Acum este 06 Sep 2010, 21:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: DE CE Oracolul Lenormand are 36 de carti .... un AN lunar ?
MesajScris: 08 Feb 2010, 12:12 
Neconectat
membru Club

Locaţie: valcea
Zodie: Berbec
am gasit pe un forum lenormand urmatorul topic, care mi se pare mai mult decat interesant si pe care va invit, chiar va rog sa-l dezbatem, MAI ALES cu cei care se pricep un pic mai mult la astrologie :D

DECI:

Fiecare AN are 360 zile (+/-), impartite in zile vin cate 10 zile pt fiecare carte! Se spune ca in calendarul vechi, o Luna era impartita in 3 - a cate 10 zile fiecare . Daca ne gandim la saptamani, atunci fiecare carte ar reprezenta 1 saptamana. In concluzie, 3 carti reprezinta 1 Luna, iar fiecare Luna e reprezentata de o Zodie.

ASTFEL:

BERBECUL incepe cu cartea 3-Vapor - si daca impartim Zodia Berbec in decani, avem asa : - prima carte - 3 Vaporul ( 21martie- 30 martie )
- a doua carte - 4 Casa ( 30 martie - 10 aprilie )
- a treia carte - 5 Copacul ( 10 aprilie - 20 aprilie )

TAUR incepe cu cartea 6-Nori - impartind Zodia Taur in decani, avem asa :
- 6 Nori (21 aprilie - 1 Mai)
-7 Sarpe ( 1 Mai - 12 Mai)
-8 Sicriu ( 12 Mai - 22 Mai)

*observam astfel, asa cum spuneam mai sus, ca fiecarei carti ii corespund 10 zile.

sa incepem cu cartile pt fiecare zodie (din 3 in 3 ):

-BERBEC- 3 vaporul - luna martie
-TAUR- 6 norii - luna aprilie
-GEMENI- 9 buchetul - luna mai ( chiar e luna florilor :hagirl: )
-RAC- 12 pasari - luna iunie
-LEU- 15 urs - luna iulie
-FECIOARA- 18 caine - luna august
-BALANTA- 21 munte - luna septembrie
-SCORPION - 24 inima - luna octombrie
-SAGETATOR- 27 scrisoare - luna noiembrie
-CAPRICORN - 30 crin - luna decembrie
-VARSATOR- 33 cheia - luna ianuarie
-PESTI- 36 cruce - luna februarie

Acest tablou ar fi valabil pt o etalare cu 36 de carti (etalare Pe POZITII ), care pe un an complet, ar putea sa ne dea detalii precise despre momentul cand se va intampla ceea ce prezic cartile ... saptamana, luna. :grin: :good:
Ar fi GROZAV daca am putea sa ne dam seama si de timp ca ora ... dar aici poate numai cei care stiu f bine astrologie ar putea venii cu vreo idee .... :yahoo:

Sus

Carti de ghicit
Carti de ghicit
 Subiectul mesajului: Re: DE CE Oracolul Lenormand are 36 de carti .... un AN lunar ?
MesajScris: 12 Iul 2010, 23:57 
Neconectat
Pirandó

Locaţie: Citadelle du Bucharest
Zodie: Sagetator
nu cred ca am inteles prea bine :unsure: adica.... daca de ex ma intereseaza cand ma angajez ma uit dupa ancora in etalarea panormanica pe ce casa se afla si astfel socotesc ca si timp cand e?
zic bine?

ex: ancora pica in casa 24, a inimii, atunci in zodia scorpion, primul decan?! asa se ia?

multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: DE CE Oracolul Lenormand are 36 de carti .... un AN lunar ?
MesajScris: 14 Iul 2010, 20:54 
Neconectat
membru Pro

Locaţie: Chitzorani
Zodie: Taur
Dama de Trefla scrie:
nu cred ca am inteles prea bine :unsure: adica.... daca de ex ma intereseaza cand ma angajez ma uit dupa ancora in etalarea panormanica pe ce casa se afla si astfel socotesc ca si timp cand e?
zic bine?

ex: ancora pica in casa 24, a inimii, atunci in zodia scorpion, primul decan?! asa se ia?

multumesc

Tania, in ultima etalare postata in jurnalul meu, inelul e in casa 17, asta inseamna ca voi cunoaste barbatul de care spuneai, chiar in perioada imediat urmatoare sf. lui iulie inceputul lui august??? :shock:

Sus

MesajScris: 14 Iul 2010, 22:57 
Neconectat
Pirandó

Locaţie: Citadelle du Bucharest
Zodie: Sagetator
Dupa metoda prezentata in acest subiect asa ar veni. Doar ca nu pare ceva in regula. E prea...simplu :lol:
Eu pentru timp ma uit mereu la cartile din jurul a ceea ce ma intereseaza. Soarecele intarzie, trifoiul injumatateste etc si asa imi fac o idee cam cand ar fi. Mai detaliat idee nu am.

Sus

MesajScris: 14 Iul 2010, 23:43 
Neconectat
membru Club

Locaţie: valcea
Zodie: Berbec
Dama de Trefla scrie:
zic bine?

multumesc

exact cam asta ar fi ideea....! bineanteles ca de ex, cu copacul pe langa care stim ca arata o perioada lunga de timp, sau soarecele cum spuneai (intarziere) viceversa trifoiul , ne putem face o idee...
ex: 1 an si X luni....

acolo pe forum unde era prezentata varianta asta aveau feedback....;
eu am vrut sa o pun in calcul, insa daca am vazut ca topicul asta nu a prezentat interes.... nu mi-am batut capul .... abia stiu sa fac o etalare normala ..... :hahaha:

npc, sper sa-ti fie de folos. :bye:

Sus

google adsense
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]