Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Discutii despre semnificatia cartilor de joc obisnuite.
Scrie răspuns
shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Mesaj de shany » 12 Noi 2010, 18:53

Imi cer scuze pentru traducereÎn mod tradiţional, există 7 straturi de lectură, am folosit două.

. Costume roşii, în general au fost bune, costume negre rău. Trefla seamănă cruci, si stand de sacrificiu, durere, plângere, ghinion, soarta, inevitabilul.. În altă parte, este costumul de pică care transporta acest sens.
. Au o privire la toate cartile cu trefla de pe ele, acestea sunt toate cardurile ghinion. Cu excepţia inelul şi ursul, dar semnificaţiile lor sunt asociate cu sacrificiu, responsabilitate, fiabilitate, coerenţă, rezistenta, rezistenta - trăsături necesare în momente de adversitate.. trefla poate fi tradus la costumul de săbii în tarot, un "mental" costum.. Deci, de aceea, biciul este ilustrată cu Jack de cluburi page = de sabii. Ea aduce ceartă, cuvinte ascuţite, clarificare prin argumente.. Numerele costum poate, pentru cea mai mare parte, să fie echivalată cu numerele de costum de tarot.. Există excepţii, precum vulpea, care, deşi, o poartă nouă de săbii, se traduce mai bine la cele 5 de sabii.. Aici, 9 sabii este dat ca o explicaţie pentru intelegerea acestui card, insecuritate, griji excesive, care duce la încercând să-l joace în condiţii de siguranţă şi buttering pâinea pe ambele părţi, (plus simbol al 14 / 5, comunicare, alte persoane + vulpe = minciuni), care ususally duce la probleme, conflicte, război deschis. Acest card poate, de asemenea, în anumite situaţii, sa înseamne opusul complet, transformat în inteligenţa şi onestitate.. De obicei, atunci când persoana este cinstit, doar într-o situaţie grea.
Cartile cu trefla reprezintă, de asemenea, forţele în om şi viaţă, care sunt tipice pentru crearea unor situaţii problemă în zona de lucru.. arată de fapt acele calităţi - astfel încât atunci când veţi vedea munte, de exemplu, îl puteţi echivala la 8 sabii (obstacole, obstacol, senzaţie de blocat, etc), se adaugă la sentimentul că ai avea sentimentul / gândire la acest locul de muncă, şi toate dintr-o dată poţi simţi greutatea de munte care poartă în jos pe tine. Acest lucru ar putea fi seful tau? Toate presiune, frustrare, chiar şi agresivitate împotriva acestui obstacol neloiale, obstinat pentru care nu poti da vina pe nimeni, este doar în picioare acolo, şi aveţi de-aface cu ea.. Un munte , nu e vina e in drumul tau. Care este ceea ce 21 / 3 (de fapt, un număr de succes) ne aminteşte de - acest card înseamnă, de asemenea, de succes, şi, uneori, după ce a devenit de succes, acest succes foa poate bloca sau capcana tine.. Se poate, de asemenea, însemna doar că ceea ce face peste munte. Cât de des sunt ne place acest lucru atunci când suntem de succes sau opusul complet, blocat? Câte drumuri am blocat? Deci, dacă această carte reprezintă o persoană, de obicei, încăpăţânat cineva, şi frustrant, dar fără să realizeze pe deplin că acestea sunt în curs de acest fel.

. Procesul de pică (costum de baghete in Tarot) reprezintă forţele / energiile tipice pentru crearea de probleme în viaţa de acasă. Florile de exemplu, de ce unul? Este de fapt pozitiv, nu? Este un cadou, cadouri, vorbesc mici, prieteni, cel mai bun prieten care este în casa ta în fiecare zi (si sotul tau urăşte), cea mai tanara sora a mamei tale, care este atat de cool (şi pentru totdeauna oferirea de consiliere ei nedorite pe copiii tai) .. '. Este acea energie care reprezintă spune, "drumul spre iad este pavat cu intenţii bune". Toate aceste persoane sunt oameni buni, şi au intenţii bune, dar în locul nepotrivit la momentul nepotrivit poate obţine de fapt, rezultate mai bune în distrugerea lucruri decât cineva cu intentii cu adevărat rău.. Este echivalată cu regina de baghetele in tarot. l. Gândirea tradiţională aici este încă oarecum (subconstientul adâncime) de-a lungul liniilor că femeile sunt rădăcina tuturor relelor.. Echitabile şi flori şi frumos, dar ... supărătoare. Chiar şi în spusele comun, puteţi auzi încă ecouri din ea, ca şi conceptul comun (deschis la râs, şi mereu citat, dar în adâncul credeau) că prea multe femei nu pot lucra împreună, este o groapă de şarpe. pune toate acestea, acelaşi număr de oameni împreună şi vor avea în picioare casa ta într-o zi. Cele 9 (umanitatea), pe card, ne aminteşte că ea ne afectează pe toţi, toţi suntem de genul asta, cândva sau altul.

Turnul, răceala, rezerva, tirania, separarea, distanţa. Într-un cadru de origine în cazul în care mai multe trăsături emoţionale sunt necesare, hotărând ca acest lucru este în detrimentul armonie - şase dintre cluburi indica radacinile fiind aroganta, ca birocrat care ruleaza ţara sa de origine ca biroul său, pentru că el nu poate "iesi sa ridicat cal "(6ofwands) la domiciliu. The 19 / 1 ne aminteşte de ego-ul (aceste trăsături sunt foarte bune într-un cadru de pionierat, la locul de muncă cum ar fi, dar la domiciliu, munca în echipă este ceea ce este nevoie, şi pune-te nu în ultimul, în primul rând).

Observaţi aceste sunt toate pozele de sentimente, imagina situaţia, şi aveţi calitatea de card.
.. Inimile reprezintă cupe ... Cele zece de inimi este înfăţişată pe câine, pentru că un prieten bun valorează mai mult decât orice altceva în viaţa ta emoţională.. Nu doar un iubitor, ci un prieten.. Nu doar o mamă, dar, de asemenea, un prieten. Numitorul comun pentru relatii bune?.' "El a fost, de asemenea, cel mai bun prieten meu, am putea împărtăşi ceva cu el. Câinele este ceea ce ne asociem occidentalilor care prietenia adevarata. Loialitate, fără întrebări, încredere, responsabilitate. The 18 / 9 ne aminteste cum aceasta cere sacrificii de la noi toţi, şi că ne afectează pe toţi la un moment sau altul.. Un prieten adevărat sacrificii, şi trebuie să facem, de asemenea, la fel.. Am citit în altă parte, că sacrificiul cuvânt a fost negata prea mult în cultura noastră egocentrică ... este de fapt vine de la "a face sacru. Deci, cineva care crede ca sunt demni suficient pentru a oferi ceva sacru la, sau pentru a face ceva sacru pentru. Care nu aveţi, pentru care v-ar face la fel?

The Queen de inimă pe barza, ne amintesc că dragostea este un "aducător. Oamenii folosit pentru a spune berze au adus copii, de unde, nimeni nu ştia. Cardul din spatele barza este ceea ce este adus la card în faţa barza. Dragostea vine de unde, nimeni nu ştie (în germană spunând: şi ori de câte ori dragoste cade, chiar daca este pe un morman de gunoi de grajd - indică caracterul imprevizibil şi inexplicabil), şi întotdeauna adaugă la situaţia a fost adus în, se adauga la astfel de un mod care să-l de asemenea, modificări şi transformă.

Cele şapte de inimă de pe cartela de copac ne amintesc că rădăcinile sunt nimic în emoţiile, speranţele şi visele. Şi că noi construim de multe ori lucruri care nu sunt bazate pe ceva real, ci pentru ceea ce vom lua aceasta să fie. Nu avem altă opţiune, dar fără idealuri înalte, ceea ce am construit nu are nici o valoare de durată.. Rădăcinile de gândurile şi acţiunile care se află construi lumea ta în sentimentele dumneavoastră, şi cum le interpreteze. Cele 5 este organismul (health. ..), cele cinci simţuri. Deci, ceea ce primim de impresii, le folosim pentru "apă" emoţiile noastre.
Emotiile noastre fluctuează, deoarece acestea sunt adâncurile oceanelor continuu fiind împinse înainte şi înapoi între credinţele noastre (care nu sunt gândurile noastre).
Convingerile noastre sunt stabilite de idealurile noastre cea mai mare (stele), şi subconştientul nostru (luna, sau, stratul de impresii care s-au aşezat la fundul oceanului), astfel încât persoanele care au idealuri înalte sau (de la un punct religioasă creştină de vedere, aceste carduri care sunt bazate pe), principii ferme religioase pentru a ajunge, sunt mai bine blindate împotriva creaturi din adâncuri ruperea ei, sau ceea ce au construit în jos.. In plus, cred că dacă aveţi idealuri înalte, emotiile tale, care sunt în mod constant de spălat înainte şi înapoi se amestecă până stratul de impresii în partea de jos-> esti constantling comparand ceea ce se instaleze în partea de jos pentru idealurile tale.. Dacă nu au idealuri, că oceanul este apa statuta, mlastinoase, lasand doar picătură totul pentru partea de jos, si asa ramane acolo ...

. Diamantele sunt, desigur, apoi, Pentacles, reprezentând latura materială a lucrurilor.. De asemenea, cunoştinţe de material de putere . Deci, cartea reprezintă secretele, pentru că este cel mai mare, cel mai căutat după secret de toate - cum să obţină puterea.. Putere asupra sinelui, altele, situaţii, lumea.
. Puterea este ultima expresie de măiestrie a materialului, reprezentată de carte, deoarece cunoaşterea este putere de ceva peste ceva.. Pentru a maselor, atunci când aceste carduri au fost create, de putere, în sens literal a fost imposibil de obţinut. Ei au fost needucati, superstiţios, mult prea religioase, fără să înţeleagă ce religie a însemnat sau ce a fost bun pentru, cea mai mare parte nici măcar înţelege de ce a credinţei lor, ei tocmai a trecut printr cu riturile lor catolice şi credea că e modul în care lumea se transformă.. Deci, o carte simplă, Biblia, pentru mulţi, a fost o lume de secrete. În acelaşi timp, pentru cei care au înţeles, aceasta a fost cunoştinţele pe care le căutau a ajunge la putere, care începe întotdeauna cu putere de sine. 26 / 8 ne aminteşte de gândire constructiv, creativ, care este puterea de a rezolva, descoperi şi de a crea, şi aceasta este o vibratie de succes. 8 is the number dealing with power. 8 este numărul ocupă cu putere.

Cheia are 8 of diamonds, amintindu-ne de lucru care este afişat fructe, de calificare.. 33 / 6 este o vibratie maestru de compasiune... Ea cere multe sacrificii, ale altora vindecare şi de predare, reprezentând (un fel de - dar pentru scopurile noastre aici) înainte de moartea lui Isus pe cruce .. …..nu fugi acum, lol, aceasta este doar un sistem de gândire, şi amintiţi-vă, acesta a fost 18something catolic Franţa .... Deci, cheia pentru destinul tău, suflet, indiferent de ce cauţi, vine după ce v-aţi deschis la învăţăturile de un maestru, şi că, odată ce aţi început să practicaţi ceea ce aţi învăţat, trebuie să. fie o cheie, astfel încât acesta să înveţe alţii,. aveţi cheia pentru a vă debloca, toate răspunsurile sunt în tine.. Acest lucru duce la moarte / transformarea de sine curent, sicriul, şi apoi la carte, de putere, care începe cu ... exact.

Coasa a avut iniţial un sens diferit, nu a fost durerea, rapiditatea, sau de claritatea este blade, care a fost concentrat pe, dar a fost ca pagina de pents, începuturile de învăţare pentru a acumula (învăţare o abilitate, talentele tale, care te face sa valoroase).. Coasa a fost un instrument folosit în recoltă, să acumuleze. c. Deci, aceste lucruri au reprezentat de învăţare de jos în sus, colectare a cunoştinţelor, lăsând să înveţe, lectii, etc
Următoarea carte în instanţele de judecată este Regina reprezentând abilitatile de luare a deciziilor, pe care oricine care vrea să aibă succes în viaţă trebuie să aibă.

Regele de diamante este una dintre cele mai profunde din pachetul reprezentând regele a materialului, sau pragul de semnificaţie în forma cea mai grea este. Acesta este un om bogat (peşti în mare, un pescar de succes, dar nu un pescar de oameni), un om de lume şi de toate mijloacele.... Şi totuşi, această carte reprezintă, de asemenea, alcoolism sau dependenta de ... pentru că undeva pe drum, acest rege a pierdut toate idealurile lui, stelele lui directoare, harta pentru a naviga-l acasă peste ocean. . În marea brute sa prăbuşit barca luându-l acasă ... pentru a nu să se înece, el sa aruncat la orice plutea prin (dependenta, amintiţi spunând că spiritele potabilă este spiritul caută în mod greşit în jurul?) Să-l ducă la său gol.. Desigur, acest lucru a fost doar provizoriu, asa ca a trebuit să păstreze cautare de ceva mai bun care plutea prin.. Acest lucru a fost, de asemenea, doar provizoriu, asa ca a uitat pentru urmatorul lucru să stea pe la, şi mai devreme sau mai târziu, care a devenit singurul său scop, de a căuta întotdeauna pentru ceva mai bun, pentru acasa următoare.. Curând, el a uitat scopul său iniţial, uitat acolo a fost o casă a fost încercarea de a ajunge, şi a crezut că a fost întotdeauna în acest fel, mereu în căutarea pentru următorul float, doar pentru a rămâne deasupra valurilor un pic mai mult ... atunci când a în cele din urmă a devenit obosit de acest lucru, şi el ar putea deţine pe nu mai mult, el sa se scufunde sub valuri, şi lumea a devenit pentru el ceea ce el a avut întotdeauna crezut ca a fost, frig, întuneric, şi adânc.
La început, nu era decât cerurile şi pământul, şi Dumnezeu a rătăcit pe deasupra apelor de adâncime.


Unele legende par a-şi exprima The Fisher King ca arhetip al omenirii, cu rana fiind Original Sin, în timp ce alţii arată Fisher King ca fiind simbolică a lui Hristos, cu rana fiind o reprezentare a suferinţei sale pe cruce, sau, în unele cazuri, răul a omenirii.. Acest lucru este confundat de titlul pe care Chretien de Troyes-l dă.. În evul mediu, limba franceză este "Roi des Pecheurs," care poate fi tradus fie Regele Fishers, sau Regele păcătoşilor, ambele din care se pot aplica lui Iisus Hristos.* In primul strat se concentreze asupra costume, şi numerele lor.
. * În al doilea, uita-te la poze si ceea ce ele simbolizează, le cravată împreună.
* In a treia, uita-te la toate cardurile care ar putea aplica ca oameni şi ceea ce se întâmplă în jurul lor (aceasta trebuie sa te simti, in general, mai "putere" are un card, sau lucrurile care se petrec în jurul ei, sau de influenţă, este, probabil, o persoană)
* In a patra verificare, pentru "numele" de carte şi este una semnificaţie specifică şi modul în care aceasta în legături, precum Anchor standuri pentru munca, cum se cravată în?
* In verifica cincea, pentru descrierile de lucruri, care, puse împreună, da o stare de spirit, sau senzaţie de situaţie, persoana, loc. Oamenii nu sunt întotdeauna aceleaşi, care acţionează diferit în situaţii diferite, astfel încât voi da indicii despre starea de spirit a lucrurilor.. Amintiţi-vă emoţiile crea, astfel încât vă oferă indicii în cazul în care lucrurile sunt conduse, cum o va actiona, ceea ce va simţi b, b cum va reacţiona atunci, probabil, şi ce fel de situaţie tuturor acest lucru va crea.
* În al şaselea, puteţi verifica pentru probleme de sănătate
* În al 7-lea, sa verificati pentru carduri calendarul.

* Verifica numerologie

* poziţia pe pomul vieţii (similar cu modul în care ar fi cărţi de tarot, doar uneori este numărul, uneori numărul de costum. Din acest te vedea, de asemenea, în cazul în care numărul de costum este o descriere, sau explicaţia)

Ai putea folosi prea astrologie, dar nu ştiu suficient despre astrologie pentru a face acest lucru. Dar la Lenormand a făcut toate acestea şi multe altele, astfel (în cazul în care ea a făcut într-adevăr primul set de cărţi, care este aparent foarte probabil), ea este ambalat în toate cărţile ei.. Şi care a venit după aceste, mai mult decât probabil a încercat să păstreze sensuri original (cu excepţia coasa).

Ma bucur ca ai toate nu mă cunoşti, lol, dar pentru mine cărţile reprezintă fluxuri de diferite tipuri de energie avem de a face cu mod constant.. Fiecare acţionează şi reacţionează în mod diferit. Ca energia a cardului copilului este naiv, proaspete, Bulbuc, jucaus, şi totuşi uşor melancolic.. Această energie, combinata cu sa zicem casa, creează un flux de energie noi de prospeţime, noutate, bucurie, stabilitate, de securitate, care pot fi ca acel sentiment ai atunci cand esti decorarea locul noua ta şi ştiu ce aţi găsit un nou acasă, dar cu care face să vibreze uşor de melancolie pentru cel vechi.

Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

Re: straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Mesaj de emma13 » 12 Noi 2010, 19:09

:read: mama lui de site trebuia el să fie în germană
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Mesaj de shany » 12 Noi 2010, 19:19

ce frumos descrie cartile, mie personal imi place, sper sa reusesc sa traduc pentru toate cartile lenormand :hagirl: :hagirl:

eris.nibiru
membru
Mesaje: 33
Membru din: 02 Sep 2010, 14:57
Zodie: Rac
Localitate: De jur imprejur.
Contact:

Re: straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Mesaj de eris.nibiru » 12 Noi 2010, 22:09

Buna,
Bravo si multumim pentru efort. :yahoo: :yahoo:
Te mai asteptam cu restul.
Te pup :giverose: :giverose: :giverose: .
Tot ce e placut ori e ilegal, ori e imoral, ori ingrasa.
Erica

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: straturi de lectura madame lenormnd- dupa un sait german

Mesaj de shany » 15 Noi 2010, 05:42

cu placerea eris, traducerea nu este grozava, dar se poate intelege.... :pardon:

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 1 vizitator