Dama de Trefla scrie:
nori - trifoi - gradina se repeta in ambele etalari pe viitor si casa pe trecut.
aveti un copil impreuna? casa copil si preocuparea ta pt ele arata acest lucru
in prezent in inima ta apar transformari majore dureroase la care nu poti sa le faci fata, sa le controlezi. evident, legat de relatie si sentimentele ranite.
inima inel si prezenta vulpii arata minciuni atat in relatie cat si in sentimente, infidelitati. acestea au fost facute publice cumva?
nu stiu sa le leg..sincer, parca nu se leaga etalarea ta, nu are continuitate.
linia centrala arata o dragoste stabila, plina de viata, cu multe iesiri. dar cred ca ar trebui sa fii smechera in aceasta relatie, sa pari naiva si fermecatoare in aceasi timp.
norii din nou reprezinta un fost care apare in viata ta, intalniri cu acesta.
prea mult framant interior, vorbe ascunse la care le dai prea multa importanta. apasari sufletesti.
etalarea se termina in turn care arata despartire, dar cu trifoiul si norii aceasta este pe perioada scurta. nimic nu e sigur, nici macar grijile tale
vulpea poate fi o alta femeie care e responsabila de tot acest freamat. oamenii au importanta pe care le-o acordam noi. asta e cea mai importanta lectie invatata de mine. poate te ajuta si pe tine..
poate isi mai da si altcineva cu parerea. se pare ca mi-am pierdut chiar de tot abilitatile in lenormand

Nu avem copii, dar eu m-am straduit ca in casa sa nu lipseasca nimic. Asa mi s-a parut mie normal sa fie si m-am comportat in consecinta. Poate de aici preocuparea mea pentru casa...
Intr-adevar, ce traiesc eu acum nu doresc nimanui, e un amestec de durere si neputinta combinat cu absurdul unor situatii si cu nedreptate. De infidelitati stiu, am crezut ca am sa trec peste tot, dar m-au ajuns din urma se pare. De faptul ca ma vad cu fosti ma acuza tot timpul, desi nu mai stiu nimic de nimeni. Este de-o gelozie maladiva. Am fost doar cu el, iar acum, desi suntem certati (nu stiu daca si despartiti - probabil ca timpul pune totul la loc), nu ma gandesc sa-l insel. Tot timpul am vrut liniste. Sunt multi pe care i-a deranjat ca suntem impreuna, iar eu singura nu le pot face fata.
As vrea sa stiu daca ramanem impreuna (stiu, suna extrem de banal) si as mai vrea sa stiu daca nu sunt doar pelerina de ploaie pentru el, ca eu cam asa am ajuns sa ma simt.
Iti multumesc din suflet pentru raspuns si pentru timp.