Pun tot aici etalarile despre barbatul asta. Initial mi-a placut mult de tot, dupa care ceva nu mi-a mai placut... acum... habar nu am
Ceva este, si nu e doar in inchipuirea mea.
Am intrebat daca ma voi mai vedea cu el, daca va mai fi ceva... sau daca va fi ceva mai bine spus.... Nu stiu... E aiurea totul.

Se pare ca se gandeste totusi la mine, stie ca sunt singura. Iubirea... nu stiu ce e aici, nu e cazul de iubire... dar de placut cred ca i-am placut. Pierderea-scrisoarea - pai eu i-am scris cateva lucruri care l-au deranjat. E drept ca am fost putin cam dura... Casatoria totusi nu cred ca se refera la el... nu cred ca e insurat, iar vizita... da, cred ca ne vom mai intalni si poate ca reusim sa facem un cuplu
Iar a doua etalare pe care am facut-o este despre intentiile lui in ceea ce ma priveste pe mine. El semnificator, 3 carti peste, plus 3 in toate cele patru parti ale lui.

Ma gandesc daca nu e totusi ceva si eu nici macar nu i-am acordat o sansa... Am fost destul de dura, rece si agresiva cu el.....
Nu pare indragostit de mine, dar am senzatia ca ma place si oarecum se gandeste la mine. Intradevar, nu pare foarte sincer.... dar nici cel mai mare mincinos nu as putea sa zic ca e