Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

regina de caro

Discutii despre semnificatia cartilor de joc obisnuite.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

regina de caro

Mesaj de emma13 » 20 Noi 2010, 16:24

Regina de caro
Dama de caro reprezintă o femeie străină, cu o natură geloasă, interesată, arţăgoasă, linguşitoare, plecându-se în faţa celor de la care speră să obţină ceva, arogantă cu cei care îi sunt inferiori ca avere sau poziţie, în cele mai multe cazuri este vorba de o intrigantă
Dacă apare însă în etalarea unui tânăr la poziţiile 14,22,23,24, 32 reprezintă o pretendentă. Pentru a –i cunoaşte caracterul obişnuinţele, felul de viaţă, gusturile trebuie să consultăm toate cărţile care o însoţesc, atât cele din faţă şi din spate cât şi cele de deasupra şi de sub ea.
Dacă dama de caro este urmată de o cupă ea vă spune că tânăra cu care trebuie s vă căsătoriţi în curând este modestă, bine crescută, cu un excelent caracter şi demnă din toate punctele de vedere de dragostea dvs.
Dacă este urmată de o treflă cartea e în continuare o prevestire foarte bună existând puţine diferenţe faţă de cele de mai sus.
Dacă din contră este urmată de o altă carte de caro sensul va fi destul de diferit. Vă anunţă o tânără cu un caracter ursuz, interesată şi egoistă, dispoziţia ei arţăgoasă va duce la contradicţii numeroase dar de mică importanţă. În orice caz este un îndemn spre a studia mai bine felul de a fi şi de a gândi al celei cu care doriţi să vă căsătoriţi pentru că e posibil să faceţi o căsătorie neplăcută.
Dacă e urmată de o pică vă anunţă in caracter fals şi înşelător.
Dacă etalarea este pentru o tânără sau o văduvă şi regina de caro e în una din poziţiile 14,22,23,24,32 anunţă o rivală. Pentru a-i cunoaşte caracterul şi modul de acţiune trebuie consultate cărţile care o însoţesc
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator