Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

casele in metoda lenormand

Discutii despre semnificatia cartilor de joc obisnuite.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

casele in metoda lenormand

Mesaj de emma13 » 20 Noi 2010, 23:33

Numărul 1 numit Proiectul

Rezultatele bune ale proiectelor sunt arătate atunci când cartea se găseşte în poziţia 1. Cărţile care o însoţesc şi care se găsesc la poziţiile 2, 10 şi 36 vor vorbi mai pe larg despre evenimente dacă le vom consulta.
O treflă al poziţia 1 anunţă că persoane fidele se vor angaja în obţinerea succesului în proiectele formate.
O carte de caro anunţă mari greutăţi în afaceri cauzate de invidie. Cărţile care o însoţesc lămuresc cauzele întârzierii sau eşecului.
O carte de pică la aceeaşi poziţie anunţă trădarea şi evenimente neplăcute pentru consultant.
Numărul 2 Satisfacţia
O carte de cupă în această poziţie anunţă dorinţe împlinite şi favorizate de cer în viitorul consultantului. Cărţile care o însoţesc şi care sunt la poziţiile 1, 3 şi 11 lămuresc cu privire la efectele şi evenimentele implicate de aceste dorinţe
O carte de treflă în poziţia 2 arată că fidelitatea va depăşi obstacolele pentru a-l face fericit pe consultant. Cărţile de la poziţiile 1,3 şi 11 vor explica circumstanţele.
O carte de caro anunţă persoanei că va avea de învins mari dificultăţi cauzate de gelozie. Cele trei cărţi care o însoţesc vor arăta cauzele întârzierii.
O carte de pică în poziţie 2 anunţă trădare şi speranţe neîmplinite.
Numărul 3 casa reuşitei
Trebuie să considerăm termenul reuşită raportat la starea consultantului şi ceea ce el vrea să întreprindă.
O carte de cupă la această poziţie anunţă o reuşită fericită, iar cele trei cărţi care o însoţesc la poziţiile 2, 4 şi 12 explică mai bine cauzele în funcţie de valorile lor particulare.
O carte de treflă arată că ajutat de prieteni consultantul va reuşi şi îi va îndepărta persoanele geloase şi invidioase din jur.
O carte de caro în această poziţie arată că pentru consultant vor fi mute greutăţi cauzate de gelozie în realizarea proiectului său şi puţin succes, cu toate acestea consultantul va reuşi să îndeplinească onorabil îndatoririle care îi revin.
O carte de pică anunţă că persoana va fi trădată ceea ce va împiedica reuşita proiectelor sale
Casa a 4 a a speranţei.
O carte de cupă plasată în această casă arată că speranţele consultantului se vor împlini în mod fericit.
Cărţile care o însoţesc 3, 5 şi 13 arată detaliile cu privire la acest aspect.
O carte de treflă anunţă că persoana prin muncă şi cu ajutorul prietenilor îşi va vedea speranţele împlinite
O carte de caro în casa 4 arată speranţe clădite prea uşor şi în totalitate neîntemeiate
O carte de pică arată speranţe concepute nebuneşte şi care vor fi distruse în întregime de trădare.
Casa a 5 a a întâmplării.
Trebuie să privim ca întâmplare un câştig la loterie, la cărţi sau alt fel de joc, descoperirea unor comori ascunde, întâlnirea unor persoane care ne vor deveni iubiţi sau binefăcători, a unor hoţi, precum şi pierderile cauzate de apă şi foc.
O carte de cupă în casa 5 arată o întâmplare fericită care va fi norocul consultantului şi îl va duce la un nivel superior, cărţile care o însoţesc 4, 6 şi 14 vor furniza detaliile.
O carte de treflă anunţă persoanei că întâmplarea cu ajutorul prietenilor sau binefăcătorilor săi îl va aduce în situaţia de a încerca o soartă mai bună, încercare care îi va reuşi.
O carte de caro arată că întâmplarea îi va aduce în cale un iubit/iubită, un binefăcător, o călătorie de îmbogăţire, moşteniri sau noutăţi de la rude. Cele trei cărţi care o însoţesc la numerele 4, 6 şi 14, cartea de la numărul 17 împreună cu cele 4 cărţi care o însoţesc 8, 16, 18, 26 privite atât ca valoare individuală cât şi în combinaţiile dintre ele vor da detalii. Cărţile de inimă sunt rude bune, cele de treflă prieteni fideli, cele de caro trebui privite ca lucruri provenite din străinătate. Regii, damele, valeţii şi şeptarii arată sentimente şi inimi generoase.
Cărţile de pică arată rude rele, prieteni de rău augur, adică dacă o carte de pică e la poziţia 5 va arăta o întâmplare nefericită, un furt, un faliment, o pierdere prin foc sau apă.
Dacă două cărţi d epică se ting fie perpendicular fie alăturat şi se găsesc la numerele 4,5,6, 14, 16, 18, 26 anunţă cu certitudine astfel de evenimente.
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: casele in metoda lenormand

Mesaj de shany » 21 Noi 2010, 01:33

Multumim emma :hagirl: :hagirl: :hagirl: ;) ;)

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator