Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Schimbarea prenumelui

Discutii despre numerologie.
Scrie răspuns
SMIRA
Mesaje: 1
Membru din: 15 Iun 2011, 00:55
Zodie: Fecioara

Schimbarea prenumelui

Mesaj de SMIRA » 15 Iun 2011, 11:41

Am fost botezata cu un nume, insa de la vârsta de 13 ani mi se spune altfel, nume pe care îl folosesc acum si in acte, destul de recent insa , de o luna. Pt numerologie îmi voi folosi numele de botez sau numele de acum, cel sub care mă știu majoriatea oamenilor.:)
Merci

sorinaina71
Mesaje: 6
Membru din: 01 Aug 2011, 10:32
Zodie: Taur
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Schimbarea prenumelui

Mesaj de sorinaina71 » 28 Sep 2011, 11:20

Draga Smira,
Faptul ca la 13 ani ai primit un nume pe care ai ajuns sa il folosesti in acte denota o trecere importanta de la un nivel de evolutie la altul in decursul acestei vieti. Ar fi interesant de vazut ambele nume si diferentele numerologice care apar intre ele.

Ca exemplu, am sa-ti povestesc cazul mamei mele. La nastere a fost botezata Marina, insa o parte dintre rude ii spuneau Mariana, pentru ca le placea mai mult numele. Dupa 20 de ani, cand a trebuit sa-si schimbe buletinul, functionarul de la politie i-a gresit numele si a scris "Maria". Mama i-a atras atentia, a plecat, iar cand s-a intors sa-si ia buletinul, nu s-a mai uitat. Functionarul, probabil din comoditate, a mai adaugat un "ana", si asa, numele i-a ramas Mariana!
Ar putea parea doar o intamplare, insa din punct de vedere numerologic lucrurile se potrivesc extraordinar de bine cu schimbarile care au avut loc in viata ei. Cu Marina, Interiorul, sau Dorinta Inimii era 7. Cu noul nume, Interiorul a devenit 8. In prima parte a vietii (Interior 7), mama a fost preocupata de studiu, a vrut foarte mult sa devina scriitoare, insa nu a putut urma facultatea de litere pentru ca avea "origine nesanatoasa". Era o fire mai retrasa si mai timida si avea putini prieteni.
In a doua partea (Interior 8), latura financiara si materiala a devenit una dintre principalele preocupari. Si-a pastrat pasiunea pentru carti, insa nu a mai gasit timp ca sa se dedice scrisului. Din tanara rezervata si timida a devenit o femeie sigura pe ea, chiar agresiva, capabila sa se impuna si sa-si urmareasca scopurile pe care si le punea in minte. Sunt convinsa ca daca s-ar fi nascut mai tarziu si ar fi apucat anii de dupa revolutie in tinerete, ar fi avut acum propria ei afacere, sau ar fi devenit cel putin freelancer. Asa, insa, si-a dedicat mare parte din energia si curajul numarului 8 pentru a lupta si a avea grija de mine si de sora mea.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator