emma13 scrie:morethenme scrie:
Scrisesem jumătate şi atrebuit să plec l-am salvat şi nu ştiu unde deci tre s-o iau de la cap
Pentru că am primit cartea lui Treppner zic să-i dăm o şansă pentru etalarea cu 9 cărţi fără semnificator
Deci problema esenţială luna asta sunt discuţiile, certurile, grijile, controversele
asta a cam fost...
Prima grupă casă munte bici drum călăreţ
Sunt probleme care ţin de casă, de familie pe care tu vrei să le discuţi dar orice discuţie e blocată şi se folosesc tot felul de scuze pentru asta, până la urmă vei reveni pe cursul corect al acţiunii adică vei reuşi să discuţi nu neapărat să şi lămureşti problema care te preocupă.
ba de data asta a fost o cearta urata in urma careia s-a facut totul cum am spus eu...
A doua grupă de cărţi şoarece buchet barză sicriu
O bucurie care se transformă în pierdere parcă ai plănui o vizită sau o excursie, o vacanţă ceva plăcut oricum şi schimbarea asta va fi anulată, planurile contramandate
a fost calatoria si a fost chiar placuta
Acum fără Treppner pe principiul "interpretare după ureche"
La ce te gândeşti casă şoarece munte
Te preocupă casa, o eventuală defecţiune a ei, ceva care să necesite reparaţii şi te gândeşti că se va rezolva cu bine
da
Situaţia acum buchet bici barză
o să primeşti felicitări, ceva în legătură cu gimnastica, yoga ceva de genul ăsta, dacă mă uit la cărţile din jur pentru informaţii în plus văd şi o asistentă medicală şi un club de gimnastică, o sală
asta nu
Fie ţie şi s-a recomandat să faci mişcare şi te apuci de treabă motiv pentru care eşti felicitată de asistenta care se ocupă de tine, fie tu însăţi eşti acea asistentă şi te descurci foarte bine în ceea ce faci
nici una dintre ele
Bici barză înseamnă discuţii care duc la schimbări, despre schimbări nu ştiu ce să zic încă aştept feedback-ul la o etalare a mea cu combinaţia asta, discuţii vor fi sigur dar nu ştiu dacă vor produce schimbarea, iar prin discuţii nu înţeleg ceartă ci conversaţie
au fost si certuri
Cum va evolua drum sicriu călăreţ
Ai o alegere în faţă, drumul pe care mergeai a ajuns într-un punct mort şi trebuie să schimbi ceva, o atitudine, un mod de viaţă, o vei face pentru că sicriul e sfârşitul unui ciclu de viață şi în combinaţie cu călăreţul arată începutul unuia nou
asta nu stiu...nu simt nimic schimbat...desi nu prea simt nimic in perioada asta
Pe coloane ( fiind o etalare pentru o lună n-am idei dacă e ci trecut prezent viitor sau toate se petrec în luna urmărită)
Trecut casă, buchet, drum
O petrecere acasă, a ta sau nu, dar în casa cuiva, nu într-un spaţiu public, ai căutat drumuri alternative la ceea ce faci de obicei
da...au fost petreceri chiar mai multe..
Prezent şoarece bici sicriu
Şoarecele e în casa trifoiului îţi simţi norocul blocat, ai pierdut contactul cu oamenii, te-ai însingurat sau nu eşti capabilă să găseşti o anumită persoană. Eşti fără cuvinte, nu ai chef de comunicare
sunt cam apatica
Viitor munte, barză, călăreţ
Schimbările sunt blocate o vreme după care vei începe din nou să mergi dar va fo un mers înainte şi înapoi încă nu eşti pe calea unei evoluţii drepte înainte.
Şi extrapolând la maxim cărţile aş zice şi că te gândeşti al o excursie în natură, la munte dar nu te văd şi făcând călătoria asta