Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Experimente GYPSY

Discutii despre diferite oracole.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Dama de Trefla
Pirandó
Mesaje: 4980
Membru din: 24 Iul 2008, 19:20
Zodie: Sagetator
Localitate: Citadelle du Bucharest
Contact:

Experimente GYPSY

Mesaj de Dama de Trefla » 19 Mai 2010, 14:44

De cateva zile mi s-a pus pata rau de tot pe oracolul gypsy. Am tot citit despre el in mai toate limbile posibile (uf, greu cand nu gasesti in romana documentatie :lol: ) si intr-un final am facut si etalarea pt o luna, dar daca se intinde pe mai mult (sau mai putin) nu ma supar. ca de aia il experimentez acum sa vad cat ii de rapid sau lent cu feedbackul

Imagine

Etalarea nu pare rea deloc… o iau pe rand la puricat sa vad ce scot.
Cadoul pe casa 1 arata ca urmeaza o perioada in care am parte de tranformari radicale, atat in gandire cat si in comportament. O schimbare majora in viata mea in aceasta perioada, schimbare pozitiva. Cu aceasta carte las trecutul in urma. Axa 1-7 arata ca aceasta schimbare are legatura directa cu o relatie sentimentala. Ca si plan profund, spiritual, o perioada in care ma axez pe sentimente, relatie si dragoste.
In plan secund, zilnic, primesc o invitatie la nunta, la un eveniment, unde va trebui sa cumpar/ofer o atentie, cadou ceva.
Primesc eu cerere in casatorie?? Hmmm… :search:
Bucuria neasteptata pe casa banilor este excelenta. Cu mesajul opus, se pare ca primesc o suma de bani neasteptat, dintr-o data, o surpriza placuta. Poate sa fie un cec, chiar un castig la loto (pai nu joc…ar cam trebui se pare)
Oricum, o surpriza placuta, sub forma unui cadou sau bani va veni cu siguranta.
Casa 3, comunicarea, calatoriile scurte, aduce un barbat singur, despartit. Poate sa fie reprezentantul partenerului (barbat despartit). Opus are militarul care reprezinta in general un barbat brunet. Deci nu e partenerul. Un barbat care are o meserie ce necesita uniforma specifica (doctor, politist etc). Poate sa fie chiar bunicul, intentionez sa ii fac o vizita in zilele ce urmeaza (axa 3 – 11 – o calatorie la el)
In familie un climat linistit, calm, plin de dragoste si sentimente sincere (huh? Asta nu e familia mea…)
Judecatorul pe casa iubirii nu este o carte tocmai buna. Arata rigiditate, distantare emotionala in relatiile amoroase. Poate reprezenta faptul ca are loc un anumit proces (este pe casa copiilor de asemenea). Cu calatoria opus cred ca acel proces cumva se va amana, va necesita si pe viitor.
Eu stau bine merci pe casa muncii…caut in continuare, ma stresez, le intorc pe toate partile – opus gandul. Daca exista probleme medicale aceastea sunt mici, deloc grave, dar necesitatea unei vizite la medic. Cu casa pe casa carierei cred ca nici in urmatoarea perioada nu se arata angajare, continui sa fiu casnica, fara loc de munca.
In fata am casatoria, deci relatia de dragoste va continua. Desi judecatorul+casatoria ar arata o despartire, un divort. Sau nu al meu…
Pe casa 8 cu scrisoarea am vesti de bani, posibil mosteniri (?), ori o veste ce produce o transformare brusca, pozitiva – opus bucuria neasteptata
Pe casa strainatatii, a drumurilor indepartate am un barbat brunet sau in “haina de stat”. delimitat de scrisoare-casa ar putea fi comunicarea pe internet cu acesta, o veste de la el.
Casa 10 in cariera nu arata nimic. Deci stau acasa. Evenimente importante se vor intampla in sanul familiei. Viata sociala cam redusa, retrasa, sau cu prieteni apropiati, intimi.
Sprijin si sustinere am de la cineva de la departare, poate un sef, autoritate, cu judecatorul opus. Sperantele mele par sa se contureze – poate reusesc sa fac ceva pe cont propriu – judecatorul sa indice actele, doscumentatia de care am nevoie.
Boli grave nu se arate decat epuizare psihica, multe ganduri si griji. Dar ele par ca isi gasesc cumva sfarsitul in perioada urmatoare.

Pe scurt idei principale ce mi-au sarit in ochi:
3-5-10 ar parea niste probleme legale legate de o locuinta, mosteniri, acte imobiliare
9-10-11 un barbat de la departare imi face o vizita
5-6-7 ar veni o despartire, un divort
6-7-8 o invitatie la nunta, la un eveniment important…si cu 4-10 pare sa fie in familia mea. Tata? Cu vaduvul de pe 3 ar fi sanse…
2-8 o veste importanta, o bucurie in domeniul financiar, bani sau cadou
Ieri este istorie.....Maine este mister...

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Sulis » 19 Mai 2010, 22:27

Buna Tania,

Esti intr-o perioada buna, luna se anunta bine, o stare de spirit ok cu cadoul si se vad intentii bune fata de tine cu cartea Bucurie neastaptata langa , de la partea unui barbat care a iesit dintr-o relatie lunga sau divortat (vaduv).
Partea financiara va fi importanta pentru tine cu cadoul, posibil sa pui mai multa importanta pe angajamentul in cuplu.(cadou). Axa 1-7 e super, axa relatiei, o relatie care poate sa dureze, de lunga durata (casatorie). Pe axa 7 este si casa contractelor, sa ai o oportunitate de lucru cat de curand ? Casatoria e un contract de asemenea. O invitatie la nunta sau cerere in casatorie.
Cu bucuria neasteptata pe casa finantelor, evolutie si cu cadoul langa este o surpriza, o situatie care va lua 180 de grade, nu cred sa fie castig la loto ca pe casa castigurilor ai judectaor, mai mult un cadou, o oportunitate, o surpriza, generozitate…Cu scrisoarea pe casa opusa, e ceva scris, poate un contract , o mostenire, niste bani la care nu te asteptai.
Cu vaduvul pe casa comunicarii, reusita unui frate, daca ai un frate. Pentru deplasari, exista ceva mai mult pt obligatii cu ofiterul pe casa opusa, in rest cu vaduvul nimic ce sa miste f mult in anturaj, posibil pt un frate, un barbat daca nu castig de proces daca are in curs, administratie, etc.
Pe casa caminului armonie, afectiune, intalnire sentimentala in casa. Cu cartea judecator langa si vaduv in stanga, despartire pentru un barbat. Cum e vorba de casa copiilor, o decizie in instanta in legatura cu un copil. Cu axa judecatorul si calatorie, evolutie in cuplu.
Iubita pe casa 6 e carte pasiva, carte lunara in acelasi timp, atentie la tulburari de nutritie. Ceva schimbare care se organizeaza doar cu gandul pe casa opusa.
Pe casa VII e casatoria, cu cartea Ofiterul pe casa procesului, daca e sa ai un proces, o decizie in instanta poate in legatura cu o mostenire (scrisoarea langa), e o carte bune, castig al procesului. Casatoria e un angajament, un acord, un contract, o hartie oficiala cu scisoarea si ofiterul (poate mostenire ?). Viata in cuplu e foarte buna cu cartea aceasta, o relatie de durata, comunicare buna, relatie solida. E o luna buna pentru cautarea unui serviciu !
Pe casa mostenirilor scrisoarea poate reprezenta un contract. Transformari importante pentru tine in aceasta casa (comunicare, te pui in actiune luna asta).
Exista ceva de ordin administrativ foarte important. Ofiterul e si cartea muncii, a regulilor ce trebuie respecatate, este si casa proceselor, cu casa langa, un tribunal, o institutie administrativa pentru a avansa. Hartii, administratie, cereri pt loc de munca poate…
Casa pe casa 10, cu calatoria pe casa 11, te muti cu prietenul tau (in maxim 6 luni)? Se vad ceva schimbari, dar ceva ce pui la cale luna asta cu cartile care le-am avut pe plan pro, un parteneriat, un angajament, hartoage , nimic ce sa concretizeze luna asta pe plan pro, dar se avanseaza spre ceva...Casa pe pozitia asta nu ma inspira….
Sulis

Avatar utilizator
Dama de Trefla
Pirandó
Mesaje: 4980
Membru din: 24 Iul 2008, 19:20
Zodie: Sagetator
Localitate: Citadelle du Bucharest
Contact:

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Dama de Trefla » 19 Mai 2010, 23:50

Buna Sulis,

Multumesc de parerea ta :giverose:
Am incercat si eu sa le leg...sunt doar la inceput, dar au inceput sa ma pasioneze si tot citesc de ele. Ma atrag mult.
Eu m-am gandit la o luna...dar cum nu am mai facut etalari cu el nu stiu pana cand se poate intinde. Pana la un an...
Momentan nu scriu feedback la ce ai scris...ma regasesc in multe din cele zise, dar momentan doar la stadiu de gand sau inceput de miscare in actiuni.
Mai putin cele legate de procese. habar nu am... nu am in curs, nu mosteniri, nu nimic. Doar el...
Cu el super ok, mutatul impreuna...se discuta dar atat - poate in 6 luni mai probabil.
Dar revin cu feedback-uri detaliate cand le am in profunzime ;)

Referitor la casa pe casa X ar putea fi o afacere personala? Micuta, "familiara". Evident, mai poate insemna lipsa iesirii in societate (mediu familiar doar, casa X e casa activitatii sociale de asemenea) sau a unei cariere.

Eu am incercat sa interpretez etalarea si prin derivate. Adica am luat casa VI, cea pe care se afla consultanta, ca fiind casa I si am pornit numaratoarea si de acolo. Si asa iasa idei frumoase. Casatoria ar veni pe casa banilor, casa II, deci un parteneriat financiar, respectiv un loc de munca. Comunicare sub forma scrisa cu scrisoarea pe III. Iubirea stabila si sigura cu casa pe V, mici deplasari pt un job sau chiar in interes de servici, daca nu clar un demers, o avansare spre ceva cu calatoria pe VI, un cadou, o surpriza placuta de la partener sau de la altcineva - casa VIII - casa banilor partenerului sau a altora, un barbat singur sau divortat care ma sustine in cariera, protectie de la cei care ma iubesc, probleme ascunse juridice.
Ma rog, eu am scris chiar ideile scurte, dar se leaga si luate asa destul de bine.

La fel se poate porni de la vaduv, ofiter, judecator...chiar si gandul l-am luat ca si un posibil personaj (tanarul blond de pe carte) si au iesit lucruri interesante

Multumesc inca o data. Reeeeevin cu feedback.
Se anunta chestii faine si simt si eu ca am intrat pe un fagas super :cool:
Ieri este istorie.....Maine este mister...

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Sulis » 20 Mai 2010, 12:55

Buna Tania,

sunt si eu curioasa daca roata poate acoperi o perioada scurta de timp. Nu am incercat roti astrologice decat pentru un an, apoi avem si cartile astea de timp in joc...

Pentru roata ta, ofiterul pe casa 9 ( proiecte) este o carte a muncii, a birocratiei, deci multe hartii. Cu casa langa ma gandesc mai mult la un birou, la ceva mai mic decat o activitate liberala care iasa de obicei cu stabilitatea la mine in etalari. Cu scrisoarea langa se vad acte oficiale...poate sunt mai mult demersurile pe care le faci la nivel administrativ.
Casatoria pe casa contractelor am avut cartea asta, a fost un al doilea job pe langa primul...mai poate fi o asociatie, si atunci casa pe pozitia 10 ar fi aceasta "asociatie" mica, sub forma unui birou, a iesit pe tatal tau, poate in casa tatalui tau.

Sunt si eu curioasa de evolutie. :bye:
Sulis

Avatar utilizator
Dama de Trefla
Pirandó
Mesaje: 4980
Membru din: 24 Iul 2008, 19:20
Zodie: Sagetator
Localitate: Citadelle du Bucharest
Contact:

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Dama de Trefla » 07 Iun 2010, 13:53

Primul feedback...pe langa relatia care e super super, stabila si din ce in ce mai stabila :D
O tot tin in cadouri, mai mari sau mai mici. Dar ce ai interpretat tu...mai ales legat de scrisoarea aia (adica comunicare) care pe langa casa mostenirilor e si casa banilor primiti de la partener, cadoul cu bucuria neasteptata pe casa banilor si tot ce am lasat din ce ai scris tu... am primit un laptop cadou de la iubitul meu. Asta era marea bucurie ce imi tot aparea aici. Nu ai idee cat sunt de fericita si cat ma bucura cadoul primit :D

Acu sa vedem daca urmeaza un job, poate o cerere in casatorie (nu mi-ar displace total acest lucru :P ) si mutare impreuna. Sa speram ca vor urma incet si astea.
Revin cu siguranta cu feedback-uri
Multumesc inca o data :giverose:
Sulis scrie:Buna Tania,

Esti intr-o perioada buna, luna se anunta bine, o stare de spirit ok cu cadoul si se vad intentii bune fata de tine cu cartea Bucurie neastaptata langa , de la partea unui barbat care a iesit dintr-o relatie lunga sau divortat (vaduv).
.......................
Partea financiara va fi importanta pentru tine cu cadoul, posibil sa pui mai multa importanta pe angajamentul in cuplu.(cadou). Axa 1-7 e super, axa relatiei, o relatie care poate sa dureze, de lunga durata (casatorie).
.............
Viata in cuplu e foarte buna cu cartea aceasta, o relatie de durata, comunicare buna, relatie solida.
......................
Cu bucuria neasteptata pe casa finantelor, evolutie si cu cadoul langa este o surpriza, o situatie care va lua 180 de grade, nu cred sa fie castig la loto ca pe casa castigurilor ai judectaor, mai mult un cadou, o oportunitate, o surpriza, generozitateCu scrisoarea pe casa opusa, e ceva scris, poate un contract , o mostenire, niste bani la care nu te asteptai.
.....................
Pe casa mostenirilor scrisoarea poate reprezenta un contract. Transformari importante pentru tine in aceasta casa (comunicare, te pui in actiune luna asta).
Ieri este istorie.....Maine este mister...

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Sulis » 17 Iun 2010, 18:06

Buna Tania,

merci pentru feedback. Frumos cadou :hagirl: . Sa il folosesti cu drag. :P
Sulis

Avatar utilizator
Dama de Trefla
Pirandó
Mesaje: 4980
Membru din: 24 Iul 2008, 19:20
Zodie: Sagetator
Localitate: Citadelle du Bucharest
Contact:

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Dama de Trefla » 03 Iul 2010, 06:15

Feedbackul pentru luna trecuta
In mare se adevereste etalarea, dar multe lucruri la nivel de ganduri, planuri. Actiuni concrete prea putine, dar daca las etalarea pe parcursul a mai mult timp cam intracolo se indreapta lucrurile. Probabil acum e incuputul actiunilor viitoare la ce prevede (job, casatorie, mutare etc)
:giverose:
Sulis scrie:Buna Tania,

Esti intr-o perioada buna, luna se anunta bine, o stare de spirit ok cu cadoul si se vad intentii bune fata de tine cu cartea Bucurie neastaptata langa , de la partea unui barbat care a iesit dintr-o relatie lunga sau divortat (vaduv). am scris deja despre asta, laptop-ul cadou de la iubitul meu
Partea financiara va fi importanta pentru tine cu cadoul, posibil sa pui mai multa importanta pe angajamentul in cuplu.(cadou). Axa 1-7 e super, axa relatiei, o relatie care poate sa dureze, de lunga durata (casatorie). Pe axa 7 este si casa contractelor, sa ai o oportunitate de lucru cat de curand ? Casatoria e un contract de asemenea. O invitatie la nunta sau cerere in casatorie. relatie super super in ultima perioada, o oferta de job care nu s-a mai concretizat. de cerut nu inca :P
Cu bucuria neasteptata pe casa finantelor, evolutie si cu cadoul langa este o surpriza, o situatie care va lua 180 de grade, nu cred sa fie castig la loto ca pe casa castigurilor ai judectaor, mai mult un cadou, o oportunitate, o surpriza, generozitate…Cu scrisoarea pe casa opusa, e ceva scris, poate un contract , o mostenire, niste bani la care nu te asteptai.
Cu vaduvul pe casa comunicarii, reusita unui frate, daca ai un frate.frate nu am, dar daca luam vaduvul ca fiind iubitul, atunci el s-a ocupat mult de scoala, examinari perioada asta (casa III e scoala elementara) Pentru deplasari, exista ceva mai mult pt obligatii cu ofiterul pe casa opusa, in rest cu vaduvul nimic ce sa miste f mult in anturaj, posibil pt un frate, un barbat daca nu castig de proces daca are in curs, administratie, etc.
Pe casa caminului armonie, afectiune, intalnire sentimentala in casa.atmosfera placuta in familia mea Cu cartea judecator langa si vaduv in stanga, despartire pentru un barbat.da, asa e Cum e vorba de casa copiilor, o decizie in instanta in legatura cu un copil. da, a fost decizie pentru un copil in instantaCu axa judecatorul si calatorie, evolutie in cuplu. da, mare evolutie intre noi
Iubita pe casa 6 e carte pasiva, carte lunara in acelasi timp, atentie la tulburari de nutritie. am fost racita bocna si slabita, poate la asta se refera la pozitia femeii pe casa VICeva schimbare care se organizeaza doar cu gandul pe casa opusa. multe multe ganduri dar nu prea se concretizeaza nimic inca
Pe casa VII e casatoria, cu cartea Ofiterul pe casa procesului, daca e sa ai un proces, o decizie in instanta poate in legatura cu o mostenire (scrisoarea langa), e o carte bune, castig al procesului.terminat si castigat procesul Casatoria e un angajament, un acord, un contract, o hartie oficiala cu scisoarea si ofiterul (poate mostenire ?).nu mostenire, divort. Viata in cuplu e foarte buna cu cartea aceasta, o relatie de durata, comunicare buna, relatie solida.intalniri si iesiri zilnice, comunicare multa multa E o luna buna pentru cautarea unui serviciu !
Pe casa mostenirilor scrisoarea poate reprezenta un contract. Transformari importante pentru tine in aceasta casa (comunicare, te pui in actiune luna asta).
Exista ceva de ordin administrativ foarte important. Ofiterul e si cartea muncii, a regulilor ce trebuie respecatate, este si casa proceselor, cu casa langa, un tribunal, o institutie administrativa pentru a avansa. Hartii, administratie, cereri pt loc de munca poate… multe promisiuni si demersuri, inca nu sare iepurele
Casa pe casa 10, cu calatoria pe casa 11, te muti cu prietenul tau (in maxim 6 luni)? inca nu s-a discutat concret de mutare impreuna, dar intracolo ne indreptam mai ales acum. vedem un pic mai incolo, poate etalarea se intinde pe perioada mai lungaSe vad ceva schimbari, dar ceva ce pui la cale luna asta cu cartile care le-am avut pe plan pro, un parteneriat, un angajament, hartoage , nimic ce sa concretizeze luna asta pe plan pro, dar se avanseaza spre ceva...Casa pe pozitia asta nu ma inspira….
Ieri este istorie.....Maine este mister...

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Sulis » 05 Iul 2010, 21:25

Buna Tania,

multumesc pentru feedback. Poate cartile astea acopera o peioada mai lunga de timp decat Marele Leno. Oricum ai avut carti de timp in etalare, de 6 luni.
Ma bucur ca iti merge bine in relatie, stii asta compenseaza cand nu e loc de munca.
Mult succes. :bye:
Sulis

Avatar utilizator
Dama de Trefla
Pirandó
Mesaje: 4980
Membru din: 24 Iul 2008, 19:20
Zodie: Sagetator
Localitate: Citadelle du Bucharest
Contact:

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Dama de Trefla » 28 Aug 2010, 11:00

Buna Sulis
Mai tii minte etalarea mea cica "lunara"? Tind sa iti dau dreptate, etalarea este pe o perioada mai lunga de timp. Cel putin la mine personal sau exemplul de fata in maxim 6 luni (din mai e etalarea). Si ai avut dreptate cu cartile de timp, desi in momentul in care am facut etalarea nu parea probabil sa se intample.
Feedback total la ce ai scris. Detalii pe privat.
Multumesc inca o data. :cupa:
Sulis scrie:Buna Tania,

Esti intr-o perioada buna, luna se anunta bine, o stare de spirit ok cu cadoul si se vad intentii bune fata de tine cu cartea Bucurie neastaptata langa , de la partea unui barbat care a iesit dintr-o relatie lunga sau divortat (vaduv).
Partea financiara va fi importanta pentru tine cu cadoul, posibil sa pui mai multa importanta pe angajamentul in cuplu.(cadou). Axa 1-7 e super, axa relatiei, o relatie care poate sa dureze, de lunga durata (casatorie). Pe axa 7 este si casa contractelor, sa ai o oportunitate de lucru cat de curand ? Casatoria e un contract de asemenea. O invitatie la nunta sau cerere in casatorie.
Cu bucuria neasteptata pe casa finantelor, evolutie si cu cadoul langa este o surpriza, o situatie care va lua 180 de grade, nu cred sa fie castig la loto ca pe casa castigurilor ai judectaor, mai mult un cadou, o oportunitate, o surpriza, generozitate…Cu scrisoarea pe casa opusa, e ceva scris, poate un contract , o mostenire, niste bani la care nu te asteptai.
Cu vaduvul pe casa comunicarii, reusita unui frate, daca ai un frate. Pentru deplasari, exista ceva mai mult pt obligatii cu ofiterul pe casa opusa, in rest cu vaduvul nimic ce sa miste f mult in anturaj, posibil pt un frate, un barbat daca nu castig de proces daca are in curs, administratie, etc.
Pe casa caminului armonie, afectiune, intalnire sentimentala in casa. Cu cartea judecator langa si vaduv in stanga, despartire pentru un barbat. Cum e vorba de casa copiilor, o decizie in instanta in legatura cu un copil. Cu axa judecatorul si calatorie, evolutie in cuplu.
Iubita pe casa 6 e carte pasiva, carte lunara in acelasi timp, atentie la tulburari de nutritie. Ceva schimbare care se organizeaza doar cu gandul pe casa opusa.
Pe casa VII e casatoria, cu cartea Ofiterul pe casa procesului, daca e sa ai un proces, o decizie in instanta poate in legatura cu o mostenire (scrisoarea langa), e o carte bune, castig al procesului. Casatoria e un angajament, un acord, un contract, o hartie oficiala cu scisoarea si ofiterul (poate mostenire ?). Viata in cuplu e foarte buna cu cartea aceasta, o relatie de durata, comunicare buna, relatie solida. E o luna buna pentru cautarea unui serviciu !
Pe casa mostenirilor scrisoarea poate reprezenta un contract. Transformari importante pentru tine in aceasta casa (comunicare, te pui in actiune luna asta).
Exista ceva de ordin administrativ foarte important. Ofiterul e si cartea muncii, a regulilor ce trebuie respecatate, este si casa proceselor, cu casa langa, un tribunal, o institutie administrativa pentru a avansa. Hartii, administratie, cereri pt loc de munca poate…
Casa pe casa 10, cu calatoria pe casa 11, te muti cu prietenul tau (in maxim 6 luni)? Se vad ceva schimbari, dar ceva ce pui la cale luna asta cu cartile care le-am avut pe plan pro, un parteneriat, un angajament, hartoage , nimic ce sa concretizeze luna asta pe plan pro, dar se avanseaza spre ceva...Casa pe pozitia asta nu ma inspira….
Ieri este istorie.....Maine este mister...

Avatar utilizator
Sulis
membru Pro
Mesaje: 231
Membru din: 23 Aug 2009, 03:29
Zodie: Varsator

Re: Experimente GYPSY

Mesaj de Sulis » 23 Sep 2010, 18:58

Buna Tania,

multumesc pentru feedback. :giverose:
Sulis

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator