Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Furia Gipsy, Art deco

Discutii despre diferite oracole.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

Furia Gipsy, Art deco

Mesaj de emma13 » 30 Noi 2010, 23:39

Furia
Semnificaţii
O ceartă, ţipete, a fi enervat, situaţii frustrante, întâlniri/ întruniri neplănuite, bârfe, a fi într-o dispoziţie proastă, a primi o pedeapsă, competiţie, izbucnire emoţională, a fi călcat pe pantof/nervi, picnicul este anulat, eşti plimbat de ici acolo, eşti cu nervii întinşi al maxim, ţine-ţi gura, artificii verbale, a vedea roşu în faţa ochilor, discuţii încinse.
Descriere
Gipsy Un tânăr certat de un domn mai în vârstă care poartă un şorţ, se pare că băiatului i se spune să iese din cameră şi e izgonit pe scările întunecate.
Biedermeir Un băiat este tras de urechi de un bărbat mai în vârstă, un scaun a fost doborât ep jos în cameră
Art Deco
o chelnăriţă intră pe uşă cu un teanc de farfurii în braţe, câteva farfurii au căzut şi una a fost spartă sub piciorul ei drept.
Despre carte
Indică o stare de confuzie mentală, discuţii înfierbântate, răspunsuri impulsive sau agresive, ceva te scoate din fire, provocare
Când Furia apare în etalarea ta arată o reacţie emoţională profund negativă în jurul persoanei sau situaţiei lângă care apare. Dacă îţi poţi aminti o ocazie în care să fi fost cu adevărat înfuriat din vreo cauză, esenţa acelei furii e cuprinsă în această carte. Fii atent la cărţile din jur pentru a arăta cauza acestui răspuns neplăcut. Uneori oamenii au această reacţie fiindcă acţionează din teamă şi cred că nu au nici un control
Carte zilnică
Azi se va întâmpla ceva care te va pune în mişcare. Furia este un motivator excelent când ai ajuns în punctul în care ai nevoie de acel combustibil moţional să faci ceva. Nu trebuie neapărat să fie un lucru rău numai pentru că e marcat cu venin. În cea mai mare parte a cazurilor va fi o reacţie la ceea ce o persoană a zis sau făcut şi care nu concordă cu ceea ce ai fi făcut tu.
Azi s-ar putea să primeşti nişte înţepături verbale de la cineva, poate le meriţi, poate nu, cealaltă persoană este cu nervii întinşi la maxim şi se întâmplă ca tu să fii acolo.
E o idee bună să nu conduci dacă eşti înfuriat fiindcă vei exploda dacă persoana din faţa ta conduce prea încet sau „îţi taie faţa”. Numără până la 10 când simţi cum se acumulează furia o să treacă repede.
Dacă te ştii temperamental stai departe de persoanele dificile. Ar putea indica mersul al o manifestare sportivă unde se va ţipa şi urla din plin, un meci de baschet, de fotbal, de hockey, ar fi o descărcare emoţionala grozavă.
În etalarea astrologică
1. Cartea personalităţii, situaţia prezentă
Furia îţi spune că persoana căreia îi citeşti este într-o stare de spirti care se poate schimba rapid. au capsa pusă şi cel mai mic lucru îi va declanşa. Dintr-un motiv sau altul emoţiile lui sunt în plină răscoală. Tocmai s-au certat cu cineva? Este cu nervii la limită. Ceva sau cineva l-a provocat până la punctul în care asemenea emoţii nesănătoase. Sau poate cineva şi-a descărcat mânia pe tine? Cine are mintea înfierbântată?
2 În probleme de bani
O ceartă sau controversă cu privire la bani. Nu sunt suficienţi pentru a-i irosi pe nimicuri, banii suplimentari pe care puneai bază întârzie să vină şi asta te înfurie. Îţi e încărcată nota de plată şi intri într-o partidă de ţipete. Spargi sau strici un obiect de valoare.
3. Comunicare, transport, fraţi
Orice tip de comunicare pe care o vei avea va fi într-un stil combativ. Nu se va ajunge al nici o înţelegere fără luptă. Fratele sau sora ta se vor supăra pe tine pentru ceva ce ai spus. Ai putea avea probleme pe lângă casă cu vecini gălăgioşi. Fii drăguţ cu poliţistul care te-a oprit pentru că ai trecut ep roşu şi muşcă-ţi limba
4 În materie de familie şi casă
Situaţia în familie va fi tensionată. Oamenii sunt în general încordaţi şi se calcă reciproc pe nervi. Legăturile intime aduc sfidare, fă o plimbare să te calmezi. Îţi vei bate capul cu o problemă ce priveşte casa, copii sau părinţii. Nu se va ajunge la o înţelegere până nu se calmează toată lumea. O să ai un musafir nedorit.
5 În dragoste, noroc şi creativitate
O aventură toridă cu sentimente intense. Vremuri sălbatice în dormitor. Dacă obişnuieşti să ţipi măcar închide ferestrele. Tensiune sexuală dar într-un sens bun. Mai bine stai departe de jocurile de noroc pentru că o să-ţi sară o siguranţă când vei tooot pierde. Vei deveni pasionat de un proiect, acum e momentul să-ţi canalizezi temperamentul în ceva creativ.
6 Munca şi sănătate
Eliberează presiunea la muncă. Probleme minore îţi vor strica ziua, ţi se va cere să ţii locul cuiva care nu apare la lucru de parcă nu ai avea destule de făcut. Un client îţi va afce viaţa grea când îi vei spune că ai vândut produsul pentru care a traversat tot oraşul să-l cumpere, discuţii aprinse în sala de mese. E timpul să-ţi verifici tensiunea mai ales dacă ai fost supărat în ultima vreme.
7 Parteneriate şi căsătorie
Dacă eşti căsătorit este o idee bună să dai din cap fără să vorbeşti dacă e posibil. Partenerul tău e croit pe ceartă. Furtuna va trece greu dar va trece.
În relaţiile de afaceri vor exista conflicte majore de interese, greu de rezolvat. Negocierile vor fi dificile
Dacă eşti singur vei rămâne singur până înveţi să-ţi controlezi temperamentul. Nimănui nu-i place un vulcan ambulant
8 Sfârşit
Despărţirile nu sunt amiabile. Lucrurile se vor termina cu vorbe grele. Să-i spui cuiva că nu vrei să mai vorbeşti cu el vreodată nu este nu este cea mai fericită manieră de a-i spune că te simţi rănit şi îţi doreşti să nu fi făcut ce a făcut. Vei pleca în toiul certurilor fără intenţia de a te mai întoarce.
9 Călătorii, studii
Ai ratat termenul limită pentru reducerea la bilete, ajungi la aeroport târziu. Călătoria ta este anulată şi eşti de serviciu într-o zi de sărbătoare. Foloseşte energia sugerată de cartea asta pentru activităţi fizice, căţărat pe munţi, drumeţii.
Acum e momentul să mergi la un atelier sau seminar. Fă un curs în orice materie care are de a face cu corpul fizic. S-ar putea să te trezeşti interesat de artele marţiale, eşti interesat de studiu şi învăţare
10. Evenimentele de peste 3 luni. realizări
Cu multă muncă grea, determinare şi un discurs agresiv vei reuşi. Îţi poţi folosi energia să realizezi lucruri de neconceput. Vei avea energia să porneşti o nouă carieră, e important să nu abandonezi urmărirea obiectivelor tale.
În următoarele 3 luni vei fi plin de tot felul de energii nestăpânite, vei avea multe proiecte în lucru, te vei simţi frustrat pentru că nu poţi termina tot ce ai început, chiar dacă majoritatea lucrurilor de care te-ai apucat vor fi îndeplinite. Vei avea de a face cu persoane nervoase, o să ai parte de vorbe tăioase
11 Prieteni comunitate
O cunoştinţă apropiată nu este de acord cu tine într-o problemă şi asta îţi displace mult. O funcţie în cadrul comunităţii care începe bine se transformă într-un război al voinţelor. O cauză umanitară te emoţionează.
12Situaţii trecute, spiritualitate
Probleme cu mâina nerezolvate se întorc din trecut. În ultimele săptămâni ai avut de a face u co persoană agresivă. E dificil să închei o situaţie când emoţiile implicate sunt încă intense. Energia kundalini a fost activată. Să sperăm că vei putea să o mânuieşti. Fii atent altfel de vei arde sau vei arde. Un interes profund pentru istoria creştinismului
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: Furia Gipsy, Art deco

Mesaj de shany » 01 Dec 2010, 05:30

:thankyou: :thankyou: emma....ai lucrat ceva...multumim :hagirl: :hagirl: :hagirl:

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator