De cateva zile mi s-a pus pata rau de tot pe oracolul gypsy. Am tot citit despre el in mai toate limbile posibile (uf, greu cand nu gasesti in romana documentatie

) si intr-un final am facut si etalarea pt o luna, dar daca se intinde pe mai mult (sau mai putin) nu ma supar. ca de aia il experimentez acum sa vad cat ii de rapid sau lent cu feedbackul

Etalarea nu pare rea deloc… o iau pe rand la puricat sa vad ce scot.
Cadoul pe casa 1 arata ca urmeaza o perioada in care am parte de tranformari radicale, atat in gandire cat si in comportament. O schimbare majora in viata mea in aceasta perioada, schimbare pozitiva. Cu aceasta carte las trecutul in urma. Axa 1-7 arata ca aceasta schimbare are legatura directa cu o relatie sentimentala. Ca si plan profund, spiritual, o perioada in care ma axez pe sentimente, relatie si dragoste.
In plan secund, zilnic, primesc o invitatie la nunta, la un eveniment, unde va trebui sa cumpar/ofer o atentie, cadou ceva.
Primesc eu cerere in casatorie?? Hmmm…
Bucuria neasteptata pe casa banilor este excelenta. Cu mesajul opus, se pare ca primesc o suma de bani neasteptat, dintr-o data, o surpriza placuta. Poate sa fie un cec, chiar un castig la loto (pai nu joc…ar cam trebui se pare)
Oricum, o surpriza placuta, sub forma unui cadou sau bani va veni cu siguranta.
Casa 3, comunicarea, calatoriile scurte, aduce un barbat singur, despartit. Poate sa fie reprezentantul partenerului (barbat despartit). Opus are militarul care reprezinta in general un barbat brunet. Deci nu e partenerul. Un barbat care are o meserie ce necesita uniforma specifica (doctor, politist etc). Poate sa fie chiar bunicul, intentionez sa ii fac o vizita in zilele ce urmeaza (axa 3 – 11 – o calatorie la el)
In familie un climat linistit, calm, plin de dragoste si sentimente sincere (huh? Asta nu e familia mea…)
Judecatorul pe casa iubirii nu este o carte tocmai buna. Arata rigiditate, distantare emotionala in relatiile amoroase. Poate reprezenta faptul ca are loc un anumit proces (este pe casa copiilor de asemenea). Cu calatoria opus cred ca acel proces cumva se va amana, va necesita si pe viitor.
Eu stau bine merci pe casa muncii…caut in continuare, ma stresez, le intorc pe toate partile – opus gandul. Daca exista probleme medicale aceastea sunt mici, deloc grave, dar necesitatea unei vizite la medic. Cu casa pe casa carierei cred ca nici in urmatoarea perioada nu se arata angajare, continui sa fiu casnica, fara loc de munca.
In fata am casatoria, deci relatia de dragoste va continua. Desi judecatorul+casatoria ar arata o despartire, un divort. Sau nu al meu…
Pe casa 8 cu scrisoarea am vesti de bani, posibil mosteniri (?), ori o veste ce produce o transformare brusca, pozitiva – opus bucuria neasteptata
Pe casa strainatatii, a drumurilor indepartate am un barbat brunet sau in “haina de stat”. delimitat de scrisoare-casa ar putea fi comunicarea pe internet cu acesta, o veste de la el.
Casa 10 in cariera nu arata nimic. Deci stau acasa. Evenimente importante se vor intampla in sanul familiei. Viata sociala cam redusa, retrasa, sau cu prieteni apropiati, intimi.
Sprijin si sustinere am de la cineva de la departare, poate un sef, autoritate, cu judecatorul opus. Sperantele mele par sa se contureze – poate reusesc sa fac ceva pe cont propriu – judecatorul sa indice actele, doscumentatia de care am nevoie.
Boli grave nu se arate decat epuizare psihica, multe ganduri si griji. Dar ele par ca isi gasesc cumva sfarsitul in perioada urmatoare.
Pe scurt idei principale ce mi-au sarit in ochi:
3-5-10 ar parea niste probleme legale legate de o locuinta, mosteniri, acte imobiliare
9-10-11 un barbat de la departare imi face o vizita
5-6-7 ar veni o despartire, un divort
6-7-8 o invitatie la nunta, la un eveniment important…si cu 4-10 pare sa fie in familia mea. Tata? Cu vaduvul de pe 3 ar fi sanse…
2-8 o veste importanta, o bucurie in domeniul financiar, bani sau cadou