Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Etalare pentru Loto ;-)

Discuta despre diversele etalari folosite in divinatia cu carti (Tarot, Lenormand, Oracole sau carti de joc obisnuite). Aceste etalari se pot folosi pentru orice tip de carti, neavand ceva specific unei metode.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
iard
membru Club
Mesaje: 203
Membru din: 03 Aug 2009, 01:27
Zodie: Pesti
Localitate: Bucuresti
Contact:

Etalare pentru Loto ;-)

Mesaj de iard » 22 Ian 2010, 01:57

N-am rezistat sa nu postez etalarea asta (si comentariile mele...) pe care am gasit-o intr-una din cartile despre Tarot cumparate azi: "How to Use Tarot Spreads" - Sylvia Abraham.
Mi s-a parut SUPER TARE :hahaha:

Magical Lottery Spread

Se folosesc doar cele 22 de arcane majore.

..........A
....C.........B
1..2..3..4..5..6

A = e o zi buna azi de cumparat un bilet la loterie?
B = ce obstacole am de invins?
C = care e atitudinea mea fata de castigarea la loterie?
1...6 = cartile care formeaza numerele de jucat la loterie (nu se interpreteaza, conteaza doar valoarea numerica inscrisa pe ele)

Mai intai se etaleaza pe fata cartile A, B si C.
Daca sunt rasturnate se interpreteaza ca la rasturnate (deci, in principiu, sens negativ sau blocaj al sensului pe care l-ar fi avut in pozitia normala).
Daca dau un raspuns negativ nu se trece mai departe... ramane pe alta data :grin:

Daca raspunsul este pozitiv, din cele 19 carti ramase se trag cate 3 pentru fiecare pozitie (1...6), tot pe fata. Mai ramane una, care se foloseste la sfarsit.
Pentru fiecare grup de 3 carti se aduna valoare lor, fara sa se reduca in nici un fel.
De exemplu, la pozitia 1 tragem Luna (18), Indragostitii (6) si Imparatul (4). Numarul care trebuie jucat este 18+6+4=28.
Daca suma depaseste numarul maxim ce poate fi jucat (de exemplu 49 pentru Loto 6 din 49) se opreste etalarea si se incearca alta data :grin:
Se procedeaza la fel si pentru celelalte grupuri de cate 3 carti.

Apare o problema... Se observa cu ochiul liber ca exista numere care nu pot sa iasa prin aceasta metoda si anume 1 si 2, pentru ca, in cazul cel mai fericit: Nebunul (0), Magicianul (1) si Marea Preoteasa (2), avem 0+1+2=3.
Aici ajungem la ultima carte ramasa neetalata. Se intoarce si aceasta si, daca este 1 sau 2, ramane la latitudinea noastra sa schimbam oricare din cele 6 rezultate din adunari cu aceasta.

Tanti autoarea zice ca daca ne ies toate cele 6 numere in limita celor ce pot fi jucate la sistemul de loterie dorit, sa nu mai asteptam... sa ne repezim sa ne luam biletul!
Cu toate acestea, in exemplul ei din carte zice ca desi a trimis-o pe una sa ia bilet fiindca totul parea OK, aia nu a castigat nimic de acea data :D

Oricum, cu exceptia acestei "nebunii" de etalare, ramane o carte bine scrisa si interesanta din punct de vedere al continutului. Revin cu alte etalari cand mai am timp.
Pana atunci, distractie placuta si NU va recomand sa incercati metoda. In acest fel simplu, veti castiga sigur banii pe care altfel ii dadeati pe bilet :good:
Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior, semper in te glorior!

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator