Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

Interpretare carti lenormand

Discutii despre semnificatia cartilor Lenormand.
Scrie răspuns
YyouU
membru
Mesaje: 15
Membru din: 12 Mai 2013, 12:45
Zodie: Fecioara

Interpretare carti lenormand

Mesaj de YyouU » 12 Mai 2013, 13:19

Buna ziua,

Doresc sa va rog cu o interpretare a cartillor lenomand intrucat dpdv profesional lucrurile nu evolueaza deloc bine ..:(, sunt mai multe aspecte de discutat, insa daca nu este necesar, nu voi intra in detalii. Va rog sa nu ignorati acest mesaj si sa ma ajutati cu cateva opinii, parari vis a vis de ceea ce "spun" cartile. Va multumesc anticipat!


34 pesti, 2 trifoi, 5 copacul, 8 sicriul, 28 barbatul, 4 casa, 31 soarele, 24 inima, 36 crucea
7 sarpe, 20 gradina, 14 vulpea, 22 drumul, 15 ursul 32 luna 11 biciul, 26 cartea, 29 femeia
21 munte, 25 inel 3 vapor, 6 nori, 17 barza, 16 stele, 33 cheia, 1 calaret, 23 soarece
13 copilul, 9 buchet 35 ancora 30 ancora 27 scrisoare 12 pasari, 18 caine, 10 coasa, 19 tun

Pentru ca nu putut copia imaginea, singura varianta avuta la indemana a fost aceasta. Va mutumesc!

engelchen
membru
Mesaje: 49
Membru din: 18 Dec 2011, 14:30
Zodie: Varsator
Localitate: Germania

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de engelchen » 12 Mai 2013, 22:12

Hallo, ai scris ancora de doua ori banuiesc ca vroiai sa scri crinul deci ancora si apoi crinul.Pesti turn ultima carte e turnul banuiesc, ar insemna bani din strainatate care vin(diagonala)insa pestii ar insemna si lacrimi iar turnul inseamna singuratate,cineva despartit peste granita,in exil poate sa aratae si o institutie,copilul crucea ar insemna celalalt colt ar insemna poate un nou inceput important,decisiv impus de soarta sau un copil al unui barbat pt ca copilul e pe barbat,poate sa insemne un nou inceput cu un barbat poate sa insemne un barbat copilaros,in orice caz crucea o ai deasupra capului e ceea ce ai tu in cap, crucea e pe buchet, la combinatii poti da click pe cite doua carti si citi ce inseamna buchetul crucea, ar putea sa insemne ca fericirea cu tipul asta este foarte importanta pt tine insa buchetul de flori poate insemna si o invitatie din partea lui, sau poate sa vina el la tine surprize placute in orice caz ca timp ar arata primavara, ceea ce este inaintea crucii cartea aceea pierde din insemnatate si inainte e inima, deci iubire pierde in insemnatate,crucea pe buchet am gasit ca insemna o femeie care e disperata, sau o femeie care devine o problema pt cineva pt ca buchetul reprezinta si o femeie.Astea au fost doar colturile...Eu le iau dublu adica ma uit ce carte le urmeaza de ex la pesti prima carte vine trifoiul si atunci imi dau seama ca ar putea ori sa insemne lacrimi in citeva zile trifoiul patru trei zile, ori,trecatoare ori noroc la bani pt ca pestii sunt si bani, pestii sunt pe calaret asta insemana ca vin,coasa e inainte turnului as spune ca deodata nu vei mai fi singura,copilul buchetul deci e ceva nou cu un tip care te tot curteaza te viziteaza sau iti trimite invitatii, ori are o fetita pt ca buchetul inseamna feminin iar copilul buchetul ar fi o fetita.

engelchen
membru
Mesaje: 49
Membru din: 18 Dec 2011, 14:30
Zodie: Varsator
Localitate: Germania

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de engelchen » 12 Mai 2013, 22:21

Vulpea drumul as spune ca sa ai grija ca inca nu e timpul de facut o alegere.O sa fie o cearta sau discutii despre care inca nu stii biciul cartea in fata ta,discutiile vor fi multe poate noaptea biciul e pe stele,este vorba despre o schimbare de care tu nu stii , cartea e pe barza, poate o sarcina,dar inclin sa cred ca e numai o schimbare insa nu e momentul, sunt poate numai asa discutii multe.in rest mai las si pe altii sa spuna, eu am spus ideea esential ca nu e inca momentul sa schimbi cevaiar schimbarea alegerea asta ar tine de un barbat (ursul).

engelchen
membru
Mesaje: 49
Membru din: 18 Dec 2011, 14:30
Zodie: Varsator
Localitate: Germania

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de engelchen » 12 Mai 2013, 22:23

Cind iti dai in carti asa pe viitor sa spui si taierea si semnificatorul si cam care ar fi fost intrebarea, t ca altfel e prea general, daca a fost vrba de ceva strict profesional, sau poate te preocupa doar o relatie cu y, sau ceva rezultat la eu stiu ce proces.. si asa e mult mai usor sa intelegi interpretarea.

engelchen
membru
Mesaje: 49
Membru din: 18 Dec 2011, 14:30
Zodie: Varsator
Localitate: Germania

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de engelchen » 12 Mai 2013, 22:29

Sa iti explic mai clar ai de ex inelul barbatul copilul buchetul toate is in apropiere, se pot lua si in coloane cartile si una dupa alta , si care carte sta pe care, deci daca te gandeai la un contract ceva referitor la servici, atunci barbatul acesta cu inelul ar fi insemnat un contract, buchetul ar fi insemnat o invitatie la un interviu, iar copilul un nou inceput.Daca e intrebarea sau gandul tau la un iubit atunci ar fi insemnat un barbat ori casatorit ori o relatie cu acest tip si o invitatie din partea lui sau chiar o vizita, sau pur si simplu un tip insurat care o fetita, insa daca stiu la ce te-ai gandit atunci e mai usor sa interpretezi mai ales cand nu te pricepi chiar perfect.Cam asta am vrut sa spun.

YyouU
membru
Mesaje: 15
Membru din: 12 Mai 2013, 12:45
Zodie: Fecioara

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de YyouU » 13 Mai 2013, 09:50

Ar parea ciudat sa intreb, dar nu stiu cum e cu taierea si semnificatorul avand in vedere ca etalarea s-a facut online. Poate daca as primi cateva detalii in acest sens, probabil sa si interpretarea cartilor ar fi mai corecta. Cert este ca atat profesional cat si sentimental de foarte mult timp lucrurile sunt delicate. Nu exista deocamdata nicio perspectiva din punct de vedere profesional, sau sentimental nu exista niciun barbat care sa ma curteze, ori casatorit cu atat mai mult daca are si un copil. Va rog sa ma ajutati pentru a veni in sprijinul dvs in ceea ce priveste o interpretare mai corecta a celor doua aspecte ale vietii. Va multumesc!

YyouU
membru
Mesaje: 15
Membru din: 12 Mai 2013, 12:45
Zodie: Fecioara

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de YyouU » 13 Mai 2013, 16:41

YyouU scrie:Ar parea ciudat sa intreb, dar nu stiu cum e cu taierea si semnificatorul avand in vedere ca etalarea s-a facut online. Poate daca as primi cateva detalii in acest sens, probabil sa si interpretarea cartilor ar fi mai corecta. Cert este ca atat profesional cat si sentimental de foarte mult timp lucrurile sunt delicate. Nu exista deocamdata nicio perspectiva din punct de vedere profesional, sau sentimental nu exista niciun barbat care sa ma curteze, ori casatorit cu atat mai mult daca are si un copil. Va rog sa ma ajutati pentru a veni in sprijinul dvs in ceea ce priveste o interpretare mai corecta a celor doua aspecte ale vietii. Va multumesc!
Revin cu o mica completare si spun ca, in momentul in care s-a facut aceasta etalare, mai degraba m-am gandit la planul relational. Am inteles ca o schimbare in viata poate avea loc prin forta destinului, si asta implica si sprijinul unui barbat. Un barbat care nu exista in viata mea, un barbat care nu ma curteaza, un barbat cu care este f posibil sa am o relatie, dar mi-e greu sa vin si cu alte date in acest sens intrucat nu am nici cea mai baga idee ce va fi.. Mi-as fi dorit si o etalare a cartilor lenormand cu privire la aspectul profesional, dar daca in viitorul apropriat aspectul relational primeaza atunci nu-mi ramane decat sa ma conformez. Semnificatorul - femeia (dama de pica).

engelchen
membru
Mesaje: 49
Membru din: 18 Dec 2011, 14:30
Zodie: Varsator
Localitate: Germania

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de engelchen » 14 Mai 2013, 11:22

chiar daca ti-ai dat in carti pe site-ul asta exista si optiunea sa alegi un semnificator.Daca este femeia atunci asa am citit eu ca in fata privirii ei este viitorul iar in spatele ei trecutul.Eu zic sa iti dai singura aici pe site este undeva si o carte de lenormand nu mai tin minte unde, tot unde alegi sa iti dai in carti sus in partea stinga scrie etalari online si ultima optiune este combinatii acolo poti da click pe doua carti dupa ce ti-ai notat toate cartile ce ti-au iesit si sa citesti interpretarea, unii dintre noi iau cartile pe coloane altii cate doua unele dupa altele dar toti iau colturile unele carti inseamna si timp, de ex copacul poate sa insemne toata viata sau ceva durabil sau cele patru anotimpuri adica un an aici ar fi multe de spus.majoritatea dintre noi cauta informatii si pe alte site-uri traduc din engleza germana, si asa invata acolo unde nu gasesc informatia.Chiar daca nu ai in moment un barbat s-ar putea sa-l cunosti cartile arata cum am spus si viitorul,defapt despre viitor vroiai sa stii, eu dau tot timpul varianta 8ori 4 cu cele patru carti sub care arata viitorul mai concret deci nu cea cu 9 ori 4 cum ai ales tu,la varianta 8 ori 4 ai si cartile cele patru din mijloc care iti arata informatii in plus .sper sa reusesti cumva.In legatura cu etalarea o poti salva in computerul tau iar apoi copia si posta, insa dcaa nu stii cum poti sa si scri fiecare carte in parte ca nu-i nimic.Eu te-as sfaturi sa refaci etalarea si sa alegi semnificatorul femeia sa fi mai atenta ca scrie si taierea.Mult succes

YyouU
membru
Mesaje: 15
Membru din: 12 Mai 2013, 12:45
Zodie: Fecioara

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de YyouU » 14 Mai 2013, 12:40

Semnificator - imparateasa
Taiere - 4 de bate si regina de monede

valetul de spade, 4 de bate, 2 de bate, nebunul, regele de bate, marele preot, regina de cupe, 4 de bate,
as de cupe, luna, regele de cupe, regina de spade, soarele, marea preoteasa, 7 de monede, 9 de monede
8 de cupe, 7 de cupe, lumea, 6 de bate, 5 de bate, spanzuratul, moartea, 10 de spade,
carul, 9 de cupe, pustnicul, 2 de spade cavalerul de bate, 8 de spade, 5 de spade, 6 de cupe
2 de monede, 3 de bate, 9 de spade, 5 de monedeMultumesc frumos!

YyouU
membru
Mesaje: 15
Membru din: 12 Mai 2013, 12:45
Zodie: Fecioara

Re: Interpretare carti lenormand

Mesaj de YyouU » 14 Mai 2013, 12:59

YyouU scrie:Semnificator - imparateasa
Taiere - 4 de bate si regina de monede

valetul de spade, 4 de bate, 2 de bate, nebunul, regele de bate, marele preot, regina de cupe, 4 de bate,
as de cupe, luna, regele de cupe, regina de spade, soarele, marea preoteasa, 7 de monede, 9 de monede
8 de cupe, 7 de cupe, lumea, 6 de bate, 5 de bate, spanzuratul, moartea, 10 de spade,
carul, 9 de cupe, pustnicul, 2 de spade cavalerul de bate, 8 de spade, 5 de spade, 6 de cupe
2 de monede, 3 de bate, 9 de spade, 5 de monede

Multumesc frumos!
sau - carti lenormand; semnificator - femeia; taiere - vaporul si sicriul.

trifoi, stele, scrisoare, bici, barza, buchet, copac, vapor,
turn, calaret, gradina, copil, soarece, vulpe, cruce, sarpe,
nori, caine, soare, barbat, inel, casa pasari, munte,
drum crin, inima, carte, femeie, coasa, cheie, ancora
peste, luna, urs, sicriu.

Cred ca aceasta este etalarea corecta. Sper ca am facut o treaba buna. Multumesc!

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator