Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Eremitul

Discutii despre semnificatia cartilor de Tarot.
Scrie răspuns
angi01
Angel
Mesaje: 1209
Membru din: 17 Mai 2008, 22:29
Zodie: Capricorn
Contact:

Eremitul

Mesaj de angi01 » 01 Dec 2008, 22:06

9 - Eremitul

Eremitul ne face pustnici, ne face sa simtim nevoia de-a trai o perioada singuri cu gandurile noastre. Singuratatea este de cele mai multe ori aleasa de noi insusi. Ori simtim ca lumea din jur nu ne mai satisface, ori avem nevoie sa gandim profund pentru a ajunge la mari conluzii, pentru a lua mari decizii, sau pur si simplu pentru a ne lua timp sa intelegem ce s-a intamplat.
Cartea semnifica uneori si singuratate pe care noi nu am ales-o singuri, dar si persoane filozofice, cercetatori, poeti si scriitori.
Eremitul poate semnifica nevoia de-a aprofunda intrebarile existentiale, si de-a fi singuri in durerea noastra. Uneori, eremitul poate semnifica un profesor sau o carte care ne da niste sfaturi.
Eremitul inseamna grija, precautie si asteptare, dar si coruptie, dezamagire si inselaciune
Angi

mihaela
membru Club
Mesaje: 200
Membru din: 29 Mai 2008, 03:15

Re: Eremitu

Mesaj de mihaela » 01 Dec 2008, 22:34

Vin cu o completare. Eremitul sau Pustnicul poate arata si insingurarea intr-o relatie, sau faptul ca este nevoie de timp pentru ca relatia sa se maturizeze (ceva mai bine daca arcana e dreapta si negativ RX).
Cand suntem interesati cum ne va merge la serviciu, Eremitul simbolizeaza munca, profesia, il putem selecta ca semnificator.

SCARLETOHARA
membru
Mesaje: 11
Membru din: 24 Ian 2012, 10:55
Zodie: Gemeni

Re: Eremitul

Mesaj de SCARLETOHARA » 23 Feb 2012, 09:45

Ce poate sa insemne cavaler de monede cu eremitul?

gg3
membru
Mesaje: 12
Membru din: 28 Ian 2010, 19:40
Zodie: Gemeni

Re: Eremitul

Mesaj de gg3 » 03 Dec 2017, 00:32

Calaverul de Monede si Eremitul reprezinta aceeasi tipologie umana, mai mult sau mai putin. Vezi tu e vorba de niste caractere care aleg sa cantareasca totul de 10 ori inainte sa ia o decizie. Deci multa introspectie, privitul problemelor sau situatiilor din toate unghiurile posibile si o singura decizie, finala. Cu convingerea ca decizia luata e cea mai buna. Dar asteapta-te ca acel timp in care ajung la o decizie sa fie lung. Nu se grabesc in a lua o decizie. Eremitul e posibil sa iti arate o fata sau o latura de "modestie" ce ulterior se va dovedi a fi falsa si aplicata intentionat, ca sa te induca in eroare. Depinde mereu de situatie.
You can't reach for anything new if your hands are still full of yesterday's junk

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator