Reguli forum
Daca nu te pricepi deloc la Tarot, si vrei raspunsul la etalarea ta, te rog sa folosesti etalarile de 3 carti, selectand numai arcane majore si carti intoarse cu probabilitate de 10%. Desigur poti folosi si alte etalari, dar in acest caz trebuie sa ai un motiv intemeiat.
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
moniq08
|
Subiectul mesajului: etalari moniq08 Scris: 15 Iun 2010, 17:39 |
|
Membru din: 07 Mai 2010, 09:49 Mesaje: 1 Locaţie: arad Zodie: Rac
|
|
[img][IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab327/ramonagui08/etalare12iunie2010.png[/img][/img] Iata prima mea etalare pe acest forum. Din cate am dedus, linia prezentului releva un castig material obtinut pe cale oficiala, probabil chiar salariul. Tot prezentul releva o racire a relatiei cu partenerul de viata. Voi pe viitor, vedeti cumva un triunghi conjugal? Va avea sotul meu o relatie secreta?Va multumesc anticipat!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|