Acum este 06 Sep 2010, 21:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Posteaza etalarea ta aici. Incearca sa o comentezi, pentru ca nimeni nu stie la ce te-ai gandit si ce semnificatie ai ales pentru pozitia cartilor, in afara de tine.

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 686 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: lenormand..
MesajScris: 16 Iul 2010, 01:08 
Neconectat
membru Club

Zodie: Berbec
Dama de Trefla scrie:
nerusinata mica :lol: :lol: :lol:
eeee...la 18 nu aprecieaza. la 40 se schimba placa, nu camysorule? ;)

Recunosc,uite ceva ptr care nu m-as intoarce in timp :blush: :blush: :yahoo:
:nyam:

:hahaha: :hahaha:

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
MesajScris: 31 Iul 2010, 22:43 
Neconectat
membru Club

Zodie: Leu
mica81 scrie:
tu pt luna aprilie pare ca ai un scop bine definit, vrei sa mergi mai departe ... ; ai alaturi o buna prietena ( mai mica decat tine ca varsta) cu ea iti impartasesti trairile si sunteti cam pe aceasi lungime de unda ...
in fata ai o schimbare ( eu as lua-o mai repede ca pe o iesire, o calatorie scurta intre fete ...) si nu prea vei sti ce sa faci... ; daca vei lua decizia sa te duci ... va fi de bine... iti vei reancarca brusc bateriile ...
'barbatul' din etalare are in cap o relatie fericita ... insa in oglindire apare sicriul care sta in c coasa ... nu stiu ce sa zic ... decat poate ca va venii cu o veste despre o pierdere brusca ( poate financiara ... posibil ceva legat de familia lui )
copilul sta in c inima .... vei fi un pic naiva in sentimente, copilaroasa ; insa ursul e in c inel ... arata o unuine puternica, stabila :) cu multe vise/sperante ... cu 'cainele' ( eu cred ca tot ex-ul e )-- acolo sta inelul. vei comunica prin scris cu baiatul 'caine' si inca sperati la o sansa pt relatiea voastra- cheia. insa.................... apare refuzul unui " conflict" ceea ce va duce la blocaj, racire, distantare.
*** eu cred ca daca ati vorbii pe sleau ce ar trebuii sa schimbati, intr.un cuvant daca nu v-ar fi frica sa va aratati sentimentele si daca ati comunica , asa s-ar putea remedia :meeting: ***

ok, continuand pe linia etalarii, dupa soarece apare calaretul ... care sta tot pe c soarece ... intr-un fel el contribuie la raceala, distantarea relatiei cu Ex-ul. calaretul asta apare intr-o adunatura cu prietenii, are "sub el" inima legata de carte.... iti tine sentimetele in secret , apropiindu-se de tine cu pasi mici... pt ca e rusinos, se inhiba, emotional, ceea ce-i aduce blocaj... ; oricum e singurel ...( poate tot din aceasta cauza :lol: )

in casa apare ceva brusc ... nu stiu ce sa zic ... casa sta in c sicriu si coasa in c femeie ... vezi sa nu isi piarda mama ta jobul brusc ... , sau daca aveti o afacere de familie ceva sa nu fie vre-o pierdere/jaf/furt ceva :superstition: feedback

oricum pe luna aprilie ai o atitudine optimista, ceva probleme financiare care te vor stresa un pic ...

nu ma vad altceva :pardon: :bye:

Sus

MesajScris: 31 Iul 2010, 22:49 
Neconectat
membru Club

Locaţie: valcea
pai ??????? ce s-a intamplat ??

Sus

MesajScris: 19 Aug 2010, 20:56 
Neconectat
membru Club

camycamycamy scrie:
o femeie iti va spune un secret ,vesti triste,dar asta cred ca s-a intamplat deja,ca e pe colturi care la mine inseamna ca se petrece repede,iar etalarea ta e mai veche.
problemele se vor rezolva,o sa ai parte de multe vb in societate,barfe.Barbatul din etalarea ta e un om trist,dar care te iubeste,iresponsabil,naiv,copilaros si care o sa-ti dea vesti ,dar tu fata de asta nu prea simti mare lucru ca e scrisoare in casa inimii,deci o chestie mai mult de forma si cu care ai cred o legatura mai mult de comoditate,asa o legatura "de casa" nu bazata pe pasiune sau love.in casa inelului e casa si in casa casei e inima,deci "casa" e singura chestie care va leaga,o relatie mai mult de forma. :good:
Tu esti in casa izolarii ,dar cu dorinta de uniune,de "plecare",vrei sa lasi totul si sa pleci.Ai mare noroc cu o femeie,cred ca-ti place sa iubesti,esti dependenta de dragoste doar ca ai avut niste obstacole externe dar care par pe sfarsite,cred ca grijile incep sa dispara.
Nu stiu de ce,dar eu tare cred ca putin mai incolo o sa apara fostul in viata ta,stii ca la mine una din interp turnului e "fostul" si tu ai asa......tu in casa turn,yurn in casa ancora si in fata barza,deasupra stele.....asa cum a aparut..asa a si disparut
Asa ca dupa mine exista o legatura fff puternica cu ala,un nou inceput si cu realizare,tare,tare cred si un copil ca prea e turn/barza si barza/copil.
Cartile tale sunt ciudate fiindca ai soare in casa coasa si coasa in casa soare,adica ce se rezolva azi se strica maine,speri...te prabusesti si invers. :good:
Crinul e in casa crin....cred ca ai urgenta nevoie de sex si multe lacrimi din cauza unor asteptari (poate fi stresul cu exam) :good:
Ai griji legate de bani dar care se rezolva repede pe viitor.
In casa cainelui e sarpele,dar in oglinda cu tine,deci cred ca te descrie pe tine si o sa ai parte de noroc rapid si scurt(fix cand trebuie) .
Esti langa urs,care vine cu cearta dar si cu vesti bune,are dorinte ca si tine si cred ca ursulil descrie pe turn,adica pe fost.
In prezent....obstacol la bani si discutii ref la job/faculta/vulpe si sigur pleci de acasa
Tare cred ca studiul tau va fi legat de scris,de litere,de ...stele (sunt curioasa pana la urma ce facultate alegi).Iti faci prea multe griji ,cred ca-ti pui multe intrebari si vezi totul ca pe un obstacol.
In prezent esti singura si fara vise(in afara de dorinta de uniune cu turnul ala,dar asta am spus deja).

Gata,scoob,iti tin pumnii sa intri unde vrei tu !!!!
Nu-ti zic "pitic" ca-mi suna cunoscut....tare cred ca un turn imi zicea asa ..... :hahaha:

Sus

MesajScris: 20 Aug 2010, 09:08 
Neconectat
membru Club

multumesc ptr feedback,Scoob :) ,dar nu cred ca s-a terminat.....

Sus

MesajScris: 20 Aug 2010, 10:02 
Neconectat
membru Club

camycamycamy scrie:
multumesc ptr feedback,Scoob :) ,dar nu cred ca s-a terminat.....

de ce zici asta? :this:

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 686 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69

Ora este UTC + 2 [ DST ]