Acum este 01 Aug 2010, 11:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: un nou serviciu [ptr tzadde]
MesajScris: 31 Aug 2008, 12:25 
Neconectat
membru

Hai bonjour ,
ptr ca mi/a placut f.mult modul cum ai legat evenimentele ,cursivitatea explicatiilor ,te rog Tzadde ,,proiecteaza ,,din nou ptr. mine o mica harta..
Am luat un concurs ,dar nu/mi place ceea ce fac ,nu este pe sufletul meu ,doresc sa/l schimb in % -le luni [daca as putea si astazi !!]Apoi este si ffff. prost platit ....si eu vreau contrariul !!!
Am sanse de a/l schimba ?Voi ramine ptr mult timp in aceasta functie ,mi se va oferi altceva, voi reusi macar pina la sfirsitul anului [vin alegerile si din nou posturi blocate de ...si ptr ,,ai lor ,,.
anelid

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
 Subiectul mesajului: Re: un nou servicu [ptr tzadde]
MesajScris: 02 Sep 2008, 12:09 
Neconectat
Antares

Locaţie: Peste tot si nicaieri
Zodie: Sagetator
Imagine

Deocamdata, pun harta. Trebuie sa dispar, dar revin. :bye:

Eclesiastul 3:1

Sus

MesajScris: 02 Sep 2008, 15:01 
Neconectat
Antares

Am o intrebare pentru tine: vrei sa schimbi rutina job-ului tau, schimband cu alta rutina (deci in acelasi domeniu, doar ca vrei sa schimbi peisajul), sau sa te reprofilezi, deci sa-ti iei un job pe un domeniu complet diferit?

Sus

MesajScris: 02 Sep 2008, 19:46 
Neconectat
membru

Hai bonjour,
sunt economist intr/o primarie !!! fac naveta 20km,nu/mi place sa fac contabilitate bugetara as vrea un alt domeniu al economiei ...
anelid

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 19:08 
Neconectat
Antares

Raspunsul este da, iti vei schimba locul de munca. Si va fi chiar mai bine platit.

Note pentru mine (cand ma voi uita in viitor la ce am scris si uit de ce am ajuns la concluzia asta) si cei care vor sa invete astrologie orara:

Casa a 6-a dupa a 6-a este a 11-a, unde se afla semnificatorii consultantului (Marte [guverneaza Ascendentul, care reprezinta consultantul] si Luna [co-semnificatoarea consultantului in orice harta]). Locul prezent de munca se vede in Casa a 6-a, care ar fi guvernata prin triplicitate de Soare (guvernarea obisnuita a lui Marte nu mai e valabila, fiindca Marte deja il semnifica pe consultant), iar cel viitor in Casa a 11-a (a 6-a dupa a 6-a), unde se afla atat Marte si Luna, cat si guvernatorul Casei 11 (sperantele, visele, proiectele, prietenii, protectorii).

Conjunctia dintre Mercur (guvernatorul Casei 11) si Marte este aplicanta, deci va avea un alt loc de munca. Faptul ca Marte e in exil arata doar starea prezenta a consultantului (disperare, umilinta), insa Venus remediaza aceasta stare, facand si ea conjunctia aplicanta cu Marte, caci e in domiciliu, deci viitorul se anunta mai bun. Mercur e intermediar intre (termenul corect e "incadrat de") Venus (in domiciliu) si Marte (in exil), deci schimbarea se va produce gradat si/sau prin intermediul unui/unei prieten/e mai tanar/a decat consultantul, cel putin in spirit, daca nu chiar la varsta.

Totusi, exista riscul unui obstacol (Saturn), caci planeta care sta langa Soare (actualul loc de munca) poate sa te avertizeze asupra unor presiuni, blocaje care risca sa te indeparteze de la scopul tau si sa te fixeze acolo unde esti in prezent. Oricum, tot rabdarea e cuvantul-cheie al lui Saturn, iar cu aceasta vei trece mai usor peste obstacole.

Salariul se vede in Casa a 2-a, care e guvernat de Jupiter in cadere (din nou, starea actuala) ce arata salariu insuficient, lucru confirmat de careul dublu cu Marte si Luna. Este destul de ciudat ca Mercur (viitorul loc de munca) face careu aplicant (eveniment neplacut in viitor) la Jupiter (salariu), insa daca luam in seama faptul ca Mercur e neutru si e influentat de planeta benefica Venus (in domiciliu), iar Jupiter insusi e benefic si expansiv, se poate concluziona ca tensiuni vor fi, dar se vor rezolva. Posibil o negociere stresanta, dar cu rezolvare fericita.

Ca o nota de subsol, naveta se vede in Casa a 3-a, iar legatura cu locul de munca se poate face prin conjunctia dintre Saturn (guvernatorul Casei a 3-a) si Soare.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 19:27 
E super nota aceasta,Tzadde!Ai avut o idee minunata. :give_heart:

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 19:37 
Neconectat
Antares

Multumesc, Lara. :) :air_kiss: Esti simpatica!

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 20:46 
Neconectat
membru

...mi/ai facut o interpretare de nota 10! , dar elevul tau a cam lipsit de la ore ...sa inteleg ca ,,schimbarea se va produce treptat...rabdarea este cuvintul cheie ...''-pina la sfirsitul anului se va produce schimbarea ?
Tot economist voi fi [normal ] iar salariul meu va crea tensiuni ?
Dar cu ,,nota de subsol ..naveta ...'',daca dispare atunci sigur ma voi muta,transfera ... ceva de noul post -imi va place ?[ma gindesc la d/na Venus -ar trebui ,nu?];astazi am facut bugetul pe 2009 pe care va trebui sa/l prezint in Consiliu local[ ...de/ale lui Mitica ..RABDARE !!!! cum zici tu ...]
anelid

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 21:04 
Neconectat
Antares

anelid scrie:
...mi/ai facut o interpretare de nota 10! , dar elevul tau a cam lipsit de la ore ...sa inteleg ca ,,schimbarea se va produce treptat...rabdarea este cuvintul cheie ...''-pina la sfirsitul anului se va produce schimbarea ?

Interpretarea e facuta pentru perioada de timp pe care ai stabilit-o in primul post al acestui topic.

anelid scrie:
Tot economist voi fi [normal ] iar salariul meu va crea tensiuni ?

Nu salariul, ci dorinta ta de a avea un salariu mai mare. :D Important e sa nu-ti pierzi cumpatul, caci sigur vei avea parte de ce iti doresti. Dar nici sa te culci pe o ureche nu e recomandat.

anelid scrie:
Dar cu ,,nota de subsol ..naveta ...'',daca dispare atunci sigur ma voi muta,transfera ... ceva de noul post -imi va place ?[ma gindesc la d/na Venus -ar trebui ,nu?];

Pai, nu este nici o legatura intre Saturn si Mercur, daca asta te fericeste. Insa Jupiter e in Casa a 3-a si cum face aspect cu Mercur, e posibil sa faci drumuri si la noul serviciu... sau pentru a cauta? Habar n-am... Ramane sa vezi tu... Si da, Venus e planeta bunei dispozitii, deci iti va placea noul post.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2008, 22:31 
Neconectat
membru

MERCI !!!!
Ceva am invatat de la tine ...sa stii cind sa pui intrebarea ;conteaza f.fmult starea de dispozitiein care te afli si intre ce ore se afla planetele [am cautat pe site zilele si orele planetare ].
Cu siguranta iti voi spune cind se va produce schimbarea ..
Si trebuie sa recunosc ca ai o mare intuitie in ceea ce ai spus ,,drumuri voi face tot in legatura cu serviciul...''-imi doresc sa nu stau toata ziua in birou ,sa fac deplasari ,sa ma misc ..
Acum chiar am mai multa incredere ..
anelid

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]