Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Discutii despre semnificatia cartilor Lenormand.
Scrie răspuns
shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de shany » 19 Noi 2010, 11:22

Traducere din carte scrisa de Madame Lenormand 1846
Eu am tradus numai cele 36 de carti incepand de la 1 calaret (9 de cupe) si 36 cruce (6 de trefla). In carte nu se specifica CALARET sau TRIFOI ETC.....unele dintre ele au simbolurile care sant asemanatoare cu cele 36 carti GIPSY si PIATNIK Sper sa ajute cu ceva.LOIALITATE (Succes in iubire) CARTEA 1 CALARET
9 din Cupe
Perioada: opt - 14 august
SIMBOLIC: Această lucrare este un semn bun, într-adevăr, acesta conţine toate elementele (câine, copac, calaret, corp, apa, plante), un indicator de o garanţie de loialitate şi de protecţie, şi, în general, pentru a facilita punerea în aplicare a proiectelor şi de dezvoltare consultant. Cifra anunţă, de asemenea, posibile vesti sau efectuarea de călătorii plăcute în străinătate.
9 Cupe: Cartea, care este de dezvoltare, perfecţiunea, iertare, încredere în sine, dorinţa de a călători şi de succes garantat şi meritat (mai ales în sentimental).
DREAPTA: Lucrarea îşi exprimă evenimente fericite, promiţătoare pentru a depăşi dificultăţile. El merge pentru a satisface victorii, succesul şi spirit pozitiv dezvoltarea mentală-care acţionează în mod paşnic, în armonie cu tot ceea ce faci. . În domeniul sentimental si de loialitate emoţională este un semn de linişte, pace, bucurie interioară, un meci de dragoste care părea a fi foarte norocos. Ambiţiile Consultantul va avea un rezultat fericit cu siguranta, abundenta, recunoaştere, bine meritată satisfacţie, dragoste şi respect pentru toate, succes în activitatea aranjate de către un prieten sau un iubit-o va fi pe ordinea de zi. Cardul poate indica o calatorie de placere cu un iubit sau draga, întregul vehicul este binevoitor şi de succes.
REVERS: indicele de erori, refuzul de acţiune, cu efecte negative asupra urmare consultant, hârtia este anticipând o pierdere, tulburătoare zvonuri despre viaţa lui, certuri şi discuţii cu tensiune de familie poate rupe relaţiile maritale sau de prietenie va duce la o situaţie temporară de îngrijorare. Imaginea poate alerta abatere de consultanta cu alţii, pentru că el tinde să se comporte într-o pripit, violent, murdar şi confuz în toate lucrurile care o privesc (iubirea, munca, bani, etc ...); şi aspectul său că situaţia financiara va fi mai mult negativ, aşa că nu va ieşi din datorii şi cheltuieli.
Lucrarea este o indicaţie de îndepărtare de prieteni, familie, cauzate de consultanta introvertit, care este recomandat să efectueze mai docile următoare.

6 careu CARTEA 2 TRIFOI
Perioada de la 27 august la 2I

SIMBOLURI: meditaţie, oferă o idee de concentrare profundă, pentru că el este analist atent şi să reflecteze cu atenţie asupra problemelor şi dificultăţilor, studierea şi cercetarea toate soluţia probabil. Este important de a găsi brusc o idee noua sau un aport nou şi să acţioneze într-o prudent, grijuliu să se confrunte cu fapte care necesită o atenţie specială. Reprezinta noroc.

Şase crareu: Trebuie să fie un simbol al acestui angajament, în scopul de a realiza sau de a menţine proiectele lor vitale. Ea reprezintă în acest moment, la data la care are loc consultarea, caracterizată prin nesiguranţă şi instabilitate de o situaţie încă evoluează.

DREPT: Imaginea care se desprinde din analiza în această lucrare poziţie este o indicaţie de situaţii el încă trăieşte. După cum sa menţionat deja, este un simbol al imediată, de "iminent, acest lucru, pentru o interpretare corectă a mai adânci sensul său încă mai trebuie să analizeze alte lucrări, aproape de ea. Caracteristicile care stau la baza acestei cifre sunt atât pozitive, cât şi negative, în fapt, prezenţa de bine se găseşte în sentimente de bunătate, dragoste, generozitate si altruism la liber următor. Antipodul de bine există răul care apare în formă de criză, anxietate, griji excesive din cauza problemelor financiare, un management economic de bani proprii şi un alt rău care va duce la litigii, dispute şi discuţii foarte aprinse. Probabile infine una perdita di prestigio causata dal coinvolgimento in uno scandalo, in intrighi e pettegolezzi che possono anche colpire l'armonia familiare. În cele din urmă, o pierdere de prestigiu probabil cauzate de implicarea într-un scandal, intrigi şi bârfă care pot afecta, de asemenea, armonia familiei. Sfaturi de urmat este de a acţiona cu prudenţă a face o bună utilizare a competenţelor lor, cunoaşterea faptelor, asigurându-vă că nimic nu intervine în realizarea idealurilor tale. Orice situaţie care acum pare atât de statică, este încă nehotărât este destinat să evolueze, dar nu a găsit unele progrese în vremurile viitoare. Probleme vor fi abordate cu maximum de hotărâre, lucrează din greu pentru a realiza ceea ce a fixat. Perioada la care se vor întâlni cu siguranţă va fi greu şi dificil, dar de scurtă durată. Ca urmare a voce de "gândire" hârtie de la sensul dublu trebuie să fie interpretate cu ajutorul cardurilor care apar lângă.

REVERS: vestitor de mare dezamăgire, hârtie prezice situaţiile inversă şi evenimentele de la "aspect deranjante. Consultantul este înconjurat de un nor de înşelăciune, gelozie, situaţiile caracterizate prin înşelăciune şi de invidie de prieteni care arată un comportament ambiguu împotriva consultant aceeaşi, care este bun pentru a afla imediat adevarata natura a anumite persoane. Aceste caractere vor provoca eşecuri, contribuind la devia consultant pe drumurile care duc la scopuri neproductive şi profitând de faptul deţinerii într-o ilegală şi insidioasă decât orice idee pozitivă sau proiect. În această situaţie, deja foarte frustrant, putem adăuga, de asemenea, o serie de evenimente negative, cum ar fi alegerea proiectelor, fără o cerere reală şi este posibil, datorii care nu pot fi reabilitate, procese să se ocupe cu rezultatele negative posibile. În sentimental, cu toate acestea, abatere comportamentale sau gelozie excesivă a crizei va duce partener în cadrul cuplului, lipsa de comunicare se va transforma în curând în trădare. Iluzia este gazda, consultantul este de a avea de a trăi în incertitudine, fanteziile lui sunt doar că nu sa materializat niciodată, iar această stare de lucruri l-au dus să se retragă în sine, aducând la lumină numai atitudini de confuzie şi frustrare .

10 PICA CARTEA 3 - VAPORUL
Perioada de cincisprezece - 20 noiembrie
SIMBOLURI: Carta, în esenţă, crainic negative, şi purtător de durere, sub formă de ştiri dificilă, în situaţii de disperare şi crize existenţiale. Întoarcere de inamici vechi, acte de violenţă şi sarcini descoperirea secretelor perturbarea ameninţă securitatea şi stabilitatea de consultant.
Zece de pica: Ştiri şi evenimente adverse.

DREPT: vestitor hârtie de colaps, o serie de erori, la sosirea de ştiri grave, separări, lacrimi, lupte, situaţii şi dezastre, cu o mulţime de obstacole pentru a depăşi. Este prefigurare a bolii, daune psihologice şi fizice, de depresie profundă, care provine dintr-o stare de tristete, disperare şi neputinţă. Militare este o cifră care nu a fi supraestimate, deoarece din cauza influenţei negative pe fiecare aspect al vieţii care pot cauza disconfort în fiecare gen: anunţă iminenţa de război şi bătălii care necesită o mare "forţă fizică", pentru a depăşi aceste momente dureroase şi dezamăgitoare. Mare suferinţă, aerisite, cu lacrimi, va duce consultant de a părăsi mediul lor natural, lăsând viaţa de zi cu zi şi de contact cu alţii.
INVERS: De fapt, armata anunţă mici succese, câştiguri şi de a depăşi dificultăţile şi pericolele, chiar dacă pentru o perioadă limitată de timp. Lucrarea prezice apariţia amenzii nu să piardă oportunităţi care pot oferi beneficii pentru finanţarea la scară mică, în viitorul imediat. Este totuşi o notă pozitivă, alinarea oarecum suferinţa într-o situaţie caracterizată prin lupte, obstacole şi necazurile.

MAREA Domnului (bogat Protector - generoase)CARTEA 4 CASA
13 (Regele) de cupa
Perioada unsprezece - 20 februarie

SIMBOLURI: Domnul Mare este un om nobil, educat, cinstit şi foarte afectuos. Această cifră se referă la cele mai sotul ei, tatal sau om strain, în cineva scurt, care, fără motive ascunse, ia CONSULTANTUL sub aripa lui.

13 (Regele) din perechi: hârtie este reprezentat de un bărbat cu părul de lumină, responsabile şi mature.

DREPT: Lucrarea ne apare cu cifra de un chipeş, bogat, care vrea doar binele clientului. . Aveţi posibilitatea să joace rolul unui membru al familiei, o cunoştinţă, un "domn" de afaceri, bine educaţi, inclusiv responsabil, şi pasionat, cu zestre, plin de atenţie ca să devină adorabil.

REVERS: suntem în prezenţa unui lipsit de scrupule, artist necinstit, con cu o artă extrafin de seductie care utilizate pentru a fascina şi apoi să creeze probleme mari la consultanta. Ruptură, separare, pierderea de locuri de muncă, emoţional şi involuţii economice sunt pline cu apariţia acestui card, purtător de veşti proaste, lacrimi şi disperare. Sfat nu este să aibă încredere în acest om atât de fermecător, cu un dublu scop, pe care o găsim între linii pentru a consultant.

(judecător-Scientist)CARTEA 5 COPACUL
7 din Cupe
Perioada cuprinsă între septembrie 28 octombrie


SIMBOLURI: în căutarea frumos şi sensibil, gândul că dă ideea de inteligenţă mare şi a dobândit o poziţie bună social, simbolizeaza cunostinte, inteligenta, o informaţie convenabil ca este bine exploatat.
7 de cupa victorie şi emoţionale pe câmpul de luptă. Această cifră se referă, de asemenea, pentru minte, adică gândurile, deciziile, fantezie, artă şi meditaţie si sanatatea.
DREPT: mare valoare sentimentala, promite reconciliere, proiecte pe termen lung, caracterizat prin loialitate şi bucurie neaşteptată. Indicele Card de venituri mari de la un iubit (în principal datorită voinţă de fier şi determinare).

INVERS: aspectul de hârtie pe revers este întotdeauna legată de crezut, dar un fel de distructive şi non-productive, care rezultă din inconştient. Consultantul trăieşte într-o lume a iluziei, dând credit la proiecte fără fundament, reveria şi crezând promisiunile sunt greu de intretinut. Se recomandă ca consultantul să părăsească lumea lui de vis a reflecta asupra faptelor şi păstrarea picioarele pe pământ pentru a preveni consecinţele dăunătoare şi frustrant. Pesimism, neîncredere, gelozie, idei delirante de persecuţie, exagerare şi fixare nu aduce nimic bun.
Acest card poate fi, de asemenea, semn de precauţie şi de apel pentru meditaţie buna. Acesta va fi inevitabilă descoperirea unui partener de viaţă dublă iubire.

DOCTOR" (avocat-aroganţă)CARTEA 6 NORI
Rege de trefla
Perioada: De la 11-20 decembrie
Expresia grav şi atent al medicului care a participat la pacienţii săi par să reflecte preocupările şi întrebările care de multe ori apar în legătură cu ieşirea din această lucrare şi interpretarea ei exactă.

SIMBOLURI: lucrării este aceea a unui om matur, natural şi încrezător, care pare a fi foarte de protecţie (cum este perceptibilă vizitând pe cei bolnavi). Omul portretizat ar putea fi, de asemenea, un membru al familiei, un lider, un doctor, dar în orice caz, el este un foarte respectat şi admirat, de a face cu său cinstit şi înţelept, a câştigat respectul altora.

13 (Regele) de trefla: E "figura unui om responsabil, responsabil si onest, capabil de a conduce vehicule şi de a decide cel mai bun mod de a merge. El poate fi un bărbat căsătorit, de poziţie socială bună.

DREPT: Este O PERSOANA care doresc să protejeze consultant de orice probleme.
El ar fi tatal ei, iubitul, cineva relative, aveţi încredere, care să se sprijine pe el
Acest card aduce cu ea noi succese şi bun în profesional, profesionale, financiare şi emoţionale.

REVERS: Figura de un om care foloseste puterea într-un mod exagerat, care nu admite nici o intervenţie pe acţiunile sale sau gânduri despre deciziile sale. El este, prin urmare, toate consecinţele autoritar şi periculos.
În general, acest card include înşelăciune, vicii perverse, escrocherii. Vă recomandăm mare atenţie.
NOTA: În răspuns dificultăţi şi incertitudini singur motiv, sau o situaţie sau o persoană pentru a "vindeca", pentru a observa sau de a monitoriza cu atenţie. această carte indică o persoană afectate ... trist că el nu este bun ...

"Young Girl" (Nenorocirea - volubilitate)CARTEA 7 SARPELE
(Regina) de trefla
Perioada: De la 4-10 decembrie

Definiţia de hârtie nu este adecvată la sensul său, pentru că, profesional vorbind, ne sunt situate în partea din faţă a pozitivitatea şi negativitatea care poate dezvălui
cuvinte. Ca cifra o femeie bruneta, onest şi sincer, care are o atitudine maternă faţă de consultant, este identificat într-un prieten ", sotie, iubita sursă externă de căldură şi este oferit ca un ghid, fără nici un motiv ulterior.

Regina de trefla: plin de dulceaţă şi linişte Cartea, care aduce succesul general (mai ales la locul de muncă).
DREPT: Cine urmeaza pentru acest tânăr poate fi considerat norocos, pentru că ea este o persoană care se bucură de încredere loial total, mereu gata de a da o mână fără să se plângă şi cere ceva in schimb, această femeie este plin de farmec.
Al doilea sens al acestui card este un semn de atracţie spre necunoscut şi lumea ezoterică de călătorii posibile şi excursii la succesul iniţiativelor.

REVERS: În acest sens, lucrarea are o dubla interpretare pot fi clarificate prin :dacă acestea sunt pozitive, tanara ar putea fi bolnav, trist, suparat si ar putea avea nevoie de ajutor ale consultantului.
Cu toate acestea, în cazul în care cărţile sunt negative, tanara devine inselatoare, gelos, instabile, volatile si nesigure.
În acest caz, o nevoie de prudenţă ca ea poate, prin linguşirea şi viclean, înşelându-client.
Orice formă de ajutor va fi plătit un preţ greu, relatiile sunt instabile şi să conducă la integrarea dificilă în orice mediu, inclusiv la locul de muncă.Posibila apariţie de furt.

DETALII FINALE: Această carte pare să dea impresia de tristeţe marcat, un sentiment de amărăciune că loveşte un popor plicticos şi infundat sau mai mult (probabil acelaşi consultant) sau poate rezulta, de asemenea, dintr-o serie de evenimente specifice sau circumstanţe.
Răspuns mai degrabă nefavorabile în individuale. În mod ideal, ne permitem şanse minime de succes, cu toate acestea, reusita daca luptati mult.

Delir-opoziţie CARTEA 8 SICRIU

9 CAREU

Perioada de opt - 14 septembrie

SIMBOLURI: Această lucrare este un semn de disidenţă, dezacord, opoziţie în cadrul familiei şi prietenilor. Consultantul nu este capabil să se ocupe de orice situaţie într-un mod coerent şi pentru a menţine controlul asupra acţiunilor lor. În faţa de ştiri şi evenimente neplăcute, el apare agitaţi şi neliniştiţi.

Nouă de careu care prezice evenimente neplacute de diferite tipuri. Este important să se verifice cărţile care apar alături de el (in alte punţi, ca şi în Tarot, este un semn de renaştere şi de securitate în sectorul financiar).


DREPT: mediu consultant să acţioneze cu prudenţă. Sosire de veşti proaste şi evenimente negative provoca agitaţie şi ia o victimă care poate decât să agraveze o situaţie deja dificilă. De călătorie, numirile false, promisiuni rupte, sunt pe ordinea de zi.
La ori chiar noroc este plecat. Pierderea bruscă a unui prieten, din cauza unei neînţelegeri, aceasta afectează consultant, care va apoi forţat să se ocupe cu o alegere specifice pentru viitor.


REVERS:Consultantul va cădea într-o situaţie întunecat şi sinistru, care va pune în pericol pacea lor, de asemenea, afective. Perdita di denaro, affari errati, furti e truffe sono caratteristici del rovescio di questa carta che porta anche liti e separazioni. Pierdere de bani, afaceri proaste, furt şi fraudă sunt caracteristice spatele acestui card, care poartă disensiune şi diviziunea.


Am vedea acest card ca pierderea de motiv, o stare de confuzie amestecat cu fragmente de furie din cauza unor situaţii care, chiar nu poti gestiona, apoi conduce la un sentiment de neputinţă şi frustrare. ... Doar o iluzie .\

Dusmani (bârfă-Accident) CARTEA 9 BUCHET
(Regina) de pica
Perioada martie şapte-13

SIMBOLURI: Lucrarea indică prezenţa unui subiect feminin prin natura parte curios, intrigant, răzbunător, false şi trădătoare din cercul familiei sau prietenilor de client. Această persoană trebuie să fie identificate cât mai curând posibil pentru a evita dezastre în viitor şi deteriora şi mai mult şi suferinţă. Cu descrierea sa de un cuţit şi o mască, hârtie devine predictie de pericol şi se recomandă prudenţă în relaţiile cu ceilalţi.

Regina de pica : Este o femeie brunet, separate, văduv, singur, caracterul mizerabil, arogant. Acesta este identificat cu un rival sau un duşman

DREPTconsultant are o femeie aproape dăunătoare, intrigant, băgăcios, răzbunării, care poate fi un rival romantic, un coleg, un prieten necinstit, şi trebuie să fie imediat alungat, deoarece poate crea haos şi aduce durere. Lucrarea rapoarte de o moarte, abandonarea de cineva, ceva. Trădare în domeniul sentimental anunţă, infidelitate, pe termen lung este destinat să vină la suprafaţă. Trage cu urechea şi a sărăciei. În harta lumii ezoterice devine o vrăjitoare, o vrăjitoare a MAGIEI negre.

REVERS: sensul Enemy este opusul a ceea ce accent dreapta. Ea devine un inamic real, un rival, un concurent care este greu pentru a obţine dreptul. Loturile sunt în loc, vândut în detrimentul de consultarea şi implicarea argumente şi certuri violente provocate de o femeie foarte invidioşi şi rău intenţionate. Este esenţial ca această persoană va fi descoperit în curând.

MESAGER-CARTEA 10 COASA
VALET de careu
Perioada începând cu 21 ianuarie A13

SIMBOLURI: card înfăţişează un tânăr îmbrăcat ca un poştaş, un mesager gata să profite de aptitudinile şi uşoară manierat şi prietenos. Mesagerul anunţă sosirea iminentă de vesti, scrisori, şi documente schimbări pozitive sau negative (în funcţie de aproape de carduri),, evenimente neaşteptate, ştiri, sosire ale clienţilor şi vizitatorilor.
VALET de careu : În mod tradiţional, este hârtie de reflecţie şi de meditaţie, de studiu şi dorinţa de cercetare şi cunoaştere a tot ceea ce duce la creşterea intelectuală, reprezintă un poştaş, un reprezentant, un soldat, un tânăr în uniformă.
DREPT: Se referă la sosirea de ştiri sau cu surse de la distanţă noi, obiectul de mare satisfacţie. Consultantul va trăi o perioadă fertilă şi datorită fier sa va reuşi în tot ceea ce vrei. Mesagerul anunţă sosirea unui vizitator, apropierea de o persoană care oferă o contribuţie importantă la client. Cadouri, progres, evolutie de idei şi de succes, şi iniţiative promiţătoare pentru viitor, dexteritate, toate fac parte din zid de caramida de viaţă în paşi mici.
REVERS: Această poziţie reflectă mesagerul o persoana lenesa, superficial, apatic, şi fără nici o dorinţă de a se angaja în mod corect şi cinstit într-un proiect. Acesta poate fi un duşman, un rival, un rebel în măsură să înşele vecinul său, un libertin, un fluture, un mincinos, un sot tanar, iubitul, iubita sau un prieten necredincioşi, un proxenet, un egoist. În practică, hârtie indică eşecurile, pierderile de locuri de muncă, critică, şi un viitor incert probleme innorat, deşeuri dezorganizate de bani, vicii distructive (droguri, alcoolism, prostituţie).

VALET DE TREFLA - CARTEA 11 BICI
Perioada: De la 11/douăzeci şi un-12/trei
Carte descrie un tânăr foarte elegant, educat, care ar putea fi un străin, un colaborator, un mesager, un slujitor Din această persoană puteţi sa aşteptaţi doar acţiunile corecte şi benefice, ajutorul neaşteptat şi de securitate pot găsi în el un confident de încredere.
SIMBOLURI: Caracterul reprezentat este indicat servilă şi bine disponibile, chiar dacă se confruntă cu ei nu este fericit sau cel mai sincer!
VALET de trefla: Ştiri, gândurile, mesajele care au origini îndepărtate ca un tanar

DREPT: Stiri viitoare, idei, miracole. Caracterul reprezentat în lucrare este modestă şi sinceră şi poate impersona un prieten, un logodnic, pretendent sau copilul care va aduce beneficii la consultant, cu privire la viitorul său. Există, de asemenea, oportunitatea de a călători şi de a revizui cineva care a pierdut din vedere, succes în muncă şi de studiu.

REVERS: Aici este duşmanul CONSULTANTULUI: ştiri este neplacut, se ia o amprenta mesaje ameninţătoare, secretele nu mai sunt astfel, şi un comportament instabil şi regret. Legăturile de rudenie şi prietenie sunt contestate de această situaţie umpluta de
falsitate. Consultantul isi pierde capacitatea de a acţiona într-o manieră responsabilă şi acţiunea sa este cauza unor probleme de natură financiară.

DETALII FINALE: E în general văzută ca o figură cameleon, care, în funcţie de motivul de consultare poate fi o persoană drăguţă deghiza adevărata natură doar pentru a obţine scopul tău! Deci, a avertizat!
nefavorabile în răspuns individuale.gata pentru astazi...mai continui si maine( la mine) :bye: :bye: :bye:

eris.nibiru
membru
Mesaje: 33
Membru din: 02 Sep 2010, 14:57
Zodie: Rac
Localitate: De jur imprejur.
Contact:

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de eris.nibiru » 19 Noi 2010, 14:37

Buna,
Eu iti multumesc mult pentru toate aceste informatii.
Ma chinuies de ceva timp sa imi comand o carte pentru a invata, dar nu am reusit, imi doresc foarte mult cartea care ai spus-o tu ca o ai.
Iti multumesc frumos. :friends: :giverose: :giverose: :giverose: :giverose: :giverose: :air_kiss: :air_kiss: :air_kiss:
Tot ce e placut ori e ilegal, ori e imoral, ori ingrasa.
Erica

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de shany » 19 Noi 2010, 18:26

Buna eris.nibiru, cu multa placere am sa iti trimit pe privat mai multe informatii.....
Semnificatia cartilor nu prea corespunde, la prima vedere, cu cartile pe care noi le avem, dar daca te uiti mai adanc si impreuna cu combinatiile, si cu putina intuitie, sper sa reusim sa facem o prognoza a cartilor apropiata de adevar. Cu aceasta ocazie, trebuie amintit in special MIHNEA, autorul acestui sait, cu ajutorul caruia am reusit sa ne adunam si fiecare din noi sa vina cu informatii, unele dintre ele foarte pretioase, ajutandu-ne sa invatam si sa intelegem mai bine misterele oculismului (in cazul nostru cartomantia). Va multumesc tuturor membrilor acestui sait, care cu putin sau cu mult, contribuiti la intelegerea acestor mistere.
Sa aveti o seara placuta all :hagirl: :hagirl: :hagirl: :bye:

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: Continuare la traducere- dupa Sybille-Madame Lenormand

Mesaj de shany » 19 Noi 2010, 21:06

Am ramas la CARTEA 12 - PASARILE
Candoare-usurinta
7 de careu
Perioada de la 8/douăzeci şi opt-9/doi
SIMBOLURI: de succes, dezvoltarea de ceva foarte important. Aceasta poate însemna o sarcina, o nastere, o perioadă favorabilă şi benefică în toate privinţele. Această cifră este o imagine a viitorului şi viitorul îndepărtat.
7 CAREU: Acesta este succesul lucrării rezultatul o idee buna, e talentul si perseverenta sa în punerea în practică a proiectelor .
DREPT: indicele de începutul de circumstanţele norocoşi care dovedesc avantajoase. Lucrarea este neaşteptat de vehicule noi, care implică fiecare aspect al vieţii, de consultanta surprins. Lucrarea promisiuni de venit bani, rezultă dintr-un loc de muncă sau o afacere profitabilă şi colaborare, a anunţat un ajutor neaşteptat de la o rudă sau o femeie străină şi sosirea probabilă a unei moşteniri. Situaţia de muncă este în continuă schimbare, pentru că va exista o poziţie mai bună şi răspunsul pozitiv la cererea pentru unele fonduri. Acesta este rezultatul de consultanţă, care urmează propriile interese cu calm, seninatate si simplitate. Cu privire la fiecare tip de relaţii interpersonale pe familie, prieteni, parteneri, armonie ia loc de o atmosferă turbulente este acum trecut şi orice legatura se stabilizează şi consolidează şi devine durabil. Consultantul este iubit si inteles, se vor angaja în relaţii noi şi noi cunoştinţe, datorită faptului că veţi primi invitaţii la diverse festivaluri şi ocazii care nu trebuie ratat. Avantaje mari sunt trase de la uniune "sau asociaţie cu oameni bogaţi de către consultant, care apoi fiecare situaţie evolueza într-un mod pozitiv, să nu fie exclusă, în cele din urmă, o întoarcere la joc.
REVERS: Copii în această poziţie prezice anxietate, indecizie, vă faceţi griji şi anxietate cauzate de frica de a pierde poziţia acumulată până în prezent. Lucrarea este o indicaţie de pierderi financiare de consultant, din cauza acelaşi mod de acţiune care apare nesigure şi nechibzuite în grija intereselor sale. Nu poate fi exclus o serie de eşecuri în afaceri, la locul de muncă şi la proiecte şi investiţii, care va rula. Datorii acumulate din timp în timp da naştere la multe dureri de cap stare de insolvabilitate. Probleme grave contribuie la dificultatea de a găsi pace şi linişte. Nu este nici o speranţă de îmbunătăţire.

11 (Jack) de pică CARTEA 13 COPILUL
Perioada de la februarie/douăzeci şi un-martie/şase
SIMBOLURI: Dusmani indica prezenţa unui om de onoare, maligne, cu o ostil şi false şi nesigure. Scopul lui este de a aduce înfrângerea şi înşelăciune şi puteţi identifica un personaj trist, deprimat de calculator,, nici o bucurie pentru ceea ce are viaţa de oferit. Acest om poate căuta cu uşurinţă prin intermediul prietenilor de consultant, faţă de care este întotdeauna gata să acţioneze, crearea de daune cu ambiguitatea sale, pentru a atinge scopurile lor necinstit. Acesta este un om tânăr, teribil de calculat, pentru a păstra "ochi.
DREPT: indicele card de inteligenţă, înşelăciune viclean,, inseala doar de false prietenii "de încredere". Nimic nu scapă de la inamic, el poate găsi lucruri ascunse şi necunoscute. Lucrarea este, în general, un vehicul de evenimente neplacute: lupte, bârfă, ameninţări, argumentele şi simţurile fără sens prezenţa a pericolelor ascunse consiliere prudenţă
REVERS: iniţial recomandat abtine de la cineva sau ceva care se prezintă. Inversă este mincinos violent tineri, impulsiv,, fals, care adora sa aduce necazuri altora. Consultantul va confrunta cu probleme grave: boala, ura, întâlniri nenorocire generale neplăcute şi dăunătoare, furt, trădare, dispute violente şi discuţii, negativitate total. Pentru o astfel de situaţie sunt modificări planificate, alegerile trebuie să fie făcute cu reflecţie mare şi liniştită, fără a comite indiscreţii si sa nu actioneze impulsiv, în scopul de a evita consecinţele dăunătoare.


9 de TREFLA CARTEA 14 VULPEA
Perioada: De la opt-14 august.

Acest card are o mulţime de semnificaţii în favoarea pentru consultant, de fapt, numele ei este sinonim cu bucurie şi fericire.
SIMBOLURI: trei numărul perfect şi complet. Este un semn de veste bună, proiectele de dezvoltare pozitivă şi victorii neaşteptate în orice domeniu, momente de sărbătoare şi orgie. Un semn de care doresc să uite experiente neplacute, este neglijare şi uitare.

9 de trefla: Carta, care dă executarea lentă şi dureroasă. Victoria este proporţional cu o mie de mici sacrificii şi vine cu întârzieri neplanificate, standuri pentru meditaţie şi reflecţie înainte de a lua măsuri este recomandabil de a gândi mare şi cu răbdare.
DREPT: durata de viaţă a consultantului este vesela, fericit, victorii, stabilitate emoţională şi socială, de călătorie, sarcina, fericire, toate evenimentele pozitive care vor fi pe ordinea de zi.
REVERS: Bucurie în acest caz dispare, dând drumul la tristeţe şi nedreptate. Trădare de aşteptat, se află, prezenţa duşman de o anumită importanţă, de obstacole desigur. Consultantul simţit rău, în general, cu o criză profundă de lenea, lipsa de entuziasm, pierderea încrederii. În acest caz, trebuie să acţioneze cu prudenţă, păstrând ochii deschisi, trebuie să utilizaţi viclean şi de a reacţiona la situaţia dezastruoasă ca de scurtă durată.
FINAL DETALII: Lucrarea indică în mod clar un eveniment de succes. Şi "anunţarea in cele din urmă obiectiv atins. Totul se bazează în principal pe partea de totul bucurie şi satisfacţii.

10 TREFLA CARTEA 15 URS
Perioada: august la 15 la 20

INTERPRETARE:enigmatic şi dificil , este impulsivitate şi jocuri de noroc.
SIMBOLURI: Un proverb spune: "ZBOARA fluture din floare în floare." i. Din aceasta rezultă că acesta este incompatibil şi predispus la schimbări bruşte de atitudine şi de a schimba cu uşurinţă. Apeleaza la calm şi reflecţie.
10 din trefla: Un simbol de realizare şi ţări îndepărtate.
DREAPTA: Această lucrare este un semn de comportament periculos, acţiuni care în viitor va fi plătit un preţ greu. Comparaţi imprudenţa şi imprudenţa consultant, din cauza neglijenţei sale şi uşurinţă, este plină de satisfacţii pentru a face faţă situaţiilor caracterizate prin greutăţi, prin trădare, înşelăciune şi infidelitatea care creează confuzie mai târziu în viaţă. Acţionat cu prudenţă şi după o analiză corectă pe tot.
REVERS: card foarte bun, care aduce speranţă şi evoluţiile pozitive norocos. Cifra simbolizeaza oraşe străine, în care consultantul ar putea face noi experienţe de un amical sau afectuos cu oameni de culturi diferite. Este posibil, prin urmare, de călătorie în străinătate, bani care vin de departe.
DETALII FINALE: Lucrarea avertizeaza impotriva subestimarii evenimentele sau modul în care vom face faţă, dar există, de asemenea, un aspect a doua a lucrării, o situaţie care pare dificil de a face cu ea, totuşi, mai puţin grave sau deranjante decat crezi! Acesta ar trebui să respecte, prin urmare, carduri de aproape de a identifica în mod clar accentul la răspuns.
Ca răspuns card este un singur avertisment, solicită de reflecţie, şi aşteaptă să fie precaut.


BANI (Nunta profitabila)CARTEA 16 STELE
6 din Cupe
Perioada: douăzeci şi un - 27 septembrie
SIMBOLURI: În această lucrare prezintă o mare siguranţă deschis, plin de bani, documente, testamente, ştiri şi secrete de mare violenţă. Această cifră pare să anunţe o reînnoire cu soluţia la problemele financiare. Momente de anxietate, incertitudine, şi insecuritatea din cauza nostalgia de amintiri, greşelile trecutului sau la noile descoperiri negative sunt încă spectatori, chiar dacă banii sunt o carte de fericit pentru cei care
VOR atinge fericirea printr-un angajament, o nunta, o relaţie benefică.
6 de CUPA : mesager dreptul de negativitate şi pozitivitatea, derivate din trecut. Semnalul Indicele inversă de speranţă pentru evenimente viitoare.
DREAPTA:Consultantul va avea unele ajutorul neaşteptat din trecut (de către o persoană sau o formă materială: mostenire, bani, beneficii cadou, etc ...): acest lucru va fi foarte benefic şi va asigura dezvoltarea economică şi pace. Dar, uneori, trecutul poate aduce la lumină lucruri care duc înapoi la acest lucru cu greşelile lui negativitate, nostalgie, boala, amintiri, consultant aduce o stare de anxietate de incertitudine, teama de realitate cu care se confruntă. Sfatul este de a găsi tăria de a depăşi această stare de lucruri atât de rău la speranta pentru un viitor mai bun augur.
REVERS: în general, dar mai ales în sentimental, o reînnoire, schimbare, fapte noi, deciziile şi alegerile care urmează să fie făcute. Lucrarea indică, de asemenea, începutul de o nouă speranţă şi viziune pentru un viitor mai vesel.
Situaţie necesită mai mult efort, o evaluare mai atentă în scopul de a evita greşeli care să conducă la pocăinţă şi remuşcări. Indică evenimente viitoare.

Această lucrare am vedea ca de succes o căsătorie între doi oameni doar reciproc avantajoase. O uniune.

Regina Cupe CARTEA 17 BARZA
Perioada: patru - 10 februarie
SIMBOLURI: Această lucrare este benigne, cum este plin de nobleţe, generozitate, optimism şi maternitatea aduce. Amatori, din cauza virtuţilor sale de multe, este stimat şi iubit de oamenii din jurul ei.
Pe hârtie este întocmită o cifră de sex feminin cu lumina parul maro pot fi consultant sau face parte din cercul de oameni aproape de el.

REGINA DE CUPA: Cartea poate fi un prieten să vină femeie, sotie, iubita, prietena, benefică unei persoane faţă de client. Printre caracteristicile de Regina de Cupe, înţelepciunea este cea mai izbitoare, în ghicitori, care este reprezentat de o femeie cu facultăţi psihice paranormale.
DREPT: un om pentru amatori este inima de femeie, pe care îl iubeşte şi admira mai mult decât toţi ceilalţi. Deja descris ca un seducător mare, plin de intelepciune si sensibilitate, amatori este orientativă a condiţiilor şi a perioadelor de dezvoltare care vor da rezultate bune şi satisfăcătoare, ştiri, vizite, un ajutor de bun venit o femeie, după întâlniri cu sarcina favorabil, bucurie intimă tot ceea ce este prognoza va fi parte dintr-un viitor mai bun.
REVERS: Chiar şi aşa ea pare fermecător şi atractiv, dar este ascuns cu el o mulţime de negativitate pentru client. Uneltitori, nedemn de încredere, înşelătoare, escrocul false, fără scrupule sau a moralei, amatori în această poziţie aduce cu el multe lacune şi defecte dăunătoare şi periculoase, din care trebuie să stea departe.
Cardul poate personifica, de asemenea, o femeie, prietena lui infidel sau antagonist, baldachin clar.
Pentru un om indică prezenţa unei femei necinstit, puţin adânci, care pot aduce doar mare durere şi dezamăgire.


Constance (succes dote-arătos)
1O de Cupe
Perioada: 15-20 octombrie

SIMBOL: minunat şi de susţinere Cartei, a cărui imagine este, de fapt, un vehicul pentru fericire, bogatia si succesul proiectelor în curs de desfăşurare în legătură cu toate domeniile vieţii. Ea arată, de asemenea, promisiunea de stabilitate, şi perseverent acţiune care determină posibilitatea de mare, încât eforturile depuse de consultant sunt recompensate în mod adecvat cu un cadou sau excepţionale, dar bucuros să vină. În momentul în care a reflectat deosebit de favorabil pentru noi experiente sau reînnoi vechile legături atât de financiar şi afectiv.
10 de Cupe: hârtie, care se referă la o casa, casa şi familia cu o mulţime de bucurie şi fericire, în cele din urmă a anunţat dezvoltarea şi metamorfoza în fericit sentimental.
REGULI: sinonim cu familia, rude, prieteni sau cunoştinţe, este de asemenea de origine sau oraşul în care evenimentele vor avea loc. Lucrarea este o promisiune de armonie, liniste, satisfacţie şi respect pentru ceilalţi, şi, prin urmare, consultantul devine un obiect de respect şi dragoste de la alţii care apreciază, de asemenea, reputaţia sa excelentă. El acţionează cu încredere şi echilibru, depăşirea cu uşurinţă a obstacolelor el pune în formă de bârfă şi răutate, aducerea la îndeplinire obiectivele (ca de hârtie prezice, "succesul"). Ei consideră modificări şi îmbunătăţiri în beneficii şi har.
REVERS: indicele de dizarmonie şi agitaţie, cu o demonstraţie de situaţia ca violenta, lupte şi litigiile cauzate de opinii diferite. Această situaţie poate duce la o separare sau o pierdere permanentă, care va determina intrarea a biroului de consultanţă într-un nor de anxietate şi durere. Le origini financiar sau sentimentale, litigiu pot să apară în domeniul financiar sau sentimental, dar mai ales din cauza exaltare excesiv de ei înşişi, de fărădelege excesive, eşecul total în stabilirea unei relaţii bune de lucru cu alţii.
În cele din urmă, vă recomandăm grijă să acţioneze pentru a evita discuţiile şi expresii ale atmosferelor impulsivitate foarte dăunătoare şi exploziv.


"Suspinelor" (turbulenta, speranta, izolare intr-un turn)CARTEA 19 TURN
6 de pica
Perioada: douăzeci şi un - 27 octombrie
SIMBOLURI: suspin anunţă tulburări spirituale cauzate de turbulenta, anxietate şi îngrijorare. Acest card este utilizat pentru a tânji pentru ştiri de la sosirea de consultanţă sau posibilitatea de reuniuni având şi nou fericit langa 10 de pica (VAPOR) Cifra este un semn de speranţă pentru soluţionarea unei probleme dureros şi, aparent, nu o cale de ieşire langa 7 de cupa(copac).

Şase de pica : Adesea, pentru hârtie are nevoie de sprijinul altor carduri de aproape de o interpretare corectă. Oricum, predicţii de echilibru neaşteptate, calatorii lungi sau excursii la mare, epilog de o perioadă de criză benefic, de aşteptat pentru a ajunge la ştiri. Această cifră promisiuni de dezvoltare, a reprezentat o nouă modalitate de a merge pentru a rezolva probleme în toate zonele investigate.
DREPT: Lucrarea a anunţat sosirea mult aşteptată de cineva sau ceva. Rămâne o forţă mare care urmează să fie folosit pentru a depăşi sau speranţa de a depăşi obstacolele pe calea de îmbunătăţire. Chinuri, îndoieli, incertitudini ajuns la capăt, dând drumul spre noi perspective. Posibile voiaje , tururi, caracterizat prin întâlniri fericiti si sanatosi (pentru a evalua carduri).
REVERS: hârtie indică perspective diferite, propuneri să fie evaluate cu atenţie pentru a evita probleme şi dezamăgiri. Consultantul este conştientă de fapte tulburătoare, de confidenţe, confesiuni si barfe malitioase. Negre zile pline de incertitudine şi ar afecta caracterul şi perspectivele de client.Neproductive şi apatie nu ar trebui să aibă supremaţia şi în acest scop, ar trebui să alegeţi un obiectiv care trebuie atins în mod constant de către următoarele modalităţi de dreapta si apoi profita de avantajele şi să fie mândri de ei înşişi.


"Gelozia" -pierdere de bani CARTEA 20 GRADINA
8 de pica
Perioada de doi-07 noiembrie
SIMBOLURI: Există mai multe cauze care determină acest domn să ia o decizie atât de crud şi drastice. Gelozia ia o perioadă de criză existenţială extreme de încredere în sine din cauza litigiilor, pierdere, confuzie, separare, conflicte, etc ... Lucrarea recomandă mai multă atenţie la prieteni, parteneri, rude (pistol).
Opt de pica : Carta transportator negative de pedepse grele cu consecinţe grave, este o indicaţie de la începutul de un întuneric şi nefericire
DREPT: evenimente adverse neaşteptate anunţă sosirea unei perioade tragice, critică şi dificilă. Calomnie, condamnare, nenorociri, scandaluri, accidente, diferenţe majore sunt la ordinea zilei şi arunca consultant într-o stare total de amărăciune şi de neîncrederea în sine şi pe aproapele său, provocând un dezechilibru care duce la abandonarea de interior obiectivele sale şi expulzarea de la cei dragi ai lor. Ele sunt în ştiri cumplite vin, cauza suferinţei şi lacrimi. Nu este exclusă o separare, divort, pierderi BANI, trădare, boală, gelozie, toate în detrimentul clientului. Posibile practici magie neagră, într-adevăr greu de acceptat.
REVERS: o fatalitate, un accident, un accident inevitabil, o boala a fi vindecat, o depresie, înşelăciune de către o cunoştinţă, relaţiile cu probleme majore, trădări şi infidelitatile din trecut care vin la lumina, certurile familiale, promisiuni goale , moartea unui prieten, o tentativă de suicid, iluzii. Aceasta este parte din partea din spate a acestui document, care creează o situaţie confuză, tulburare, nervozitate, oboseala si falsitate. În aceste momente nu trebuie să acţioneze impulsiv şi în mod necorespunzător, să-şi continue viaţa lor cu curajul cu care se confruntă orice problema (posibil ajutor de la un iubit/a).

REUNIUNE - OBSTACOLE (rezultat bun al unui litigiu) CARTEA 21 MUNTE
8 de trefla
Perioada: August la 2 la 7
Este aproape întotdeauna se referă la rezultatul pozitiv al unui caz sau o problema a unor semnificaţie, dupa acest obstacol. Ea reprezintă victoria şi succesul, îndeplinirea deplină şi completă a o dorinţă, sau finalizarea cu succes a unei iniţiative, o întreprindere, o speranţă.
SIMBOLURI: Indicaţiile de întâlnire este mai multe persoane cu interese comune, cu aceleaşi obiective pentru aceleaşi activităţi. Acesta este începutul vieţii, mişcarea marcat de entuziasm şi de acţiune.
8 de trefla: reînnoirea hârtii şi de transformare: Fereşte-te de bruscă de evoluţie, este recomandabil să acţioneze cu prudenţă.
DREPT: un nou index şi un start pozitiv în viaţă pentru consultant, care se vor simti foarte energic şi cinică de a face cu fiecare nou eveniment. Nu pot fi evenimente, cum ar fi mutare, o schimbare de reşedinţă sau de muncă, soluţii la probleme bruşte neaşteptate. Card simbolizeaza comuniune, discuta ideile comune care aduc profituri şi satisfacţie, prevede pentru situaţii de pace, linişte şi relaxare, dorinta de natură şi de peisaje, munti. În cazul în care consultantul este un om, a descoperit prezenţa unei femei (amant, soţia, prietena), o mulţime de atenţie la el.
REVERS: hârtie în acest caz, nu este un motiv pentru a schimba în negativ. Consultantul de trai momente de anxietate şi abandon cauzate de situaţii, cum ar fi certuri şi discordie, vina dizarmonie, datoriilor şi furt, ştiri dăunătoare, obstacole în calea proiectelor lor, mutări şi excursii nedorite, BLOCARI IN MUNTI.
Vă sugerăm o clarificare subiect pe "în cauză, cu scopul de a o recuperare rapidă de la această stare de nelinişte.
DETALII FINALE: se referă la toate aspectele vieţii, dar mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, în acest caz înseamnă doar reconciliere a doi îndrăgostiţi, separati anterior pentru diferite motive. Se proclamă sprijinul fără echivoc de returnare a iubit. Poate însemna, de asemenea, recuperarea de o situaţie financiară compromis sau o "recuperare" General pe toate fronturile.
În răspuns echivalentă cu un singur mesaj clar de succes, dupa obstacol

"Femeie căsătorită" GELOZIE - DECIZII - CARTEA 22 DRUMURI
Regina DE CAREU
Perioada de patru - 10 ianuarie
SIMBOLURI: Ar fi greşit să se interpreteze hârtie numai sub legenda "urât-gelos, pentru că în realitate imaginea pe care le oferă este că de o femeie dulce aspect, care are grija de copii cu un sincer şi cald de protecţie imbratisa. Armonie, stabilitate, securitate, protecţie, sprijin benefic pentru o femeie, toate din hârtie care sugerează, în detrimentul legendă.
REGINA DE CAREU: Aceasta se referă la un străin, o femeie căsătorită, sincer, loial, inteligent, cu o poziţie socio-economice foarte bune. Femeia poate să joace rolul unui prieten, sotie, iubita, mama, o persoană gata de a darui ajuta sincere şi sfaturi.
DREPT: hârtie reprezentat de o femeie generoasă, influent, iubitor inteligent, de viata buna, încrezătoare în sine, reflectorizantă, care va ajuta consultant în punerea în aplicare a proiectelor sale. Creşterea resurselor sale, cadouri, propuneri de muncă, afaceri profitabile, prosperitate materială şi pace, fericire si armonie familie, pasiunea si sentimentele bune cu înţelegere sexuale plătite, totul este o parte din caracteristicile de lectură legii.
REVERS: Harta reprezentat de o femeie îi place "trădător" şi "gelos" malign să folosească abilităţile lor de a face rău altora. Bârfă, secrete care devin şantaj, ameninţări, lupte, tradari sta ascuns pentru consultant. Infidel "prieten", care are interese în exploatarea rău consultant (în dragoste, bani, şi idei cu privire la proiecte), care va fi tradat de o femeie rea şi plină de resentimente, care, cu moduri de care nu reuşesc să îndeplinească ce vrea. Lucrarea este plină cu descurajarea ştiri, informaţii, inselatoare, anonim financiare, prezice că proasta gestionare economică, datorate fie fraudei şi furt. Indică o trădare într-un romantic deschis o "infidelitate care conduce tensiune, lupte şi lacrimă. Consultantul a condus la o reflecţie mai aprofundată cu privire la acţiunile sale viitoare pentru a evita necinstite pe care le pot avea probleme. Calomnie sunt în curs de desfăşurare şi practicile magice care sunt fabricate de o femeie, care poate fi o prostituată, platita sexuale, orgii, nici rapoartele de sentiment.

GATA PENTRU ASTAZI.....Va doresc la toti o noapte buna. :hagirl: :bye:

eris.nibiru
membru
Mesaje: 33
Membru din: 02 Sep 2010, 14:57
Zodie: Rac
Localitate: De jur imprejur.
Contact:

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de eris.nibiru » 20 Noi 2010, 09:18

Buna shany,
Iti multumesc frumos pentru efortul depus.Mulumesc si celor care au contribuit de-a lungul anilor la crearea acestui site. Va urez multa sanatate si putere de munca.
Astept cu nerabdare si alte informatii.
Te pup si multa bafta in toate proiectele tale. :giverose: :giverose: :giverose: :giverose: :giverose:
Tot ce e placut ori e ilegal, ori e imoral, ori ingrasa.
Erica

shany
membru
Mesaje: 185
Membru din: 21 Aug 2010, 05:16
Zodie: Rac
Localitate: Las- Vegas U.S

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de shany » 20 Noi 2010, 10:06

Multumesc eris, vezi ca am facut acum o traducere si deja am inceput sa o afisez dupa semnificarea cartilor Lenormand piatnik

Avatar utilizator
Musette
membru Pro
Mesaje: 1396
Membru din: 26 Feb 2009, 23:59
Zodie: Taur
Localitate: Chitzorani
Contact:

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand traduce

Mesaj de Musette » 30 Noi 2010, 21:02

si oracolul Dondorf vine insotit de o mica carticica cu 2/3 randuri de explicatii si prevede si atunci cand cartea este intoarsa.
multi zic ca se interpreteaza intr/un singur fel indiferent daca pica in picioare sau intoarse.

bravo shany
Musette

Balogh Corina
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iun 2009, 22:16
Zodie: Fecioara

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand trad

Mesaj de Balogh Corina » 09 Mai 2014, 21:30

Multumesc ,sper ca voi vedea traducerea tuturor cartilor

Avatar utilizator
monic
membru Pro
Mesaje: 747
Membru din: 10 Aug 2008, 22:29
Zodie: Pesti
Localitate: Tomis

Re: semnificatia cartilor dupa Sybille-Madame Lenormand trad

Mesaj de monic » 09 Mai 2014, 23:35

Ma indoiesc! :)))) Utima postare a fost in 2010.
Cand scrii, te rog sa te uiti care a fost si data celui care a raspuns inaintea ta .
Oricum, ai sa gasesti in alte parti postata o carte de lenormand.
Dumnezeu nu joaca zaruri !Simona

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator