Acum este 06 Sep 2010, 22:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: interpretare Dorasilvana
MesajScris: 03 Iul 2010, 13:26 
Neconectat
membru Club

Zodie: Leu
am un unchi care cunoaste pe cineva de acolo..a dat un telefon sa se intereseze de baiatul lui si noroc ca era tata langa el si l-a rugat sa intrebe si de mine..am luat 9 80 la romana,7 85 la istorie..la geografie inca nu mi-o corectase..nu era in calculator nota..dar oricum si acolo daca nu i-au 10,peste 9 50 sigur ca m-am verificat cu rezolvarile care au aparut pe edu si facusem tot bine :yahoo:

ah si mai stiam ca in noaptea asta dupa 12 ar trebui sa se afiseze pe edu..dar eu nu mai stau sa ma mai uit ca ma duc in disco sa sarbatoresc :hahaha: vad maine la scoala

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
MesajScris: 03 Iul 2010, 15:30 
Neconectat
membru Pro

Locaţie: in your dream
Zodie: Gemeni
Dora-felicitari pt reusita!

Sus

MesajScris: 04 Iul 2010, 10:41 
Neconectat
membru Club

Locaţie: Pitesti
Zodie: Gemeni
Felicitari!Pentru examenul de la facultate sa fie cu succes!

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 00:44 
Neconectat
membru Club

multumeeeeeesc :bye: 9 70 am luat si la geografie :clapping:

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 23:32 
Conectat
membru

Locaţie: cluj napoca
bravo dora!felicitari! :clapping:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2010, 22:59 
Neconectat
membru Club

Sulis scrie:
Buna Dorasilvana,

trebuie sa iti spun ca mi-a fost greu cu aceasta etalare. Nu sunt obisnuita sa citesc casele doar pentru invatamant ci doar pentru servici, contracte.
Eu am luat casa 9 pentru bac si casa 6 pentru examene si rezultate scolare, casa 10 pentru rezultate la bac. Casa 9 pentru ceea ce poti proiecta pe viitor. :agree:
Acu, ce a iesit... a iesit. Nu sunt nici eu o pro, dar daca cineva stie sa dea mai multe detalii despre casele astro (concursuri, bac, promotii la lucru) ii multumesc din suflet.

am facut legatura cu cele intamplate recent in viata mea si se pare ca abea acum am feedback
Cu cartile de pa casa 1 se vede ca ai protectie, ajutor, sprijin si faptul ca esti dependenta de cineva (parinti acasa). asa e..
Exista un anume respect al ierarhiei si respectul traditiilor, autoritate la care trebuie sa te supui. Anul acesta va fi axat pe relatii.
Viata financiara este instabila, prezenta unei femei care joaca un rol in viata ta financiara (mama ta poate). mda..mama e cea care pune mult suflet si cand am crezut ca a ramas fara servici..a gasit foarte repede un alt loc de munca mult mai bine platit
Multe iesiri, noi intalniri, multe deplasari.
[color=#000080astea nu au lipsit tot anul :lol: ][/color]O noua intalnire in anturaj sau o noua prietenie legata ( posibil pentru un frate sau o sora daca e cazul, ) daca nu ai frati, surori reprezinta anturajul tau, deci pe tine. O cearta cu cineva din anturaj de asemenea, discutii, gelozii (frati, surori, veri, vecini, prieteni).
[color=#000080mda..in ultima perioada a trebuit sa ma indepartez de asa-zisii prieteni :beee: ][/color]
Legaturile si noutati rele de la o institutie educationala (scoala), ori vesti proaste in legatura cu comportamente, invatat, prezenta la scoala, etc sau aceste certuri vor avea loc la scoala. aici nimic..doar inainte cu cateva zile sa termin cls a12a am fost anuntata ca am nu stiu cate absente dar s-a rezolvat in 10 minute :lol:
O femeie cu iubire si afectiune pentru tine in casa. mama
Exista anumite intarzieri, obstacole, contratimp pentru tot ce tine de cursuri, scoala. mda..si pt bac,si pt facultate..dar de bac am reusit sa trec cu brio :grin:
Posibil ca rezultatele sa nu fie cele asteptate , nu stiu exista inca odata mesaje in legatura cu scoala si ideea de a nu putea recupera timpul pierdut. Vei fi supraincarcata, ineputul a parut bun dar nu exista continuitate, asiduitate, etc. astea se refera la rezultatele de la examen..au fost pe masura :beee:
In iubire mai multe flirturi posibile cu un baiat mai tanar decat tine.
Vei fi foarte agitata in acest an. Posibil ingrijorare pentru o boala a unei persoane dragi, apropiate. Un avort posibil de asemenea ( poate fi la fel o prietena, o sora, sa speram ca nu tu). Dorinta sau obligatia de a renunta la anumite proiecte in curs datorita intarzierilor, obstacolelor.
Exista multa violenta, dusmanie, lupta si actiune in viata ta sociala. Multe adversitati. In cuplu de asemenea, impulsivitate.
In studii ai capacitati, esti creativa si capabila dar exista o dificultate de a lua o directie precisa, ai multe idei bune si nu stii care ar fi cea mai buna optiune. Lipsa de determinare, deciziile se iau greu, incet.
Tradarea in prietenii va avea o influenta asupra rezultaelor scolare. Va exista o relatie triunghiulara (parasirea unei persoane pentru o alta), un climat de dezacorduri, discutii, scurt-circuituri relationale. Din cauza deceptiilor si importantei acordate acestor probleme nu vei realiza anumite proiecte in curs, va trebui sa te orientezi altfel. astea s-au petrecut in perioada cand am avut admiterea pt fac..si oarecum chiar m-au afectat pt ca in loc sa imi stea gandul la carte.. :beee:
Pe casa tatalui exista carti rele, certuri si o proasta intelegere. Cu toate ca pe casa mortii tot el este, s-ar vedea bolnav sau mort. Nu stiu ce e cu tatal tau natural, dar exista o problema de autoritate masculina in viata ta. Exista certuri acasa, probleme de comunicare pt acest an. Deceptie.
Pe casa concursului exista schimbare de situatie datorita neglijentei, imprudentei. Trebuie prudenta. Este o carte a unei tradari ( copiat ?) SAU faptul de a fi foarte obosita in acea perioada si nu vei face fata. Lipsa de concentrare. Caderea ambitiilor. O etapa de alegere de asemenea in functie de valorile tale personale, ceea ce nu va fi usor. Vei fi intr-o situatie care nu iti va conveni (poate rezultatele nu iti vor permite sa te inscrii unde vrei). de fapt rezultatele de la facultate au fost chiar proaste dar am intrat in alta parte..
Pe casa reusitei avem situatii dezagreabile neasteptate, o stare de apatie, de delasare, de indiferenta. O cadere de sus, nu vei ajunge sa faci ceea ce tu doresti, doar ceea ce situatia te obliga.
[color=#000080asa e :good: ][/color]
Datorita ezitarilor trecute si intarzierilor ( revizuirea materiilor, etc) va trebui sa faci o alta alegere. Nu va fi usor dar va fi indispensabil pentru evolutia ta. Exista notiunea de a vedea prea sus, dileme, nu este un acord perfect intre tine si ceea ce vrei cu adevarat. Abandonarea ambitiilor si de a nu mai avea chef sa te implici in nimic. Parca nu vei mai dori sa faci eforturi dar va trebui sa te repui pe picioare pentru ca realizarea va fi doar intarziata si nu imposibila. nu am de gand sa renunt..daca nu se mai da iar examen in toamna,atunci voi incerca la anu..si daca voi lua..voi renunta la facultatea de administratie publica
O schimbare, o bulversare neasteptata , o situatie revolutionara.
Trebuie mai multe competente, vei fi luata pe neastepatate…Raporturi proaste acasa de asemenea datorita acestor lucruri.ba chiar deloc..
Exista multe intarzieri SI obstacole.
Pe casa trasformarilor ai o perioada stagnanta, se merge prea lent. Blocaj. Dificultati de depasit. Trebuie sa te implici mai mult in ceea ce faci si sa renunti la pesimism. Vei fi criticata acasa si vei raspunde acestor critici intrand in certuri. In relatiile persoanle la fel, te vei impune si vei arata ce este respectul . O etapa de « inchidere » care va fi pozitiva pentru tine. (posibil sa ai pedepse acasa cu aceasta carte). nimic de genul..
:bye:

Interpretarea trebuie luata mai mult ca pe un avertisment, ai multe carti negative. Dar noi doar putem sa decidem de viitor (in cazul examenelor). Daca a iesit asa e poate pentru ca in acest moment trebuie sa nu fi la zi cu invatatul si reprezinta un risc. Daca exista recuperare tarzie, risc de esec, oboseala. Tu poti schimba cursul evenimentelor daca te pui pe treaba. Ar fi pacat altfel sa te trezesti altundeva si nu unde doresti tu (alt profil sau reexaminari). Chiar daca ai capacitati nu o sa ingrasi porcul in ajun cu cartile astea.
Eu iti doresc succes. :giverose:

Sulis

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2 [ DST ]