Pentru etalări online se poate folosi siteul http://mihneafiran.ro. :)

jurnalul meu

Închis
elena vasile
membru
Mesaje: 18
Membru din: 21 Noi 2010, 18:59
Zodie: Balanta

jurnalul meu

Mesaj de elena vasile » 22 Noi 2010, 09:23

am vazut pe forum unele moduri de etalare explicate de shani si am incercat si eu . Iata ce mi-a iesit .Sunt total in umbra.Imagine mersi pt interpretari

Avatar utilizator
whisper
membru Pro
Mesaje: 949
Membru din: 07 Mai 2009, 19:32
Zodie: Gemeni
Localitate: in your dream

Re: jurnalul meu

Mesaj de whisper » 22 Noi 2010, 12:05

Elena,bine ai venit aici :) ...Incearca sa-ti postezi etalarile in jurnal ca sa nu alergi dupa ele :D
We don't love to be loved; we love to love!

Avatar utilizator
emma13
membru Club
Mesaje: 298
Membru din: 02 Oct 2010, 21:23
Zodie: Rac

Re: jurnalul meu

Mesaj de emma13 » 22 Noi 2010, 16:47

elena vasile scrie:am vazut pe forum unele moduri de etalare explicate de shani si am incercat si eu . Iata ce mi-a iesit .Sunt total in umbra.Imagine mersi pt interpretari
Etalarea asta ar fi o etalare pentru cuplu şi mi se pare un pic ciudat cum se leagă dar să încercăm
Ce reprezintă el pentru tine bici+ lună eşti îndrăgostită, îţi satisface nevoile emoţionale, cumva te simţi într-o luptă din cauza lui şi îţi faci griji şi aş zice că pentru tine el contează şi din punct de vedere pasiona, eşti foarte atrasă de el fizic.
Ce reprezinţi tu pentru el cred că te vede ca pe o femeie fermecătoare, femeia pe care a căutat-o, dragostea vieţii lui
Ce vrei de la el de aici nu mai înţeleg turn inel înseamnă de regulă divorţ, despărţire izolare de partener, ori nu cred că vrei să se despartă de tine, vrei să se despartă de altcineva pentru tine?
Ce vrea de la tine sicriu + cruce pierdere totală, nefericire asociată cu un final, ceva care moare, parcă ar vrea să vă despărţiţi şi totuşi nu bate cu ce reprezinţi pentru el, trebuie să renunţi la ceva să închei ceva pentru a fi cu el?
Ce vă desparte: vapor şi drum este plecat, este departe de tine fizic, călătoreşte şi cumva parcă şi vieţile voastre merg în direcţii diferite.
Ce vă uneşte : şarpele şi vulpea şarpele e o femeie, aş putea zice o rivală, o a treia în cuplu şi încă una foarte şireată dar cum ar putea să vă unească, eşti cumva tu a treia în cuplu?
Ce vă uneşte scrisoarea şi casa, comunicaţi mult, în scris sau pe mail, pe messenger, nu e comunicare directă faţă în faţă, poate un pic superficială comunicarea şi aveţi undeva sentimentul de familie, de cămin pe care comunicarea asta îl întreţine,
Destinul cuplului Cheie şi nori e multă confuzie în relaţia voastră, incertitudinile or să dispară şi o să ajungeţi al liman dar greu, succesul deşi există este întârziat.
"Îndrăzneşte să te foloseşti de mintea ta"

Închis

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator