Acum este 06 Sep 2010, 21:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un raspuns daca se poate...
MesajScris: 05 Iul 2010, 15:08 
Neconectat
membru

Va rog sa ma ajutati daca va pricepeti cat de cat, orice idee este binevenita. Intrebarea mea a fost legata de relatia in care sunt acum si despre cum va evolua, pentru ca nu este deloc bine acum. Va multumesc.

Imagine

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
 Subiectul mesajului: Re: Un raspuns daca se poate...
MesajScris: 05 Iul 2010, 15:10 
Neconectat
membru

Si vad ca l-am postat unde nu trebuia. Imi cer scuze, si rog un moderator sa mute subiectul in alta parte daca este cazul.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:03 
Neconectat
Pirandó

Locaţie: Citadelle du Bucharest
Zodie: Sagetator
cartile tale nu sunt urate deloc. din contra, problemele par a veni de la tine. coasa aceea l-a cam taiat pe barbat si aceasta a plecat. ati locuit impreuna sau a plecat din tara?
pe prezent el pare ca iti da de veste in urmatoarele zile, dar in acelasi timp pare a fi instabil. ii place sa schimbe partenerele, ii plac aventurile. poate e doar o perioada.
eu as vedea un nou barbat in viata ta cu care vei iesi si vei avea o relatie mai intima. actualul sau cel de care intrebi pare ca nu il vei mai dori tu :unsure:
cu urmatorul se arata vremuri frumoase. mici probleme trecatoare, dar o perioada in care te simti bine din punct de vedere emotional. tipul de care zic il stii, este din trecut, poate chiar un fost partener cu care reiei anumite relatii. dar tu esti cea care schimba :meeting:

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:31 
Neconectat
membru

Ti-am lasat mai multe date pe privat.Acum sper ca a iesit bine.
Semnificator: Inima
Taiere: Barbatul si Vaporul
Imagine

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:32 
Neconectat
membru

In mare asa este, am locuit impreuna si este si plecat din tara. Dar eu sunt obosita de infidelitati si mult timp de acum inainte voi fi singura.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:53 
Neconectat
Pirandó

nori - trifoi - gradina se repeta in ambele etalari pe viitor si casa pe trecut.
aveti un copil impreuna? casa copil si preocuparea ta pt ele arata acest lucru
in prezent in inima ta apar transformari majore dureroase la care nu poti sa le faci fata, sa le controlezi. evident, legat de relatie si sentimentele ranite.
inima inel si prezenta vulpii arata minciuni atat in relatie cat si in sentimente, infidelitati. acestea au fost facute publice cumva?
nu stiu sa le leg..sincer, parca nu se leaga etalarea ta, nu are continuitate.
linia centrala arata o dragoste stabila, plina de viata, cu multe iesiri. dar cred ca ar trebui sa fii smechera in aceasta relatie, sa pari naiva si fermecatoare in aceasi timp.
norii din nou reprezinta un fost care apare in viata ta, intalniri cu acesta.
prea mult framant interior, vorbe ascunse la care le dai prea multa importanta. apasari sufletesti.
etalarea se termina in turn care arata despartire, dar cu trifoiul si norii aceasta este pe perioada scurta. nimic nu e sigur, nici macar grijile tale
vulpea poate fi o alta femeie care e responsabila de tot acest freamat. oamenii au importanta pe care le-o acordam noi. asta e cea mai importanta lectie invatata de mine. poate te ajuta si pe tine..

poate isi mai da si altcineva cu parerea. se pare ca mi-am pierdut chiar de tot abilitatile in lenormand :lol:

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 19:33 
Neconectat
membru

Dama de Trefla scrie:
nori - trifoi - gradina se repeta in ambele etalari pe viitor si casa pe trecut.
aveti un copil impreuna? casa copil si preocuparea ta pt ele arata acest lucru
in prezent in inima ta apar transformari majore dureroase la care nu poti sa le faci fata, sa le controlezi. evident, legat de relatie si sentimentele ranite.
inima inel si prezenta vulpii arata minciuni atat in relatie cat si in sentimente, infidelitati. acestea au fost facute publice cumva?
nu stiu sa le leg..sincer, parca nu se leaga etalarea ta, nu are continuitate.
linia centrala arata o dragoste stabila, plina de viata, cu multe iesiri. dar cred ca ar trebui sa fii smechera in aceasta relatie, sa pari naiva si fermecatoare in aceasi timp.
norii din nou reprezinta un fost care apare in viata ta, intalniri cu acesta.
prea mult framant interior, vorbe ascunse la care le dai prea multa importanta. apasari sufletesti.
etalarea se termina in turn care arata despartire, dar cu trifoiul si norii aceasta este pe perioada scurta. nimic nu e sigur, nici macar grijile tale
vulpea poate fi o alta femeie care e responsabila de tot acest freamat. oamenii au importanta pe care le-o acordam noi. asta e cea mai importanta lectie invatata de mine. poate te ajuta si pe tine..

poate isi mai da si altcineva cu parerea. se pare ca mi-am pierdut chiar de tot abilitatile in lenormand :lol:

Nu avem copii, dar eu m-am straduit ca in casa sa nu lipseasca nimic. Asa mi s-a parut mie normal sa fie si m-am comportat in consecinta. Poate de aici preocuparea mea pentru casa...
Intr-adevar, ce traiesc eu acum nu doresc nimanui, e un amestec de durere si neputinta combinat cu absurdul unor situatii si cu nedreptate. De infidelitati stiu, am crezut ca am sa trec peste tot, dar m-au ajuns din urma se pare. De faptul ca ma vad cu fosti ma acuza tot timpul, desi nu mai stiu nimic de nimeni. Este de-o gelozie maladiva. Am fost doar cu el, iar acum, desi suntem certati (nu stiu daca si despartiti - probabil ca timpul pune totul la loc), nu ma gandesc sa-l insel. Tot timpul am vrut liniste. Sunt multi pe care i-a deranjat ca suntem impreuna, iar eu singura nu le pot face fata.
As vrea sa stiu daca ramanem impreuna (stiu, suna extrem de banal) si as mai vrea sa stiu daca nu sunt doar pelerina de ploaie pentru el, ca eu cam asa am ajuns sa ma simt.
Iti multumesc din suflet pentru raspuns si pentru timp.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 20:37 
Neconectat
membru

Bun, acum sa va spun ce mai vad eu si daca gresesc, va rog sa ma corectati.
In coloana a 4-a, norii de deasupra trifoiului inseamna o perioada mai grea prin care va trebui sa trec. Funny though, ca si asa este destul de greu. Trifoiul cu turnul... ma simt bine singura si in mare este adevarat.
Ce se gaseste in prima coloana eu am interpretat in felul urmator, dar risc sa fiu subiectiva: ca inceputul a fost unul fara griji, cu multe promisiuni si cu la fel de multe planuri, sau cel putin asa l-am resimtit eu. Cat despre naivitate, mi-ar placea sa cred ca asta este solutia, dar cred ca asa am fost eu la inceput.
Coloana a doua (sicriu + inima + cheie) imi inspira dorinta de a finaliza un angajament, care se refera cred, la relatia actuala, pentru ca foste relatii nu am de terminat. Sau cred ca e mai degraba o oboseala sau chiar lehamite. poate...
In coloana a treia mi-e imposibil sa le leg.
Iar pe linia centrala, casa si inima, desi nu mi-e clar in ce ordine se citesc, par a insemna o relatie stabila sau o problema medicala legata de inima (din cate stiu, nu am nimic de genul asta). Langa gradina, eu as tinde sa cred ca este o chestiune de incredere in mine (pe care eu n-am prea simtit-o in ultima vreme) si dorinta de liniste (trifoiul) sau stabilitate.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 21:07 
Neconectat
Pirandó

norii indica griji, dar cu botul vulpii spre ei arata ca sunt nefondate. sau minciuni bine plasate ca sa iti provoace griji. aceeasi idee in cazul in care vulpea este o femeie.
cu trifoiul langa ar parea ca aceste griji sunt de scurta durata si ca urmeaza o perioada fericita, buna, se limpezesc toate cele.
turnul in relatie indica despartire, iar langa inel divort. dar daca cumva va fi, aceasta va fi pe scurta durata

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 21:27 
Neconectat
membru

Tania, este posibil ca vulpea sa fiu eu? Nu stiu de ce, poate ca sunt prea subiectiva si ma supraapreciez, sau prea orgolioasa ca sa admit ca exista oameni mai abili decat mine. Acum ma gandesc in felul urmator, ca eu tot ce am aflat, am aflat pentru ca "mi-am bagat coada" singura. Impreuna cu norii, nu poate fi ingrijorarea pe care mi-am provocat-o singura cautand?

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]