Acum este 06 Sep 2010, 21:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: azi nopate- 2 vise
MesajScris: 31 Iul 2010, 15:25 
Neconectat
membru Pro

Zodie: Pesti
1.am visat ca era cald afara , multa lume si deodata a inceput sa ninga cu fulgi extrem de mari...
nu era frig dar ningea abundent, s-a depus f repede..s-au format troiene.

lumea era extrem de vesela si gusta din zapada... era dulce...o stare de bine ptr toata lumea, inclusiv ptr mine...daca nu ma insel am gustat si eu din zapada

2. am intrat intr-un magazin alimentar, era un concurs cu premii.

o vanzatoare tanara m-a pus sa aleg o sticla cu detergent poate castig ceva... am ales o sticla pe jumatate goala si am vrut sa o pun la loc, vanzatoarea nu m-a lasat, spunandu-mi ca asa sunt sticlele, tb amestecate cu apa, se face o solutie...

am deslipit actipildul de pe sticla si surpriza...am castigat o masina ce bucurie maxima m-a cuprins, nu o pot descrie. :P

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
 Subiectul mesajului: Re: azi nopate- 2 vise
MesajScris: 01 Aug 2010, 10:23 
Neconectat
membru Club

Zodie: Gemeni
1. - indiferent de sursa ei, caldura simbolizeaza o nevoie intensa de afectiune. In vis, este intotdeauna vorba de acest sentiment, in special in imagini care evoca lipsa caldurii. Caldura este o forma de energie, iar visul s epoate referi la calitatea energiei vitale de care dispuneti.Oamenii sunt fetele subconstientului. Zapada - ascunderea propriei emotivitati in spatele unei masti de indiferenta si fermitate, slabiciuni nerecunoscute, teama de a-ti deschide sufletul, teama de a fi jignit sau ranit, auto-aparare, detasare. emotii reprimate sau neexprimate, nevoia de a gandi obiectiv si rational, fara implicare emotionala, auto-cenzura, reprimari, frustrari, teama de a-ti recunoaste propriile emotii, racirea sentimentelor, distantare, indiferenta, detasare, capacitatea de a intelegere ceva la rece. Fericire dupa o perioada lunga de tristete si asteptare incordata.

2. inselare si amagire. in ceea ce priveste distribuirea premiului, este un vis compensator: aceasta dorinta de a fi pus in valoare subliniaza o tendinta, o lipsa de incredere in sine

In mare ambele vise vorbesc de framantari interioare de nemultumire dorinta de mai bine. :bye:

Sus

Subiectul mesajului: Re: azi nopate- 2 vise
MesajScris: 01 Aug 2010, 10:37 
Neconectat
membru Pro

Zodie: Pesti
multumesc frumos, aurora!!

si eu care ma pregateam sa joc la loto :hahaha:

:*

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după