Draga mea,orice incercare de interpretare e binevenita,nu de alta dar mov,albastrii sau verzi...toti suntem incepatori...asa ca felicitari...te-ai descurcat super!!
si acum,stiu ca nu te superi...si-mi bag nasul....
da...obstacole..dar nu impuse de tine ,ci externe,chestii la care nu ai nimic de zis,trebuie sa se intample
Gandurile tale sunt toate indreptate catre aceste obstacole.
In casa inimii e turnul,deci un fost sau...tu singura,iar cu diagonala...munte in calaret...eu zic ca ceva s-a intamplat si voi nu maiputeti comunica
Obstacolul in calea comunicarii duce la izolarea din casa inimii.
Pe casa norocului stau pestii,deci ...o sa castigi ceva bani la care nu te astepti,o calatorie faci sigur,te asteapta norocul in casa,ai parte de ceva certuri si discutii care te framanta tare,cred ca ceva fals in jurul tau i-a sfarsit,o influenta nefasta...,afli un secret care te bucura mult si...tare cred ca sfarsitul unei prietenii.
Cearta..probleme,in casa pasari e inima...nu cred ca sunt discutii despre love...ci mai mult...argumente sa nu iubesti
.
Ai un copil???ca pare stalucitor
Cred ca-ti schimbi meseria,dar ai o si financiara buna,dar visele tale....praf si pulbere.
esti singuratica acum...dar cred ca asa ti-er scris..sa fii.Esti divortata??sau proaspat despartita???
Pe tine oricum...altceva te doare,niste vesti,cred ca rel oricum era de forma
.
.