Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

regina de pică

Discutii despre semnificatia cartilor de joc obisnuite.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

regina de pică

Mesaj de emma13 » 20 Noi 2010, 17:00

Dama de pică
Este o femeie bârfitoare, o prietenă falsă, o rudă geloasă, orgolioasă şi arogantă cu cei inferiori, se fa arăta supusă şi linguşitoare cu cei de care se teme sau de la care speră să obţină un avantaj. De o susceptibilitate fără seamăn, nu îi va ierta pe cei care o ofensează şi le va păstra o ură mortală căutând prin toate mijloacele să le facă rău, dar singură, abandonată de toată lumea, se va găsi în imposibilitatea de a face rău, şi toate răutăţile pe care va încerca să el facă nu vor fi primite decât de dispreţul celor din jur.
În etalarea unui bărbat necăsătorit la poziţiile 14,22,23,24,32 o arată pe o pretendentă iar în etalarea unei femei arată o rivală.
Această carte singură arată necazuri dar de regulă fără importanţă, dar vom cunoaşte specificul acestor necazuri printr-un examen atent al cărţilor din jur.
În acest caz nu ne putem limita la cărţile din stânga, dreapta, sus şi jos ci va trebui să avem în vedere şi cărţile care o ating pe diagonală , toate trebuie analizate cu atenţie pentru că ele pot lămuri sensul dacă este neclar sau pot da detalii mai complete care vor permite consultantului să se pregătească împotriva acestor evenimente şi prin asta chiar să el atenueze efectele supărătoare.
Dacă trebuie să faceţi o călătorie cunoscând dinainte necazurile care vă aşteaptă o puteţi reprograma într-o perioadă mai favorabilă sau chiar puteţi renunţa.
Dacă aveţi discuţii veţi prefera o tranzacţie unui proces de vreme ce aşa va fi mai profitabil.
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator