Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Dragostea Gipsy şi Art Deco

Discutii despre diferite oracole.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

Dragostea Gipsy şi Art Deco

Mesaj de emma13 » 30 Noi 2010, 22:00

Nu e experienţa mea, am găsit-o pe un site, mi-a plăcut şi am tradus-o
Dragostea
Imaginea în pachetul Gipsy îl arată pe Cupidon trăgând cu arcul. Imaginea din pachetul Art Deco îl arată pe Cupidon întrebându-se dacă să tragă sau nu o săgeată. Perechea din spate pare să fie împreună pentru moment . Cred că Dragostea acoperă o aşa largă arie de înţelesuri încât poate fi cu uşurinţă neînţeleasă de începători.
Nu suntem cu toţii practicieni cu o minte oractică, organizată. Depinde de formaţia astrologică şi de miezul personalităţii noastre. eu – asociez cele mai multe experienţe unei extensii a dragostei. Voi poate nu. Voi poate vedeţi totul ca o extensie a lumii financiare, fiecare dintre noi are viziunea lui asupra lumii.
În ambele pachete Cupidon este gol dar cu părţile intime ascunse. Asta sugerează că dragostea nu este niciodată o stare clară, unele aspecte sunt încă ascunse sau pe cale de a fi descoperite. Este un indicator al fazelor iniţiale ale legării sentimentale.
În mod tradiţional aceste cărţi reprezintă aria sentimentală şi emoţională a vieţii. Da, arată sentimentul iubirii. Dragostea pentru ceva sau cineva. Sentimentele conduc. Pentru a putea să iubeşti cu adevărat trebuie să-ţi permiţi să simţi şi să încerci energia. Se crede de către mulţi că ura este opusul dragostei. Dar nu este aşa. Dacă simţi ură încă încerci o emoţie şi este un aspect al iubirii. Să fii indiferent - lipsa unei reacţii emoţionale înseamnă să încerci opusul iubirii.
Cărţile care înconjoară cartea Dragostei vor descrie situaţia sau persoana care determină emoţia dragostei. În realitate dragostea este o stare de spirit. Torul începe acolo şi anumiţi hormoni sunt eliberaţi în organism pentru a produce schimbări care te aduc într-o stare modificată – aşa numitul al nouălea cer. Gradele iubirii variază de la cea pasională, determinată de reacţia chimică la cea calmă în care ştii că ţii la ceva sau cineva.
Când citirea este făcută pentru a afla mai multe despre o relaţie, Dragostea va furniza informaţii cu privire la potenţialul de a fi p legătură reuşită de durată sau dacă persoana vizată răspunde la acele sentimente.
În întrebările ce privesc afacerile, Dragostea sugerează asigurarea unei poziţii la care ţii foarte mult sau pe care ai pus ochii.
În întrebările care privesc banii, cartea vă va dezvălui nivelul fericirii asociat cu progresul vostru financiar. Poate atrage atenţia asupra lăcomiei sau unei abordări nesănătoase a atotputernicului ban
Câteva combinaţii
+ copil – dragostea unui copil sau o nouă dragoste intră în viaţa ta
+ văduv, văduvă – pierderea celui iubit
+ cadou – sosirea iubitului/ei
+ închisoare – dependenţă de dragoste sau o relaţie în care eşti codependent
+ mândria - egoism, narcisism
+ hoţ - avertisment să nu te implici emoţional prea rapid
+ căsătorie – prevestire bună pentru o nuntă
+ ofiţerul – o aventură
+ câştigul – dragoste pentru jocurile de noroc şi câştig
Dragostea este de regulă citită în legătură cu problemele legate de relaţii pentru a determina oportunităţile şi provocările implicate. Cartea va arăta de asemenea adâncimea ataşamentului faţă de o situaţie sau persoană. pentru un animal de casă, un film, o aventură etc.
Cartea Inimii 24 din pachetul Lenormand este asociată cu Dragostea din Gipsy şi Art Deco dar şi alte pachete oracol. În fond dragostea e dragoste
:flirt:
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator