Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

regele de caro

Discutii despre semnificatia cartilor de joc obisnuite.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

regele de caro

Mesaj de emma13 » 12 Noi 2010, 22:53

Regele de caro
Este un bărbat căsătorit sau văduv, un străin obraznic, un caracter arogant, cu care raporturile de afaceri sunt dificile, schimbător şi infidel în dragoste, slugarnic şi linguşitor pe lângă cei care îi pot fi folositori sau îi pot face bine. Arată un pretendent dacă apare în etalarea unei tinere sau a unei văduve şi se găseşte la poziţiile 22, 23, 24, 38 ( aşa scrie, cred că e de fapt 32 şi că lipseşte şi 14 aşa cum era şi al restul cărţilor), LA aceste poziţii în oracol se găseşte pretendentul sau amantul. Pentru a avea informaţii mai exacte cu privire la persoana, poziţia, caracterul, tabieturile şi modul său de viaţă obişnuit, va trebui să examinaţi cărţile care îl însoţesc. Această examinare va trebui făcută cu foarte multă atenţie dacă vrem să fim bine informaţi, nu va fi suficient să observăm cărţile din stânga şi din dreapta ci şi cărţile care ating regele de caro fie deasupra fie sub sau pe diagonale. Dacă e urmat de o carte de inimă, va trebui să-l considerăm un iubit respectuos, animat de cele mai sincere sentimente, cu un caracter dulce şi serviabil.
Urmat de o treflă va fi de asemenea o prevestire bună: va fi fidel, cinstit şi îndatoritor.
Urmat de un caro arată un iubit gelos, interesat şi foarte egoist,.
Urmat de o pică arată un iubit escroc şi avar, va trebui să observăm dacă una din cărţile care însoţesc regele de cupă poate diminua sau anula ceea ce aceste prevestiri au supărător.
Dacă persoana căreia i se face etalarea este mai în vârstă va trebui să înlocuim iubit cu prieten devotat. Dacă etalarea este a unui bărbat tânăr şi regele de caro este al poziţiile 14, 22,23,24, 32 va avea sensul de rival.
:flirt:
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator