nu :D

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de Sulis » 30 Apr 2010, 22:00

Buna Alexdyana,

cu cartile astea nu este despartire, ci cearta doar.
Sulis

Avatar utilizator
alexdyana
membru Pro
Mesaje: 1404
Membru din: 07 Apr 2009, 17:16
Zodie: Scorpion
Localitate: Iasi

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de alexdyana » 30 Apr 2010, 22:18

Da proabil o cearta mai serioasa ca nu am mai vb de vreo 4 zile. Dar nici nu il caut :D multumesc din suflet Sulis!!

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de Sulis » 30 Sep 2010, 22:34

Buna Alexdyana,

cartile scoase cu cateva luni in urma:

7 :trefla: - rege :trefla: - 9 :cupa: - valet :caro: - 2 :cupa:

Dupa cum vezi, nici o carte care sa arate mutare, schimbare de situatie. Pentru un serviciu in strainatate iti trebuie obligatoriu 10 :caro: , 9 :caro: si acestea inconjurate de carti pozitive.

In tema

Esti in an personal 4, ciclu 2, stadiu 1 pe un drum de viata 32/5 . Literele de pasaj sunt R,I, I cu esenta lor 9 din 27 ; ciclu magi 25. Casele astrologice care trec in anul 2010 pana la aniversarea ta sunt XII, II cu influentele lui VI .
Incepand din noiembrie 2010 pana in noiembrie 2011 ai casele XI, III cu influent e din V. Ciclu magi 26. Incepand din noiembrie 2011 pana in noiembrie 2012 casele IX, IV.

Anul 4 est un an al restrictiilor, deci pana in noiembrie cu pasajul casei XII in an 4, domeniul professional poate fi sursa de conflict, dar nu numai, relatiile cu organismele publice pot fi mai dificile. Anul 4 este un an in care trebuie sa faci eforturi, sa ai o rezistenta morala. Nici ciclu magi nu este foarte incurajator, cu 25 sunt blocaje, intarzieri concrete, uneori tendinta spre depresie. Este insa un ciclu bun pentru evolutia spirituala. Pana in septembrie ai fost in ciclu anual 9, intr-un an 4 nu e pozitiv, probleme de administratie, societate, etc.
Cum ai un drum al vietii 5, anul 2011 va fi important, e an personal 5 de asemenea. O perioda mai dinamica decat anul 2010, ajutorul din partea unor persoane din exterior, calatorii mai frecvente (ca ar fi de placere sau altele). Ciclu magi de asemenea este favorabil pentru bani, cariera, daca doresti sa cumperi sau sa vinzi, va fi un an favorabil. De obicei tot ce pui la cale in anul 5 se concretizeaza in anii urmatori, 6 si 7 . La sfarsitul anului 5 vor fi niste fluctuatii, instabilitate, tendinta de a lua decizii pripite dar se vor prezenta noi oportunitati in aceasta perioada ( noiembrie, decembrie). Aici se vede déjà o posibilitate de schimbare al modului de viata, schimbare de domiciliu probabil. Ai stadiu anual 9 la sfarsit de an, esenta anului 9, literele de pasaj 9, esenta literelor 9, casa astrologica XI, deci la sfarsit de an oportunitati care au legatura cu strainatatea.

In 2012 casa astrologica de pasaj este cea a carierei. Aici viata afectiva sau pro poate avea o legatura cu strainatatea. Este viata in strainatate, expatriere pentru un post. Daca e cazul de mosteniri, probleme in relatie cu acestea. Va fi de asemenea o perioada favorabila pentru viata afectiva, instalare in cuplu, casatorie, etc. Cu ciclu magi trebuie sa fii atenta la ce semnezi, la hartii .

Ai mai multe elemente in tema ta care sunt favorabile plecarii tale, deci nu te descuraja. Anii 5, 6, 7 sunt f favorabili. Cum iti spuneam, tot ce se pregateste in 5 se concretizeaza in 6 sau 7 ( 2012 si 2013). Nu e pentru anul acesta 2010, dar vei simti ca lucrurile se vor descalci cand nu mai esti sub influenta lui 4 .
Orice schimbare facuta in anul 5 inainte de sfarsitul anului e de scurta durata, ca ar fi schimbare de domiciliu, il schimbi la o perioada foarte scurta apoi, servici, etc. In tema ta, oportunitati vor fi la sfarsitul lui 2011 si in anul 6 exista schimbare de domiciliu.
In anul 2013 lietra de pasaj R ajunge la intensitate maxima. Acaesta litera este favorablia contactelor cu strainatatea. Casa IX ( strainatatea) trece de asemenea in anul 2013.
Anul 2016 va fi un an marcant al vietii tale, schimbi ciclu si stadiu in acelasi timp. Va fi un nou inceput, cu casa V si anul 1, de obicei e vorba de maternitate si tot ce poate tine de « creatie », daca nu, publicarea unei carti, o realizare concret pe plan pro ( ceva nou).
Sulis

Avatar utilizator
alexdyana
membru Pro
Mesaje: 1404
Membru din: 07 Apr 2009, 17:16
Zodie: Scorpion
Localitate: Iasi

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de alexdyana » 09 Oct 2010, 11:59

Acum am vazut ca ai scris Sulis. Multumesc mult pt astro :hagirl:
Nu stiu de ce au iesit cartile asa pt ca eu plec din tara la sf lui octombrie in Franta la Paris. Am gasit un loc intru un spital ca si medic rezident si plec pt o perioada de 6 luni!
:hagirl: :hagirl:

Avatar utilizator
morethenme
membru Pro
Mesaje: 717
Membru din: 30 Ian 2010, 16:20
Zodie: Fecioara

Re: roata astro Alexdyana

Mesaj de morethenme » 09 Oct 2010, 12:15

alexdyana scrie:Acum am vazut ca ai scris Sulis. Multumesc mult pt astro :hagirl:
Nu stiu de ce au iesit cartile asa pt ca eu plec din tara la sf lui octombrie in Franta la Paris. Am gasit un loc intru un spital ca si medic rezident si plec pt o perioada de 6 luni!
:hagirl: :hagirl:
Felicitari!....
And now here is my secret, a very simple secret; it is only with the heart that one can see rightly, what is essential is invisible to the eye. (Antoine de Saint -Exupery)

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator