o femeie iti va spune un secret ,vesti triste,dar asta cred ca s-a intamplat deja,ca e pe colturi care la mine inseamna ca se petrece repede,iar etalarea ta e mai veche.
problemele se vor rezolva,o sa ai parte de multe vb in societate,barfe.Barbatul din etalarea ta e un om trist,dar care te iubeste,iresponsabil,naiv,copilaros si care o sa-ti dea vesti ,dar tu fata de asta nu prea simti mare lucru ca e scrisoare in casa inimii,deci o chestie mai mult de forma si cu care ai cred o legatura mai mult de comoditate,asa o legatura "de casa" nu bazata pe pasiune sau love.in casa inelului e casa si in casa casei e inima,deci "casa" e singura chestie care va leaga,o relatie mai mult de forma.
Tu esti in casa izolarii ,dar cu dorinta de uniune,de "plecare",vrei sa lasi totul si sa pleci.Ai mare noroc cu o femeie,cred ca-ti place sa iubesti,esti dependenta de dragoste doar ca ai avut niste obstacole externe dar care par pe sfarsite,cred ca grijile incep sa dispara.
Nu stiu de ce,dar eu tare cred ca putin mai incolo o sa apara fostul in viata ta,stii ca la mine una din interp turnului e "fostul" si tu ai asa......tu in casa turn,yurn in casa ancora si in fata barza,deasupra stele.....
asa cum a aparut..asa a si disparutAsa ca dupa mine exista o legatura fff puternica cu ala,un nou inceput si cu realizare,tare,tare cred si un copil ca prea e turn/barza si barza/copil.
Cartile tale sunt ciudate fiindca ai soare in casa coasa si coasa in casa soare,adica ce se rezolva azi se strica maine,speri...te prabusesti si invers.
Crinul e in casa crin....cred ca ai urgenta nevoie de sex si multe lacrimi din cauza unor asteptari (poate fi stresul cu exam)
Ai griji legate de bani dar care se rezolva repede pe viitor.
In casa cainelui e sarpele,dar in oglinda cu tine,deci cred ca te descrie pe tine si o sa ai parte de noroc rapid si scurt(fix cand trebuie) .
Esti langa urs,care vine cu cearta dar si cu vesti bune,are dorinte ca si tine si cred ca ursulil descrie pe turn,adica pe fost.
In prezent....obstacol la bani si discutii ref la job/faculta/vulpe si sigur pleci de acasa
Tare cred ca studiul tau va fi legat de scris,de litere,de ...stele (sunt curioasa pana la urma ce facultate alegi).Iti faci prea multe griji ,cred ca-ti pui multe intrebari si vezi totul ca pe un obstacol.
In prezent esti singura si fara vise(in afara de dorinta de uniune cu turnul ala,dar asta am spus deja).
Gata,scoob,iti tin pumnii sa intri unde vrei tu !!!!
Nu-ti zic "pitic" ca-mi suna cunoscut....tare cred ca un turn imi zicea asa .....