Pagina 1 din 1

actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 12:58
de skarlfl
Buna, sunt un peste, sunt actor si am 30 de ani. Anul acesta, am avut mai multe operatii si ma intreb retoric daca voi mai practica cu succes meseria pe care am ales-o?
Suma = 2581243

Multu' anticipat pentru ajutor!!!!!!!!!!!!!

Re: actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 15:59
de fabianafabian
:beg: ?????????????????????????

Re: actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 16:13
de fabianafabian
Doream doar sa iti spun sa nu disperi, cu rabdare, munca, putin noroc si solidaritate, vei invinge ! Bafta ! :)

Re: actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 16:17
de skarlfl
fabianafabian scrie:Doream doar sa iti spun sa nu disperi, cu rabdare, munca, putin noroc si solidaritate, vei invinge ! Bafta ! :)
Usor de spus, ca barbat ar trebui sa fiu stalpul familiei, am o varsta dar stau in spitale, oricum multu

Re: actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 21:23
de elenatudorescu
Ai sanse mari in urmatoarea perioada de viata sa te realizezi ca actor, numarul 1 corespunde zodiei leului asa ca nu cred ca atributele lui iti vor fi inutile intr-o cariera actoriceasca, poarta noroc, pe de alta parte aceasta perioada ar putea marca si o redirectionare a vietii, trebuie sa lupti si cu greutatile care pregatesc o etapa in care partenera ar putea fi centrul lumii tale, vei avea nevoie de relatii. Va fi mai bine in planul material in cursul lui 4, o siguranta in viata construita si se va sfarsi in familie, oricum un final plin de viata totusi. :)

Re: actor pierdut in numerologie

Scris: 11 Noi 2011, 23:16
de skarlfl
:clapping: MULTU' !

Sunt peste cu asc in leu, deci e fain ce mi-ai spus !!!
Si fata aia ce imi va stapani inima, e de pe la noi, dupa vorba, dupa port ?
Sarutari de maini cu multumiri ;)

elenatudorescu scrie:Ai sanse mari in urmatoarea perioada de viata sa te realizezi ca actor, numarul 1 corespunde zodiei leului asa ca nu cred ca atributele lui iti vor fi inutile intr-o cariera actoriceasca, poarta noroc, pe de alta parte aceasta perioada ar putea marca si o redirectionare a vietii, trebuie sa lupti si cu greutatile care pregatesc o etapa in care partenera ar putea fi centrul lumii tale, vei avea nevoie de relatii. Va fi mai bine in planul material in cursul lui 4, o siguranta in viata construita si se va sfarsi in familie, oricum un final plin de viata totusi. :)